PROBUDITE RADOST U DOMU ZA VREME PRAZNIKA: Ideje za dekoraciju koja odiše toplom i nežnom novogodišnjom atmosferom

Pogledajte fotografije i naše ideje za dekoraciju doma uz JYSK praznične skandinavske draguilje - doza novogodišnje inspiracije!

Dalibor Danilovic/Dalibor Danilovic dalibor.m.danilovic@gmail.com

Decembar je mesec u kojem naša kreativnost posebno dolazi do izražaja, mašta je probuđena, a vibracije radosti i ljubavi osećaju se u vazduhu. Stižu praznici, dani kada su snovi živopisni, kada srca kucaju najnežnijim ritmom. Naše utočište, mesto mira i ljubavi tokom prazničnih dana svakako jeste dom - hajde da u njega unesemo što više radosti.

Razne kombinacije boja, igre svetlosti, toplote i mirisa sveća, šarenih kugli i autentičnih ukrasa na jelci koja zauzima centralno mesto u domu tokom Nove godine - praznici nas pozivaju da se igramo stilovima, neobičnim kombinacijama i uživamo u svakom radosnom trenutku dok naš dom oblačimo u novo ruho. Kako bismo pronašli inspiraciju za prazničnu dekoraciju za radostan doček 2023. godine, uputili smo se sa našom stilistkinjom i scenografkinjom Anom Aćimović u JYSK i uz njene savete odabrali prave praznične dragulje.

Novogodišnja jelka je naše drvo želja, kreativnosti i centralna dekoracija u domu, a ono što je čini magičnom svakako su ukrasne kugle u raznim bojama. Možete kombinovati dve omiljene nijanse, a proveren novogodišnji spoj su kombinacija crvene i zlatne. Prekrivena lampicama, učiniće da u vašem domu atmosfera bude topla i tradicionalna, baš onakva kakva nas raduje tokom praznika.

Dalibor Danilovic/Dalibor Danilovic dalibor.m.danilovic@gmail.com Ideje za prazničnu dekoraciju sa JYSK ukrasima i detaljima

Iako je jelka uobičajeno mesto za ukrasne kugle, ove godine možete da ih iskosristite i za novu i autenitčnu dekoraciju. Isprobajte novi aranžman tako što ćete napraviti "Centerpiece" od nekoliko kugli, lampica i svećnjaka koje možete postaviti na krzno koje će biti sjajan kontrast.

Praznici su idealno vreme da unesete novine i transformišete svoj dom, pa možete promeniti izgled nameštaja prekrivajući ih toplim i mekanim prekrivačima sa prazničnim motivima, kao i dati poseban pečat jastučićima sa motivacionim i nežnim porukama u duhu Nove godien i Božića.

Unesite u dom i duh pririode kombinacijom dekorativnih grančica, šišarki i zimskih motiva. Ono što ne treba da zaboravimo jesu znakovi ljubavi i pažnje prema najbližima, pa ispod jelke vešto sakrijte poklone upakovane u ukrasni papir sa prazničnim detaljima I komadićima grančica ili šišarki omotanih špagom ili vrpcom.

Uživajte u svakom prazničnom trenutku, poklonite sebi i svom domu nešto lepo i posebno. Opustite se uz topli čaj pored jelke, pravite sa najbližima novogodišnje kolačiće - neka ceo dom miriše i odiše duhom radosti.

Pogledajte fotografije i naše ideje za dekoraciju doma uz JYSK praznične skandinavske draguilje - nadamo se da će vas inspirisati da u svom domu probudite prazničnu čaroliju!

Dalibor Danilovic/Dalibor Danilovic dalibor.m.danilovic@gmail.com Ideje za prazničnu dekoraciju sa JYSK ukrasima i detaljima