Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS JE MAGIČAN DAN! PRIVUCITE LAKO NOVAC I REŠITE SE PROBLEMA: Uradite 2 stvari i kosmos će poslati obilje

Danas uradite 2 stvari - 31. avgust je magičan dan za privlačenje novca i odbacivanje briga!

 Ritual za privlačenje novca 31 avgusta_1639703704 Izvor: Shutterstock

Iako se leto zvanično završava 23. septembra, avgust se smatra poslednjim letnjim mesecom, pa se zbog toga u spiritualnom svetu poseban značaj daje 31. avgustu, kao poslednjem danu letnjih meseci. U energetskom smislu, 31. avgust može biti magičan dan koji treba iskoristiti za privlačenje novih mogućnosti, obilja i pozitivnih vibracija od kosmosa. Postoje dva rituala koja su vezana za 31. avgust, jedan je za uklanjanje problema, a drugi za privlačenje novca. 

Pročitajte još

Ritual za uklanjanje problema

31. avgusta se opraštamo ne samo od leta, već i od problema koje smo upoznali na svom životnom pututokom prethodnih par meseci. Vreme je da se oslobodite toksičnih misli i otvorite vrata života za nešto novo. Za ovaj ritual potrebni su vam list papira, olovka i sveća. na list papira napišite sve ono čega biste želeli da se rešite. To mogu biti sećanja na raskid, negativne uspomene ili sam problem - zdravstveni problemi, nesigurnost, tuga, apatija itd. Ne plašite se da napišete ono što vas opterećuje.

Zapišite sve ono pšto vam stvara teskobu, blokira vas i sprečava da naprtedujete i rastete. Zapalite sveću i spalite ovaj papir na njenom plamenu. Zamislite kako vatra saghoreva i pretvara u dim sve vaše probleme i nevolje, a u vam ase otvara prostor za nove i dobre stvari u životu. Pepeo od papira izbacite iz svog doma, neka ga vetar odnese.

Saznajte i...

Ritual za privlačenje novca

Prema zakonima Univerzuma, da biste nešto dobili, morate da napravite mesta za to. Zato bi 31. avgusta trebalo učiniti sledeće: Prikupite sve nepotrebne stvari. Uzmite sve što ne radi i ne funkcioniše u vašem domu, sve što je slomljeno, pocepano i beskorisno, reciklirajte ili odbacite iz svog doma. Stvari koje su u dobrom stanju, ali vam više ne trenaju, donirajtre i poklonite onima kojima su zaista potrebne. Kada nekome nešto dajete, pokušajte da ne uzmete ništa zauzvrat. Dajte stvari onima kojima je potrebno ili nekome kome će to koristiti. Na ovaj način s eoslobađate svega starom, bespotrebnog i otvarate prostor u domu za energiju obilja, ali i stavrate krug dobrih dela koji će orivući prosperitet.

Ne zaboravite da novac i sreća prate pozitivne ljude. Zato ne dozvolite da vam kraj leta i početak jeseni donesu melanholiju i apatiju, već vežbajte optimizam, održavajte ga i svojom srećom privucite ono što želite u životu.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj