MODNE KOMBINACIJE SA ELLE FASHION DINNER 2024. DOGAĐAJA: Pogledajte najbolje fashion momente!

Čarobna lokacija Botaničke bašte "Jevremovac" iznedrila je sijaset veličanstvenih outfita naših gošći. Izdvojili smo najlepše!

Foto: Milica Beloica

Rafinirano i nežno, živopisno, glamurozno... Mnogo je epiteta kojima bismo mogli opisati Elle Fashion Dinner 2024. koji je sinoć održan u magičnoj Botaničkoj bašti u Beogradu. Reč je o događaju naše Elle zajednice, koji okuplja najuticajnije žene u Srbiji, stavljajući u fokus važnost međusobnog uvezivanja, podrške i humanosti.
Grandiozni prostor jednog od najvećih simbola grada, bio je savršena polazna tačka za dress code Garden Elegant koji su naše dame u sebi svojstvenom i autentičnom maniru i predstavile.

Foto: Milica Beloica 

Duge toalete, lepršave kreacije, vibrantne boje i klasični krojevi: u nastavku donosimo četiri modne tendencije koje smo primetili na ovoj spektakularnoj večeri. Počinjemo!

Colorful

Da li je neko rekao boje? Leto je u svom punom zamahu, te je na našu radost, veliki broj uvaženih gošći odlučio da upravo jarki koloriti budu njihov zaštitni znak ove večeri. Videli smo tirkiz koji asocira na večno morsko plavetnilo (da li je neko na vreme dobio hint sa poslednje Jacquemusove revije?), nijansu pistaća i masline, dok je naša glavna i odgovorna urednica, Teodora Bogdanović, ispratila trend losos boje u fascinantnoj haljini Tijane Žunić.

Foto: Milica Beloica 

Foto: Milica Beloica 

Black and White

Nijedan glam događaj ne može da prođe bez najotmenije kombinacije boja - crne i bele, a stylinzi gošći na Elle Fashion Dinneru 2024. još jednom su potvrdili zbog čega je to nepobitni modni fact. Simbol večne klasike i beskrajne sofisticiranosti, crna boja, bila je okosnica mnogobrojnih outfita, jednako kao što su all white stylinzi bili veoma zapaženi.

Foto: Milica Beloica 

Foto: Milica Beloica 

Floral

Lajtmotiv ovogodišnjeg eventa bile su retro šezdesete, spona ljubavi i mode, te neka davna, pomalo zaboravljena (i romantičnija!) vremena. Elle gošće dobro su razumele ovaj zadatak, te smo na travnjacima Botaničke bašte "Jevremovac" videli niz lepršavih kreacija sa cvetnim i drugim print motivima koje su donele duh starih dana u kombinaciji sa savremenim stilom.

Foto: Milica Beloica 

Nude

Boja peska, bež i ecru nijanse prepoznate su kao sofisticirani odabir koji, posebno u letnjem periodu, dolazi do izražaja prilikom kreiranja odevnih kombinacija. Naše gošće birale su lookove koji evociraju vibe peščanih dina i vrelih temperatura, savršeno stilizujući svoje nude komade sa pažljivo odabranim detaljima.

Foto: Milica Beloica 

Foto: Milica Beloica 


Zahvaljujemo se našim partnerima: Emil Frey Auto Centar, ovlašćenom dileru i servisnom centru za Mercedes-Benz vozila, Malfy super premium džinu, a tu su i IQOS, UNIQA osiguranje, Lindex i Metropoliten niche parfimerije. Za specijalne snimke zahvaljujemo se c8 visuals.

ELLE/N.K./Sensa/Promo