Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RITUAL SA SVEĆOM ZA PRIVLAČENJE LJUBAVI: Hodoo je posebna afrička praksa prizivanja romanse i vrlo je intimna 

Isprobajte Hodoo, jedinstvenu afričku praksu za privlačenje ljubavi, koja uključuje rad sa prirodnim elementima i vašom ličnom energijom, pa je vrlo intimna.

 Ritual za privlačenje ljubavi1922124800 Izvor: Shutterstock

Hodoo je afro-američka magijska tradicija i praksa, koja koristi zemaljske materijale, duh, a u nekim slučajevima i predmete za domaćinstvo za stvaranje veze sa samim sobom i duhom i za postizanje određenih praktičnih rezultata u vašem životu i svetu u celini. U pitanju je praksa koju su stvorili ljudi koji su porobljavani i dovedeni u Ameriku tokom transatlantske trgovine robljem. U pitanju je običaj pomešan sa domorodačkim običajima, tokom ropstva. Praksa se preselila iz južnih Sjedinjenih Država na sever, putem velike seobe. Radi se o tradiciji koja pomaže ljudima da se dublje povežu sa inteligencijom sopstvenog tela i intuicijom.

Zašto baš sveća? Naime, vatra kao element pali stvari pa je možete koristiti za oslobađanje od onoga što vam ne treba, ili za privlačenje željenih situacija, ljudi, događaja. Tokom ovog ritualasa svećom bićete vrlo usmereni na sebe i povezani sa svojim duhom. Unećete promene koje želite da vidite u svom životu, a uz to ćete istovremeno poštovati ono što se u vašem životu trenutno dešava. Vrlo je bitna vaša namera koju imate i želite da realizujete pomoću rituala.

Pročitajte još

Šta vam je potrebno:

1. Bela sveća
2. Upaljač
3. Cimet, latice ruže (poželjno osušene), med
4. Posuda sa vodom u kojoj će sveća goreti
5. List papira i olovka

Ritual za privlačenje ljubavi:

1. Uradite sve neophodno da biste se osećali dobro u svom telu. To mogu biti ples, šetnja ili neki drugi način kretanja. Ne mora biti senzualno. U osnovi, radite ovaj ritual sa svećama kada ste dobro raspoloženi.
2. Zatim napišite svoje želje ili namere za ljubav. Verujte svojoj intuiciji. Uzmite papir i savijte ga prema sebi nekoliko puta, dok ne postane dovoljno ravan da stoji ispod sveće. Možete da zapečatite svoje namere malim poljupcem na papir.

Saznajte i...

3. Razmislite o svojim željenim namerama. Po vrhu sveće pospite prstohvat cimeta i osušene latice i jednu ili dve kapi meda u sveću.
4. Opcionalni korak: Dok razmišljate o svojim namerama i izgovarate ih uz sveću, trljajte spoljnu stranu sveće bilo kojim uljem koje imate pri ruci, poput mirisnog ulja ili razblaženog eteričnog ulja.
5. Uzmite svoju činiju i napunite je vodom, dovoljno da pokrije dno sveće. Stavite svoje namere i želje pod činiju.
6. Stavite sveću u vodu i zapalite je. Stavite je negde gde može neometano da gori. Pozovite svoje vodiče, duhove, pretke ili koga god volite i zamolite ih da vam pomognu u nameri da privučete ljubav u svoj život.

Pustite da sveća sagori. Ako morate da ugasite sveću tokom dana, ako vam je neprijatno da je ostavite da gori, ili ako imate kućne ljubimce ili malu decu, samo je ponovo upalite kad dođete kući. Bacite sveću kada sagori. U redu je baciti je u đubre (ali zahvalite sveći što vam je pomogla pre nego što to učinite). Možete ostaviti svoje namere na svom oltaru ili ih staviti na neko sveto mesto u svom domu. Obratite pažnju na bilo kakve promene energije ili promene u vašem životu u narednih nekoliko meseci.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj