HOROSKOP ZA VIKEND OD 2. DO 5. DECEMBRA 2022: Škorpije će imati puno sreće, Ribe treba da uspore u svakom smislu!

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend od 2. do 5. decembra 2022. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 2. do 5. decembra 2022. godine!

Ovan

Za Ovnove, predstojeći vikend je dobro vreme da ga provedu sa porodicom. Odložite sve ranije planirane aktivnosti i putovanja za naredi vikend, a ovoga puta povežite se sa porodicom, uživajte u ukusnoj hrani, opuštajte se.

Bik

Ovaj vikend ćete najbolje provesti kod kuće, a nedelja je idealna za druženja sa starim prijateljima. Dogovorite sastanak, očekuju vas prijatni razgovori i revidiranje uspomena. Komunikacija sa prijatnim ljudima ne samo da ćevas razveseliti, već će vas podstaći da se razvijate.

Blizanci

Izbegavajte preterivanje u bilo čemu, posebno ako idete na neke proslave. Ovaj vikend iskoristite da se odmorite kako biste cele sledeće nedelje bili produktivni.

Rak

Dugo očekivani vikend donosi različito raspoloženje. U subotu vas očekuju nervoza i napetosti, ali savršeno finale nedelje. Dobro se naspavajte i idite na mesta koja dugo želite da posetite.

Lav

Da biste se oslobodili stresa nagomilanog tokom svakodnevnog života, Lavovi ovog vikenda moraju da isključe društvene mreže, da ne čitaju vesti i da budu u stalnom pokretu. Budite što aktivinji: idite u muzej, pozorište, izložbu, bavite se sportom ili jednostavno prošetajte. I što je najvažnije, ostanite pozitivni.

Devica

I Devicama sće ovog vikenda najviše prijati odmor i opuštanje. Brinite os vom zdravlju, negujte sebe. Iskoristite trenutke za opuštanje na način koji vam prija - masaža, čitanje knjige, gledanje omiljenih filmova...