3 HOROSKOPSKA ZNAKA 13. DECEMBRA PROLAZE KROZ PRAVU DRAMU: Evo šta vam retrogradni Merkur donosi danas

Na ova 3 horoskopska znaka 13. decembra, posebno će uticati retrogradni Merkur. Ako ste među njima izbegavajte dramu i sukobe.

Shutterstock

Ova 3 horoskopska znaka treba da se drže dalje od drame i sukoba 13. decembra 2023. godine. Retrogradni Merkur donosi dosta izazova i turbulencija.

Dok retrogradni Merkur utiče na sve, definitivno su najviše njegovom uticaju izložena  3 horoskopska znaka. Poželjno je da ako se nalazite među ovim znakovima, ostanete kod kuće i ništa ne radite.

1. Devica

Osoba iz bliskog okruženja će pokušati da vas ponizi i isprovocira, ali ne nasedajte na to. Takođe povedite računa o svojoj arganciji, danas treba da pustite da mir i pozitivna energija uplove u vaš dom.

2. Vaga

Retrogradni Merkur uticaće na vašu mračnu stranu. Može se dogoditi da svojim ružnim ponašanjem oterate bliske osobe od sebe. Povedite računa o zdravlju jer će vas pratiti glavobolje.

3. Jarac

San na kome ste dugo radili, može da naiđe na trzavice i probleme. Retrogradni Merkur će uticati na vaš poslovni život, ali morate da budete smireni i hladni kako biste uspeli da se izvučete iz teške situacije.

Pročitajte, nedeljni horoskop od 11. do 17. decembra 2023. godine.

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih  TikTok/anna.halk

Izvor: Sensa/A.S.