SARA JO otkrila kojim namirnicama započinje jutro!

Pevačica Sara Jo podelila je sa svojim fanovima kako izgleda njen omiljeni doručak koji joj daje energiju za ceo dan.

Promo Processed with VSCO with fp4 preset

Neka jutra počinju ukusnije od drugih. Pevačica Sara Jo je nedavno otkrila da njena gotovo uvek počinju - Boom Box proizvodima koji ne sadrže dodati šećer.


Već je poznato da su ovi proizvodi koji se baziraju na ovsu 100% biljni, a takođe i ne sadrže dodati šećer, što ih čini idealnim za sve one koji žele da se hrane zdravije.

Kada su u pitanju konkretni proizvodi, Sara Jo kaže da su joj svi Boom Box proizvodi, kao i njene pesme, podjednako dragi, ali da bi, ako baš mora da bira, izabrala granolu sa čokoladom i bademima, ovseni napitak sa bademom i keksiće sa kokosom.

„Za osobu koja se bavi ovim poslom neophodna je adekvatna ishrana, ali takođe i ishrana koja ne zahteva previše vremena za spremanje. Jedan nastup, drugi nastup, proba, teretana, bilo mi je potrebno nešto što može da bude gotovo začas“, kaže Sara Jo i dodaje da je Boom Box ušao u njen život u pravom trenutku.

Promo  Processed with VSCO with fp4 preset

Sara se, kako ističe, sa ovim ovsenim brendom druži već neko vreme i namerava da ostane tako. Naime, pored svih benefita koji se tiču uvođenja namirnica biljnog porekla u svakodnevnu ishranu, Boom Box nudi još nešto – sjajan ukus i šarena pakovanja koja se fantastično slikaju za Instagram.

„Oduvek sam svesna da je unošenje namirnica biljnog porekla bolji izbor, ali iskreno sam, kao i svi koji su navikli da se hrane na jedan određeni način, imala predrasude da je zdravija ishrana dosadna i neukusna, a onda me je samo jedno pakovanje granola zauvek uverilo u suprotno“, navodi Sara.

Promo  Processed with VSCO with fp4 preset

Ove reči naše pevačice ni malo ne čude, budući da su svi Boom Box proizvodi (i kaše, i granole, i napici i keksići) pažljivo razvijani zajedno sa nutricionistima koji su ovom brendu ustupili svoje dragoceno znanje.

Osim što „bruji“ o njenim hitovima, „čaršija bruji“ i o Sarinom Boom Box planu ishrane koji je potpuno razradila: Granola za doručak, napitak u prvoj jutarnjoj kafi, kaša između treninga i probe, a keksići na prvoj pauzi nastupa.

Da li vaša jutra počinju Boom Box proizvodima?