2 znaka osetiće karmičku ljubav 2. oktobra 2024: Pomračenje Sunca u Vagi donosi sudbinski susret ili preokret

Ovo pomračenje Sunca utiče na sudbinu i donosi veće izglede za nov početak.

Shutterstock

Horoskop predviđa da 2. oktobar 2024. pomračenje Sunca osvetljava naš kosmos u Vagi orijentisanoj na odnose. Konkretno, ovo pomračenje Sunca utiče na sudbinu i donosi veće izglede za nov početak.

Pošto je poznato koji bi znakovi u oktobru mogli da se suoče s raskidom, evo koji će znaci Zodijaka doživeti sudbinski preokret u ljubavnom životu.

Ovan

Tokom aktivacije pomračenja Sunca u Vagi, Ovan je fokusiran na svoje odnose. Sudbina traži od Ovnova da budu iskreni o svojim vezama. Šta zaista čini vezu ispunjenom? Njihove duše su spremne da se kreću ovim duhovnim ispitivanjem. Njihov romantični život se menja dok otvaraju svoje umove, srca i duh za nove uvide.

Neki Ovnovi se mogu sresti sa novim likovima koji će ih naučiti važnim lekcijama. Drugi će otkriti nove aspekte ili strane svojih voljenih, donoseći evoluciju i rast. Najnovije poglavlje života zahteva da ovaj vatreni znak da prioritet timskom radu. Ovo je period u će se iscelti i oporaviti svi koji su bili usamljeni.

Blizanci

Dok pomračenje u Vagi pojačava romantični sektor Blizanaca, varnice lete. Ovaj vazdušni znak neće moći da obuzda svoje želje. Srce Blizanaca traži nekoga ili nešto posebno, pa nema druge nego da sluša sopstveni glas. A koja vrsta ljubavi će učiniti da se njegovo unutrašnje dete oseća sigurno i bezbedno dok doživljava ispunjenje i privlačnost u odrasloj dobi? To pitanje će i otvoriti za ovaj znak nove duhovno poglavlje.

Upoznavanje će pružiti mogućnosti za evoluciju. Blizanci se ponose time što su otvoreni, raznovrsni i sposobni da se odvoje kada je to potrebno. Međutim, pomračenje Sunca će podsetiti ovaj znak da odgovor nije uvek ukorak sa glavnim tokom u njihovom životu. Ponekad moraju da definišu granice da bi sačuvali ono ko su i šta žele u ljubavi.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih  TikTok/anna.halk