Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SUTRA URADITE OVO ZA LJUBAV, IMUNITET, ZDRAVLJE I OSTVARENJE SNOVA: Magični rituali za vreme mladog Meseca (13. mart)

Ovi rituali za vreme mladog Meseca dobri su za ljubav, romantiku, zdravlje i nove poduhvate. Privucite magičnu silu Univerzuma!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mesec kao poznata sećalica je u znaku Ribe koje sve objedinjuju i zaceljuju. I dalje ćemo biti vezani za neke ciljeve postavljene još iz prethodnih perioda, što znači da će se stara osećanja povećavati na površini tako da se mogu preraditi i zaceliti. Ribe su izuzetno receptivne i perceptivne. Znak Ribe zrači veliku energiju lečenja i pomaže nam da očistimo prošlost, otpustimo traumu i pošaljemo oproštaj (i za sebe i za druge), tako da možemo napredovati lakše, slobodnije i vibrirati na značajno čistijoj frekvenciji. Valja maksimalno iskoristiti ovaj akcenat na zdravlje i isceljujući efekat iz Riba.

Pročitajte još:

Magičan ritual sa čašom vode: veruje se da rešava ljubavne i novčane probleme

RITUAL SA SVEĆOM ZA PRIVLAČENJE LJUBAVI: Magična energija za povezivanje srodnih duša

Osećanja su veoma naglašena, emotivnost, možda i previše. Senzitivnost, empatija, saosećanje, intuitivnost su veoma izraženi u ovom periodu. Kanalisanje ide kroz emocije za druge ljude, utopite se u njihova osećanja, osetite koje su im emocionalne potrebe. Nemojte se samo fiksirati na svoje emocije. Možete postati iscelitelj jer umete da se rasplinete, granice su se raspustile, vi ste oni, oni su vi. Takođe, kreirajte granice za sebe, bez diskriminacije ili uvrede, odlučite sa kim se pripajate i zašto, poštujte druge, ali i svoje pravo na svoj prostor, intimu, izolaciju.. Uradite nešto iz zemaljske simbolike kako biste stvorili stabilne granice, ponekad je dobro jesti čvrstu hranu, za balans vodenog, bezgraničnog, lelujavog osećaja. Ne zaboravljajte da jedete, ne preterujte sa alkoholom, ne preterujte sa dubokim meditacijama ukoliko niste obučeni i spremni za ovaj vid dubine.

MLAD MESEC

Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu konjunkciju sa Suncem, rastojanje između luminara iznosi 0 lučnih stepeni, period tokom kog je Mesečeva svetlost najmanja, nema je. Mlad Mesec je dobar za početak novih ulaganja i poslova, za sejanje novog semena, novih ideja, uverenja. Raditi vizuelizaciju ličnih planova, Afirmacije, Zakon privlačenja, meditaciju kanališući svoje želje i težnje u smeru rasta i razvoja. Jako je važna ova stvaralačka energija, sve što se tog dana pomisli ima i osnove da se ostvari, zato valja sve isplanirati do detalja, do osećaja mirisa, teksture, proći sa druge strane kao da je već ostvareno i postoji već. Što je jasnija slika to je bliže ostvarenje. Napravite svoj lični energetski otisak u budućem vremenu, ipak će ova slika čitavog meseca biti vodilja, šema za stvaranje holografskog inprinta.

Ovaj period nam pruža mogućnost da odaberemo svoj put, sudbinu, neovisno od situacije i okolnosti. Ne stupati u rasprave. Ovde je uviđajnost i ne primanje k srcu glavno rešenje. Vašim mislima, dušom i telom treba da teče samo ono što ŽELITE ZA SEBE ZA CEO PERIOD! Takođe, može se praštati, oslobađati od štetnih navika, kompleksa.. Poželjno je prošetati napolju, bez previše zamaranja. Izbegavati sve što dodatno pobuđuje - alkohol, vruća i ljuta hrana. Ova harmonizacija sa ciklusima prirode donosi isceljenja na psihičkom i fizičkom nivou. Svaki ritual u ovoj fazi dobar je za ljubav, romantiku, zdravlje, za nove poduhvate.

Energija mladog Meseca u znaku Ribe je energija započinjanja i novog pristupa, a Neptunovim uplivom ima tendenciju da se širi i proširi, preplavi. Hajde zato da napravimo jasno polje odlične vibracije kako bi upravo takvu poruku proširili u buduće vreme i prostor, kako za nas tako i za Univerzum ceo. Već uskoro, za 14 dana od danas kada Sunce i Mesec obrazuju opoziciju na osi primarnih odnosa, 1 i 7 , ja i oni, i samo Sunce će biti u egzaktnoj konjunkciji sa Venerom, i sa Kironom. Veoma je važno da se sada pripremimo za taj spektakl. Da se pripremimo kako bi osvestili i iskusili čarolije snova i najlepšeg od nepoznatog, magiju ostvarenja, spuštanja nebeskog sjaja baš nama na dlan, a ne neke iskrivljene, blede ili nejasne slike. Kako bi osvestili naše najlepše snove, sagledali naše JA HOĆU. Kako bi ojačali Veneru njenim pravim atributima i moćima i iscelili taj naučeni obrazac da mora ona da se dokazuje, bori, ili sve sama!!!

Iskoristimo ovaj fenomenalnitrenutak i započnimo sa temeljnom negom i potpunom pažnjom prema svom biću, a naročito prema svojim granicama. Sve što započnemo potrebno je primenjivati bar 28 dana –jedan Mesečev ciklus, sve do sledećeg mladog Meseca u znaku Ovan.

Najpre povedimo računa o svojim energetskim granicama, putem energetskih vežbi pročistimo, ojačajmo, proširimo i zaštitimo sopstveno ENERGETSKOPOLJE.

Pomoću temeljnog kupanja soda bikarbonom omekšajmo i ufinimo svoj spoljašnji štit, svoju kožu, a ujedno pročistimo i ojačajmo svoje AURALNOPOLJE.

IMUNI SISTEM je takođe jedna od nevidljivih kapija našeg cvetnog vrta vitalnosti. Možemo primenjivati sve iz polja Netuna što podržava našu vitalnost, našu svetlost, naše Sunce. U ovom periodu treba obratiti posebnu pažnju na to šta konzumiramo, šta jedmo i šta pijemo, šta mi to unosimo u svoj organizam. Od čega HOĆEMO i PLANIRAMO da se sadržimo.

Pokrenite se u neki kvalitetan isceljujući rad na sebi. Odaberite nekoga ko vam može pružiti dobru podršku bilo da je energetski, psihološki, na nivou tela. Venera i Neptun otvaraju čitavo polje mogućnosti, svaki tren posvećen sebi na ovaj način biće višestruko podržan od našeg bića u celosti. Poklonite sebi pažnju i odredite vreme za sebe bar taj jedan sat nedeljno ili kakva god da je dinamika terapije. Uživajte u sebi. Podarite sebi zadovoljstvo, harmoniju, mir.

Kako je Venera u Ribama, izbor kvalitetnog VOĆA, organskog, naročito svežeg i sočnog podržaće vitalnost u ovom periodu. Birajte ono čudnovato, egzotično, morsko: kumkvat, klementine, liči, pashion fruit, nar, mango i jagode - naravno! Operite dobro ovo voće u rastvoru sirćetne kiseline. Naročito je blagotvorno svakodnevno, jutarnje konzumiranje tople vode sa limunom 0,5 l što najpre hidrira naše telo, pokreće metabolizam i jača imunisistem.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj