Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meditacija za letnju dugodnevicu: evo šta treba da uradite danas da se povežete s anđelima

Meditacija za letnju dugodnevicu: magijski rituali za ravnotežu na početku leta 2016.

  Izvor: Foto: Profimedia

Dugodnevica zahvaljujući kojoj uživamo u dnevnom svetlu najduže u godini na Severnoj hemisferi dan je kada se energija penje u ženski princip, a upravo tada se i slavi ravnoteža u čitavom svetu, piše Lovesensa.rs.

Na dan 20. juna 2016. godine, uživamo u punom Mesecu u Jarcu, a vreme je povoljno da se fokusiramo na porodicu, dom, na naše detinjstvo i majke. U emotivnom pogledu, treba se usredsrediti na sve ono što u nama budi osećaj sigurnosti i emocionalne ispunjenosti.

Moćni puni Mesec donosi alhemijske promene i transformacije. Treba da ostanemo optimistički raspoloženi i otvoreni za te promene, ali treba i da promenimo ponašanje u skladu s tim. Svaki pun Mesec označava plodno vreme, doba velikih ideja. Sa punim Mesecom u Strelcu, stiže nam i poziv da budemo stopljeni s prirodom, a najbolji magijski ritual bio bi da zapalite logorsku vatru - ako ste u mogućnosti, ili da osvetlite sobu svećom.

3 molitve anđelu čuvaru...

Strelac nosi avanturu i energiju lutalačke energije, prepustite se ritmovima udaraljki i odenite svoje drage boho krpice. Za sveće i odeću preporučuje se crvena boja Jupitera, kao i kraljevskopurpurna.

Od ulja odaberite narcis ili žalfiju, a i mirišljavi štapići se preporučuju - sa mirisom cimeta ili žalfije.

Mirisom okadite sebe i prostoriju, pa zapalite sveće - po jednu za svaki pravac sveta, i to prvo za istok, pa jug, onda zapad pa sever. Sedite u lotos pozu ako možete, a ako radite napolju, bilo bi dobro da sedite direktno na zemlji. Idealno je da budete bosonogi.

Zatvorite oči i usredsredite se na nameru da stupite u kontakt sa svojim anđelom čuvarom i majstorima visokih znanja kojima upravlja Jupiter.

Dišite opušteno, kroz nos, prirodnim ritmom, upućujući svoju nameru u korensku čakru. Osetite kako energetski tok izlazi iz vašeg tela i spušta se ka zemlji, pravo ka središtu Zemljine kugle. Kad osetite vezu sa energijom Zemlje, povucite je dahom na gori, kroz sve čakre na telu, završno na 7. čakri - krunskoj - sahasrari.

Peruanski šamani dižu energiju i kroz 8. čakru - vaše Više ja, sve do 9. čakre koja simbolizuje Galaktički centar. Usmerite i vi svoju energiju naviše i pozovite svog anđela zaštitnika kao i Mihajla i Uriela da se povežu s vama.

Zatim usmerite energiju ka svojoj unutrašnjosti - sagledajte svoju mušku i žensku stranu. Osetite različitost njihovih energija. Posmatrajte kako se se prelivaju jedna preko druge. Posmatrajte kako muška energija postaje ženska i kako ženska postaje muška. Osetite njihovo ujednačavanje unutar zlatnog bića u koje se transformišete - potpuno novi i celoviti. Osetite kako zračite zlatno. Otpevajte Om.

Pošaljite ovu energiju u svet. Privucite svoju srodnu dušu. Zahvalite se anđelima. Izađite iz meditacije i proslavite pesmom i plesom osećaj celine i ravnoteže.

meditacija_za_letnju_dugodnevicu_evo_sta_treba_da_uradite_danas_da_se_povezete_s_andjelima_3.jpg
Izvor: Foto: Profimedia

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj