Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

8 ENERGETSKIH ZAKONA KOJI ĆE VAM DONETI NOVAC: Ako ih pratite kroz život, obilje i blagostanje se stalno množe!

Autor Teodora Andrić

Zakoni za privlačenje energije novca - 8 pravila koja vam mogu povćati šanse za obilje i blagostanje!

 Zakoni za privlačenje energije novca. Izvor: Shutterstock

Novac je energija koja teče od ruke do ruku, sa računa na račun, sa mobilnog telefona na telefon... Neprestano kruži i neprestano ga trazmenjujemo. Istina je da su materijalne stavri prolazne, i da mnogo novca zaista nije preduslov za sreću. Ali, jednako je istinito da nam je energija obilja potrebna kako bismo sebi i onima koje volimo mogli da pružimo neke stvari. Takođe, vaš rad, trud i posvećenost uvek treba da budu adekvatno nagrađeni - onako kako zaslužujete. Cenite sebe!

Pročitajte još

Saznajte kojih 9 energetskih zakona mogu pomoći da steknete više novca i da on stalno kruži kroz vaše život:

1. Ono na šta se fokusirate donosi rezultate - Fokusirajte se na finansije, razmišljajte o tome, potražite opcije i ideje za zaradu, analizirajte biografije uspešnih ljudi i učite relevantne alate za generisanje prihoda. Ono na šta se fokusirate će rasti i doneti rezultate.

2. Prevazilaženje novčanih blokada - Osvestite šta je to što vas najviše blokira da dođete do uspeha i novca koji želite. Zapišite to na papir, a onda odgovorite na pitanje - Kako to mogu da promenim? Uzmite stvari u svoje ruke.

3. Novac dolazi onima koji znaju da daju sa radošću - Podelite svoje resurse sa ljudima koji su vam bliski, s aonima kojima je to potrebno, ali bez očekivanja ničega zauzvrat. To ne znači da treba da rasipate, već da sa radošću dleite i pomažete. Kakvu energiju dajete, takva vam se i vraća.

Saznajte i...

4. Osvestite obilje univerzuma - Ima dovoljno resursa za sve i mogućnosti da vam se pruži sve što vam treba. Ovo važi i za temu novca. Ne sumnjajte da za vas nema mesta, svaki vaš trud jednako zaslužuje da bude nagrađen.

5. Vežbajte zahvalnost - Budite zahvalni za sve, pa čak i za određena sredstva koje već imate. Živeti u stanju zahvalnosti može vam doneti dodatne dobrobiti. Umesto stalnog žaljenja, radite na zahvalnosti i taj pozitivan duh odraziće s epovoljno i na vaše finansije.

6. Poštujte novac - To znači da se odnosite prema novcu odgovorno. Sistematizujte prihode-rashode, prebrojite ih, tretirajte ih sa pažnjom.

7. Balans potrošnja-zarada - Izgradite šemu prihoda i rashoda na takav način da dobijete barem više nego što potrošite. Ako stigne manje u kom periodu, potrošite manje. Napravite balans i već ćete u rukama imati ključ uspeha.

8. Ispunjenje vaše misije i svrhe - Kad apronađete vašu misiju i svrhu, trebalo bi da sve bude dobro i sa blagostanjem. Kada počnete da ostvarujete svoju sudbinu, to je pravo bogatstvo. Novac je samo sredstvo koje pomaže u razmeni različitih energija sa ovim svetom.

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj