Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STAVITE JEDNU STVAR ISPOD JASTUKA PRE SPAVANJA ZA ISPUNJENJE ŽELJE: Na Internetu su svi ludi za ovom manifestacijom!

Autor Teodora Andrić

Tehnika manifestacije sa jastukom za ispunjenje želja - motivišite i pokrenite sebe!

 Stavite ovo pod jastuk za ispunjenje želje. Izvor: Shutterstock

Postoji bezbroj tehnika za manifestaciju, važno je samo da budete maštoviti, optimističlni i verujete da se svaka želja može ispuniti. Donosimo vam jedan novi vid manifestovanja koji je postao popularan na društvenim mrežama.

Metod manifestacije sa jastukom podrazumeva ispoljavanje želja dok vi spavate. Dok ste vi u dubokom snu, energija ispunjenja radi za vas.

Pročitajte još

Potrebno je da na listu papira napišete ono što želite da manifestujete, stavite to pod jastuk, i verujete svim srcem da se takva želja može zaista i ostvariti.

Važno je da se opustite pre postupka manifestovanja ,. Pokušajte da se oslobodite stresa, puštajuću muziku, uradite vežbe disanja ili prošetajte kroz vođenu meditaciju. Zamenite negativnim pozitivnim i visokim vibracijama.

Nakon toga uzmite olovku, papir i jastuk na kojem spavate svake noći. Takođe, možete u proces da ubacite drago kamenje i esencijalna ulja da poboljšate opšti osećaj i blagostanje.

Treći korak jeste da zapišite svoju želju u sadašnjem vremenu. Na primer, "osećam pravu ljubav" ili "ja napredujem na poslu"; "Imam beskrajno finansijsko izobilje i prosperitet"... Napišite to nekoliko puta na istom listu papira, a zatim to potvrdite u svom umu, ponavljajte u mislima, izgovorite naglas.

Saznajte i...

Kada postignete taj osećaj da je vaša želja realna, stavite list papira ispod jastuka. Zaspite sa uverenjem da je sve što ste zapisali vaša stvarnost, vizualizujući svoju željenu stvarnost i ono što ste napisali na papiru.

Uverite se da zaspite u ovom stanju uma. Ovo je najvažniji i najvažniji deo ove tehnike. Ovu metodu možete raditi onoliko dugo koliko vam je potrebno, a važno je da vas raduje, opušta i jača motivaciju i samopouzdanje.

Papir sa željom možete držati ispod jastuka svako veče, dok se želja ne ostvari, ali je važno da je ujutru i uveče pročitate, i tako podsetite sebe u kojem pravcu želite da idete i da vi to zasita i možete.

Pogledajte video ispod i saznajte više o tehnici manifestovanja sa jastukom!

Pogledajte

00:58
Manifestacija želja, šta treba staviti ispod jastuka
Izvor: TikTok/valeriafune
Izvor: TikTok/valeriafune

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj