Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TEHNIKA 888 PRIZIVA NOVAC I ŽELJENU OSOBU: Uspešna manifestacija za ljubav i prihode, šalje ono što vam je potrebno!

Autor Teodora Andrić

Tehnika manifestacije 888 za privlačenje želja - prizovite novac i ljubav, motivišite sebe na ostvarenje namere!

 Tehnika manifestacije 888 za privlačenje želja.jpg Izvor: Sensa / Canva

Prema numerolozima, brojevi imaju posebnu moć, energiju i simboliku, a takođe se koriste i u tehnikama manifestacije i privlačenja onoga što želimo. Postoje određeni nizovi brojeva za koje se smatra da su posebno pogodni za aktiviranje zakonaprivlačenja, a jedan od njih je 888.

U numerologiji, broj 8 predstavlja bogatstvo, obilje i prosperitet, predstavlja simbol beskonačnosti. Niz brojeva 888 jedan je od najsrećnijih, a evo kako da uradite metod manifestacije:

Metoda 888 funkcioniše slično kao i druge metode manifestacije, a sve što treba da uradite jeste da postavite svoju specifičnu, jasnu nameru, pretvorite je u kratku, pozitivnu afirmaciju, zatim da svakog dana vizuelizaciju osam minuta određenu nameru, napišete je osam puta u vidu afirmacije, osam dana zaredom .

Na ovaj način možete sevbe motivisti da uradite ono što zaista želite, da se posvetite svojim snovima i ostvarite ih. Kada imate u sebi snagu i energiju koja vas pokreće, možete ostvaritiželje i učiniti da postanete bolja verzija sebe.

Metodu manifestacije 888 možete koristiti za različite tehnike privlačenja, pa na primer za ostvarenjenamere sa novcem, ne morate da navedete kada i koliko novca želite. Važno je da se fokusirate na emocije, zahvalnost, osećanja. Ključne reči povezane sa brojem osam su bogatstvo, prosperitet, obilje, beskonačnost, uspeh, ekspanzija i slično. Podesite na svom telefonu tajmer na 8 minuta, a onda zatvorite oči i odgovarajtena sledeća pitanja:

Kako se osećate kada zamislite dodatni novac koji želite?

Šta za vas ova suma predstavla?

Da li možete da doživite nešto što ranije niste mogli?

Da li je to osećaj olakšanja, smirenosti, uzbuđenja, radosti?

Možda bi bilo od pomoći da odaberete određeni scenario u kojem možete zamisliti primanje novca. Ovo pomaže da povežete svoju podsvest sa novom, željenom stvarnošću. Zatim, kada osetite visoku vibraciju i potpuno ste povezani sa svojom vizuelizacijom, jednostavno napišite afirmaciju osam puta. Radite to osam dana za redom.

Da biste manifestovali ljubav metodom 888, sledićete sve iste korake, sa jednim dodatkom — možete dodati u svom umu vizualizaciju lika osobe koju želite da manifestujete. Sve što treba da uradite je da prvo kristalno jasno razjasnite svoju nameru. Morate da razumete šta želite sa ovom osobom.

Zamislite ovu osobu, vizualizujte kakva energija je okružuje, kakvo je njeno srce, kako bi trebalo da izgleda vaš prvi sastanak. Budite detaljni, zamislite kako se tokom ovog susreta osećate, šta ste obukli, o čemu pričate, osvestite leptiriće u stomaku... Zatim kreirajte svoje pozitivne afirmacije za ljubav osam puta, i ponvljajte tehniku 8 dana.

Čuda su moguća ako zaista želimo da im se prepustimo!

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj