Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAGIČAN RITUAL DOK TRAJE MLAD MESEC: evo kako da privučete sreću i blagostanje

Mlad Mesec šalje moćnu energiju, a evo kako da je iskoristite uz pomoć magičnog rituala!

  Izvor: Foto: Profimedia

Mlad Mesec označava pogodan period za promene, a ovaj je osmišljen za poslednji lunarni ciklus u godini. Međutim, možete ga primenjivati i tokom godine, kada osetite potrebu da obnovite energiju i da pritom iskoristite i snagu kosmičke podrške. Ovaj ritual savetuje astrolog Tanaaz Chubb.

RITUAL ZA PREKID FINANSIJSKIH BRIGA: Kako da prizovete obilje

Ritual možemo početi bilo kad i svako je slobodan ritual da prilagodi svojim potrebama.

1. dan - namera

Potrebni su vam papir, olovka i vaš omiljeni kristal.

Tokom sedam dana čistićete i otpuštati prošlost i izražavati dobrodošlicu novom. Ove smo godine na neki način svi ponovno rođeni i to je važno poštovati i prihvatiti svoj trenutni položaj. "Jedini način da se to učini jeste da se preda prošlost i otpusti sve što nam više ne služi", kaže T. Chubb. Tako ćemo u 2018. uči "očišćeni" i nećemo upasti u zamku ponavljanja određenih navika, obrazaca i ponašanja. Kad razmišljate o svojim namerama za ovaj ritual, znajte da ograničenja nema.

Umirite se i razbistrite um. Držite svoj omiljeni kristal i meditirajte ili jednostavno duboko dišite 10 do 30 minuta. Kad se opustite, upitajte se: Šta nam trenutno najviše treba? Za koju stvar zaista želim da dobijem pomoć/vođstvo/jasnoću? S tim pitanjima na umu, formulišite nameru. Zapišite je. Potom stavite dlan na srce te namere triput izrecite naglas, a na kraju zahvalite. Zapisanu nameru stavite negde gde je svakodnevno možete videti sledećih sedam dana, a uz nju stavite i kristal.

2. dan - čišćenje

Potrebni su vam olovka, papir, omiljeni kristal, sveća i sat/tajmer.

Ritual izvedite ujutro, odmah nakon buđenja ili pre spavanja. Nađite mirno mesto. Zapalite sveću i sednite s kristalom u ruci. Ponovite nameru iz prvog dana pa deset puta udahnite i izdahnite. Kad osetite da ste mirni, na papir napišite "Ovo želim otpustiti iz svog života..." Postavite tajmer na 20 minuta pa počnite da zapisujete šta god vam padne na pamet. Pišite slobodno ne podižuću olovku s papira - čak i ako ne znate što biste napisali, samo nastavite pisati besmislice, misli, sve što vam padne na pamet - dopustite sebi da zapišete sve što izađe iz vas. Možete u sebi ponavljati "Ovo želim otpustiti iz svog života" i zapisivati šta vam dođe. Kad prođe 20 minuta, stanite i razmislite o osećanjima koja su se pojavila. Možda ćete želeti da pročitate šta ste zapisali. Ili nastavite da pišete i nakon što prođe 20 minuta.

Kad ste spremni, uzmite papir(e) u ruke i ponavljajte: "Spreman/na sam otpustiti sve ovo, spreman/na sam za novo. Spreman/na sam očistiti sve ovo i to je istina. Anđeli i više ja, molim vas da me vodite da otpustim ove stvari iz svog života, usmerite me u pravom smeru da mogu naći mir od svega što mi više ne služi." Sad počnite da cepate papir kao znak da ste spremni i da želite otpustiti sve to iz svog života. Pocepani papir bacite u smeće.

Ponovo držeći kristal, udobno sednite i deset puta duboko udahnite i izdahnite. Pritom možete gledati u plamen sveće ili zatvoriti oči i vizualizovati blistavo belo svetlo. Gledajte u svetlo i 10 puta ponovite: "Sad se ispunjavam svetlom" vizualizujući isceljujuće i zaštitničko belo svetlo kako prolazi kroz vas. Na kraju ugasite sveću i kristal stavite kraj zapisane namere.

3. dan - čišćenje dimom

Potrebna vam je žalfija.

Ovo najbolje funkcioniše kad vam je kuća čista, ali kada imate kratak vremenski rom, nemojte se previše zamarati time. Otvorite prozor i vrata prostorije. Uzmite žalfiju (ili nešto drugo za dimljenje, npr. ulja itd.; zapalite da se počne dimiti) i počnite čisteći svoju auru. Kako dimom prelazite oko svog tela, ponavljajte: "Čistim i pročišćavam svoje telo, um i dušu. Čist/a sam, obnovljen/a sam."

Potom dimom prođite po celom svom domu i očistite sve ponavljajući: "Čistim svoj prostor i pročišćavam svoju okolinu. Moj prostor je čist, obnovljen." Kad sve prođete, meditirajte 10 do 30 minuta u divnoj svežoj energiji.

4. dan - opraštanje

Potrebni su vam ogledalo, papir i olovka te sat/tajmer.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj