RIZNICA CONCEPT STORE OKUPILA MLADE ŽENE PREDUZETNICE: Prirodna kozmetika u srcu Zlatibora

U samom centru Zatibora otvorena je Riznica conecpt store koja okuplja mlade žene preduzetnice

Promo

Poslednje sedmice juna svečano je otvorena Riznica, prvi concept store prirodne kozmetike. Tijana Tomašević, kreatorka brenda Srbuška je ovo mesto izmaštala i pokrenula, a u ovom prostoru će se naći i mnogi drugi prestižni domaći proizvođači prirodne, low to zero waste kozmetike − isključivo ručne izrade. To ga čini prvom koncept prodavnicom tog tipa, ne samo na prostoru Zlatiborskog okruga, već i cele Srbije.

Promo 

S obzirom na izazove sa kojima se iz dana u dan suočavaju mlade žene preduzetnice u našoj zemlji, ideja da osnuje Riznicu i time ujedini sve male, a tako velike, Tijani se nametnula sama od sebe, jer je nit koja ih povezuje upravo u tom nesebičnom davanju sebe u svemu što rade i deljenje njihove strasti i ljubavi prema prirodi i svemu što je dobro, sa drugima.

Promo 

Pored Srbuške, čiste ljubavi na policama Riznica Concept stor-a će se naći: Aromakozmetika Klementina, Bloom care, Herba lab (prvi put u ekskluzivnom staklenom pakovanju), Oleum, Hygge, Charna botanical, Nature’s boutique, Freya candles, Jastuče Meri, Skroz relax jastučić, kao i Peekaboo handmade, čija je kreatorka Ana Ječmenica odigrala veliku ulogu u pretakanju Riznice iz sna u stvarnost. Riznica se nalazi u samom centru Zlatibora, u ulici Tržni centar bb, stepenicama desno do lokala broj 1. Dobro došli!