KAKO DA MU NEDOSTAJETE I DA STALNO MISLI NA VAS: 4 tajna trika učiniće da vas još više zavoli - isprobajte ih!

4 trika da partneru nedostajete i da misli na vas - ovo su znaci poverenja i zrele ljubavi, evo šta treba da uradite!

Shutterstock

Na početku odnosa često se pitamo da li misli na nas, koliko dobar utisak ostavljamo, da li naša veza ima budućnost, da li je iskreno zaljubljen... Tako mnogo pitanja i romantičnih varnica, ali kako se veza razvija javlja se jedno novo pitanje i dilema - da li ćemo upasti u monotoniju i dosaditi jedno drugom? Kako da učinite da partneru nedostajete, da misli na vas i da vaša veza nikada ne postane rutina - probajte ova 4 tajna trika:

1. Svaki susret ispunite radosnim i zabavnim trenucima - Ispunivši svaki sastanak prijatnim, i što je najvažnije, zabavnim trenucima, pokazujete da ste osoba o kojoj se mašta. Kada je sastanak ispunjen zabavom, jedva ćete čekati sledeći. Na kraju krajeva, svi znamo da su dobro raspoloženje i međusobno razumevanje ključ jakih odnosa.

2. Ne plašite se da provedete mnogo vremena na njegovoj "teritoriji" - Možda zvuči čudno i nelogično, jer kako možete da nedostajete partneru ako ste uvek tu? Međutim, što više vremena provodite zajedno u njegovom domu, kada odete nedostajaće mu vaše prisustvo i više će ga osećati. Sve u kući će vas podsećati na vas, a prostor će delovati prazno ako vas nema. To ne znači da treba da ugrozite prostor i slobodu partnera, već da se divni trenuci mogu provesti u domu, i mnogim muškarcima su baš oni najlepši.

3. Budite njegova podrška - Ništa ne može zameniti emocionalni ritam kada su u pitanju jake veze. Ako se partner oseća sigurno, otvara vam se i govori svoje tajne, ambicije, iskustva iz prošlosti, onda ćete sigurno postati nezamenljivi u njegovom životu. I svaki put kada mu zatreba savet ili podrška, pomisliće na vas - vašu reakciju, ponašanje i lepu reč. Pokažite da ste tu za njega, ali očekujte da istu podršku i vi dobijete.

4. Podsaknite ga da se druži, razbije rutinu i izađe sa prijateljima - Takvu nameru može shvatiti kao brigu za svoje emocionalno stanje, kao poštovanje prema svojim ličnim granicama i istinskom prijateljstvu. Ceniće vašu podršku i predlog, ovo pokazuje da ste u zrelom odnosu i da jedno za drugo želite samo najbolje.

Izvor: Sensa