3 horoskopska znaka doživeće preokret 28. oktobra 2024: Mesec i Jupiter otvaraju im vrata sreće i sudbine

Mesec u kvadratu Jupitera donosi dobru priliku i 3 horoskopska znaka doživljavaju srećni preokret 28. oktobra 2024.

Shutterstock

Horoskop predviđa da 28. oktobra 2024 stižu dobre vesti za 3 znaka Zodijaka koja doživljavaju srećni preokret. Ovaj dan za njih se može čak smatrati otvorenim vratima sreće i mogućnosti.

Astrološki, imamo jedan od najjačih i najpozitivnijih tranzita, Mesec u kvadratu Jupitera, koji pojačava uzbuđenje. Taj tranzit nam primerom pokazuje da je na nama da vidimo dobru priliku i iskoristimo je dok je tu, jer je sutra možda neće biti. Horoskop ih podseća da je život dobar i da mogu da ga poboljšaju ako odluče da tako treba, što svima daje veliku moć.

 A 28. oktobra 2024. godine 3 horoskopska znaka će biti zadovoljna susretom sa sudbinom i srećom, ovo je pravo vreme da prihvate da zaslužuju nešto dobro.

Tri horoskopska znaka doživljavaju preokret sreće:

Rak

Zbog promene stava videćete da život i nije tako strašan, čak i ako vam daje i uzima. Umesto da se fokusirate isključivo na sve što nemate, možda ćete pronaći svoju pažnju u potrazi za dobrotom i svetlošću. Vaš horoskop vam donosi iskustvo koje vam menja život i koje se vrti oko vašeg pogleda i stava. Počeli ste da primećujete da slično privlači slično, a to u praksi pravi razliku. Tokom Mesečevog kvadrata s Jupiterom svesno tražite dobrotu u životu, a tako ćete sebi stvoriti pozitivan obrt.

Devica

Ne možete dugo ostati neraspoloženi. Iako ponekad volite da igrate ulogu razdražljive osobe koja ne želi da izaziva zver, shvatićete da je mnogo lepše biti ljubazan prema sebi. Sijaćete kao sunce u podne kada vas spopade sreća. Sposobni ste da budete srećni, a 28. oktobar vam donosi tranzit koji će vas omekšati i pretvoriti u pamuk. Očekujte da će vam ovaj dan pokazati kako izgleda iskustvo sreće kakvo bise imalio sa čim da je poredite u godinama koje dolaze.

Strelac

Ideja o iznenadnom naletu sreće je donekle iznenađujuća, ali dobrodošla. Volite da sami osvajate promenu i sreću u svom životu, ali s vremena na vreme dobijete kosmičku pomoć, a univerzum vam priskoči u pomoć. Već neko vreme radite pravu stvar, što znači da ste poštovali sebe i druge, i počinjete da se krećete svetom kao neko ko zna ko je i šta da radi u svakoj situaciji. Ovoga dana ćete se naći na  pravom mestu u pravo vreme, i tada ćete doživeti srećni životni preokret.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih  TikTok/anna.halk