ŠTA VAS ČEKA U LJUBAVI OVOG LETA? Test ličnosti otkriva kakve se promene u vašoj vezi kriju iza ugla

Svi segmenti života su važni, ali neki su važniji od drugih. Na primer, ljubav, bez nje je leto prazno.

Shutterstock

Leto je vreme slobode, čestih druženja i opuštanja. I dok nekima takvi dani donose harmoniju i trenutke dublje povezanosti sa partnerom, drugima se smeši sasvim drugačija situacija. Ljubav i partnerski odnosi svakako nailaze na izazove. Oni se grade i kroz njih napreduju. Trenuci stabilnosti nude priliku da se stvori određena rutina i osećaj sigurnosti. Ali ljubav je ponekad varljiva, prevrtljiva, intenzivna i emocionalno zahtevna. Šta mislite, kakva je vaša situacija sa partnerom? Kako će vaša veza napredovati ovog leta i kako biste je mogli obogatiti?

Ako tražite odgovor na ova pitanja, bilo da ste u vezi koja stagnira ili ste je tek započeli, u tome će vam pomoći ovaj test. Samo izaberite jednu od dve ilustracije i pročitajte šta vaš izbor sugeriše. Podsvest vam uvek govori nešto što tinja u vama, ali vi to još uvek niste otkrili.

ILUSTRACIJA 1

Pred vama je period pronalaženja željene ravnoteže i poverenja među partnerima. Uspevate da se povežete na emocionalnom i fizičkom nivou. Pratite i slušate potrebe jedni drugih. Čak i ako ste u ranoj fazi zanosa , ovo leto je ispunjeno obećanjima koja trenutno nisu lažna. Nudi vam se prilika da izgradite odnos zasnovan na iskrenosti i komunikaciji i zajedništvu.

Ako ste trenutno sami, nemojte se zanositi velikim iluzijama i očekivanjima . Oni vas sprečavaju da uspostavite kvalitetan odnos. Ako vam se ponudi prilika da upoznate nekoga ko vas zanima, nemojte se odmah potpuno otvarati i ne žurite. Leto ionako ponekad prebrzo prolazi. Dajte sebi vremena i prepustite se. Možda nije loše da vas neko drugi vodi i promeni perspektivu.

ILUSTRACIJA 2

Pazi. Da li ste sigurni da je u vašoj vezi sve harmonično? Da li dajete više nego što dobijate? Ljubav, naravno, postoji, ali ne gubite sebe po cenu njenog postojanja. Ne bežite u svet savršenstva jer ono ne postoji. Nemojte sve idealizovati, radije se malo zapitajte i pokušajte da vidite kako možete produbiti trenutni odnos na zadovoljstvo i sebe i partnera.
Ako ste sami, svesni ste tačno šta zaslužujete i insistirate na vrednostima koje ste sebi postavili. Ne želiš nikome da daš svoje srce. Niste sumnjičavi, ali sada ste spremni da idete polako kako biste u svoj život pustili samo osobu koja vas je dostojna. Ipak, otvorite malo oči i dajte šansu nekim novim iskustvima. Tek tada je sve moguće.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Zaljubljenosti ili ljubav, sve više singl ljudi  MONDO/Uroš Arsić

Sensa.story.hr/Sensa/Z.A.