HOROSKOP ZA VIKEND OD 5. DO 7. MAJA 2023: Blizanci treba da se posvete zdravlju, a Strelčevi nežnom vođstvu Univerzuma

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend od 5. do 7. maja 2023. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 5. do 7. maja 2023. godine!

Ovan
Pomračenje Meseca u Škorpiji će na vas imati snažan uticaj – magnetski privlačite ljude oko sebe, a ana vama je da odlučite koga ćete pustiti blizu. Ako ste u vezi ovaj vikend je prilika da je učvrstite i možda preduzmete naredni korak.

Bik

Možda ćete poželeti da definišete svoj status u vezi – otvoreno razgovarajte sa partnerom koliko god da ste nesigurni oko ishoda. U narednom periodu biće vam privlačnije lagane i zabavne aktivnosti u odnosu na vašu stabilnu i ozbiljnu prirodu.

Blizanci

Fokus vam je na zdravlju i na zdravim navikama – vratite nazad u svoju rutinu namirnice koje su vam u prošlosti činile dobro, a pomalo ste ih zaboravili u svakodnevnoj žurbi. Ovaj vikend je odličan za manifestovanje, pa pokrenite svoje planove i ciljeve koji će se razvijati u narednih 6 meseci.

Rak

Pomračenje Meseca će uzburkati strasti ako ste u vezi, a ako niste probudiće vam se kreativni sokovi. Dobar je trenutak da predstavite neki projekat ili postavite prezentaciju.

Lav

Očekuju vas dugo željene promene koje se tiču kuće ili stana. U nedelju ćete osetiti jak nalet intuicije i sanjarenja – prepustite im se! Samo zapamtite da i u tome budete umereni i ne izgubite kompas.

Devica

Zablistaće vase komunikacione veštine i moći ćete da prenesete svoje poruke jasno i precizno. Bićete okrenuti zajednici i ljudima sa kojima delite zajedničke vrednosti. Razmislite kako možete da iskoristite svoje resurse da poboljšate svet u kome živite.