3 horoskopska znaka privlače bogatstvo 7. oktobra 2024: Osetiće moć i postati magnet za novac i vredne stvari

Zahvaljujući Mesečevom kvadratu sa Saturnom povući će sigurne poteze u vezi sa finansijama i neće se plašiti da rizikuju. 3 horoskopska znaka privlače bogatstvo 7. oktobra 2024

Shutterstock

Horoskop predviđa da će od 7. oktobra 2024. 3 horoskopska znaka početi da privlače bogatstvo. Zahvaljujući Mesečevom kvadratu sa Saturnom povući će sigurne poteze u vezi sa finansijama, neće se plašiti da rizikuju, osećaće se hrabro i smelo i privući novac i bogatstvo.

Ovan

Konačno ste na mestu gde se ne osećate tako rasejano kao pre samo nekoliko nedelja. Kada možete da se koncentrišete, možete sve postići, kada stignete, privlačite bogatstvo i novac. Prilike se pojavljuju, uključujući ideje o pasivnom prihodu, i vi bivate srećni. Tokom Meseca u kvadratu sa Saturnom, videćete protiv čega ste i donositi racionalne odluke zasnovane na istini, a ne na spekulacijama. Bićete na pravom mestu u pravo vreme kad vam prilika bude pokucala.

Lav

Postoji dobar razlog zašto možete privući bogatstvo - zato što ste spremni. Ništa od onoga što se dešava nije šok za vas, jer na tome radite mesecima. Vi ste to stvorili, a sada se bogatstvo vezuje za vas. I to je ono što ste želeli. Tokom tranzita Mesečevog kvadrata Saturna videćete da možete sebi da dozvolite daradite stvari na nove načine. Vi birate ovo drugo, a vas bira bogatstvo. Kada jednom uđete u tok i počnete da privlačite bogatstvo, nastavljate dokle god možete, a tu je umešan talenat koji imate. Odnesite taj talenat u banku.

Jarac

Nećete dozvoliti da Mesec u kvadratu sa Saturnom spreči da privučete bogatstvo za koje stojite u redu. Iako ste dobili signal da usporite i odustanete od izazova jer se plašite da pokušate nešto novo - vi se ničega ne plašite i 7. oktobra imate priliku da zaradite mnogo ako uradite pravu stvar. A raditi pravu stvar je neka vrsta rutine za Jarca, tako da nema brige. Ovaj dan vam pomaže da osetite moć u sebi. Ta moć deluje kao magnet za sve dobre stvari i sve korisne stvari, kao što su novac i zarađivanje novca. Privlačite bogatstvo jer verujete da je to deo vaše sudbine, vidite sebe kao bogatog i stvarate bogatstvo.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih  TikTok/anna.halk