ČAROLIJA MEDITERANSKOG BUĐENJA: Ispred Belodore parfimerije predstavljen limited edition miris Acqua di Parma

Acqua di Parma predstavlja limited edition jednog od najomiljenijih mirisa.

Mrdja Lovers STUDIO ©2022

U TC Galerija 29. juna predstavljen je limited edition Acqua di Parma mirisa ispred Belodore parfimerije. Nakon toga je usledio sicilijanski ručak u restoranu La Cuccina, a za sjajnu atmosferu bio je zadužen trio Gentleman's Club koji je svirao italijansku muziku. Tematski je sve bilo u duhu Sicilije, koja je utkana kroz sastojke parfema. Događaju su prisustvovali poznati influenseri, muzičari i modni kreatori.

U saradnji sa poznatom italijanskom modnom kućom „forte forte“ kreirano je pakovanje u koje je nemoguće ne zaljubiti se. Ako ste upoznati i sa činjenicom da je u toj bočici i, širom sveta, najprodavaniji miris iz kolekcije Blu Mediterraneo, Mirto di Panarea, verujemo da ćete poželeti ceo paket. Acqua di Parma i forte forte dele strast prema umetničkom zanatstvu i kulturi Italije, italijanskim pejzažima, načinu života, eleganciji i neprevaziđenom stilu. Forte_forte je iskrena i autentična priča, puna emocija, inspirisana lepotom sanjarenja. Jedinstvene, maštovite kreacije ove modne kuće, izazivaju isti osećaj kao i Acqua di Parma mirisi.

This browser does not support the video element.

Acqua di Parma  Promo

Pod sloganom „forte forte loves Acqua di Parma“, stvorena je neodoljiva, tirkizna bočica sa kaleidoskopom rascvetalih žutih, plavih i lila cvetova, leptirića i vilin konjica. Kao inspiracija za ovu kreaciju poslužila je živopisna atmosfera Eolskog arhipelaga. Suptilno je dočarana duša nezaboravnih predela, a tumačenje aromatično-citrusne čarolije, Mirto di Panarea, je zaista fascinantno i krajnje, autentično. Bosiljak se zanosno kombinuje sa penušavim citrusnim notama limuna i bergamota iz Kalabrije. Morski povetrac u nežnom spoju sa jasminom i ružom intenzivno ističe mastiku i kleku u kombinaciji sa kedrom i ćilibarom.

Promo, Mrdja Lovers STUDIO ©2022 ČAROLIJA MEDITERANSKOG BUĐENJA

Mali heklani ukras na kutiji, asocira na toplo i sjajno sunce, a šarena narukvica oko bočice sa fluorescentno žutim tonovima i medaljonom u zlatnoj boji može se transformisati u modni aksesoar.

Mirto di Panarea forte forte možete otkriti u parfimerijama Belodore, u bočici od 100 ml. Poznati i po velikoj kolekciji mirisa za dom, Acqua di Parma nas je obradovala i svećom koja prati ovaj miris. Idealan ukras i poklon za sve prilike.

This browser does not support the video element.

Acqua di Parma 2  Promo