Šta vaša podsvest želi da vam kaže? Izaberite mudru sovu i otkrićete da li se plašite nemaštine ili samoće

Sova je simbol mudrosti, izaberite jednu i saznajte šta vaša podsvest želi da vam kaže

Printscreen/dzen.ru

Testovi ličnosti su brz i zanimljiv nčin da saznate nešto novo o sebi. Vaša podsvest vam daje sve vrste tragova, nemojte ih odbacivati. Danas će vam podsvest dati još jedan znak.

Da biste saznali šta vaša podsvest želi da vam kaže, izaberite sovu koja vam se najviše dopada.

Sova je simbol mudrosti, uvida i neustrašivosti. Njen izgled istovremeno plaši i privlači, možda se zato od davnina sova smatrala simbolom posebne snage.

Svako od nas ima intuiciju ili unutrašnji glas koji nam kroz život daje određene tragove i šalje znakove, ali ih često ne primećujemo zauzeti vrevom svakodnevice. Svaka osoba je individua i ima svoje izuzetne karakteristike.

Printscreen/dzen.ru 

Pogledajte sliku i izaberite sovu koja je privukla vašu pažnju. Evo šta vaša podsvest pokušava da vam kaže:

Sova 1 - strah/ nesvesnost

Da li ste primetili da stalno pokušavate da napredujete, uštedite, a kada imate višak novca na računu, iznenada nastaju neočekivani troškovi i vaša ušteđevina nestaje kao voda. Da li vam se često javljaju misli da će vam se možda „sve srušiti“, da ćete dobiti otkaz, da ćete ostati bez sredstava za život? Ove misli i strahovi vas iscrpljuju. Vremenom počinjete da se pitate da li ćete ikada moći da napredujete, uštedite novac, stvorite finansijsku sigurnosnu mrežu za sebe.

Vaša podsvest vam daje nagoveštaj - da ne dozvolite da vas strah od nedostatka sredstava spreči da se oslobodite  finansijskih ograničenja.

Možda su vaši roditelji živeli u teškim uslovima, u stalnoj oskudici, a ti strahovi i uverenja su se preneli na vas. Vaš zadatak je da naučite da uštedite novac, pokušajte da vodite tabelu sa troškovima i prihodima. Vi imate strah od novca. I sami se plašite da ih spasete.

Dajte sebi obećanje da ćete učiniti sve što je potrebno da restrukturirate svoja uverenja i misaone procese. I uspećete.

Sova 2 - samopouzdanje/ identitet

Da li vam je neprijatno da ste u centru pažnje kada je pažnja drugih usmerena na vas? Da li smatrate da stavljate potrebe drugih ljudi ispred svojih? Moguće je da to radite podsvesno jer vam je potrebno odobrenje drugih ljudi.

Poruka iz vaše podsvesti – vreme je da čujete sebe, svoje potrebe i počnete da razvijate svoju ličnost.

Lepo je i važno podržavati druge, ali često stavljate tuđe potrebe ispred svojih. Ponekad radite stvari za druge, a oni ne traže pomoć, i razočarani ste što vas uopšte nisu pitali za pomoć ili ništa nisu rekli nakon što ste uradili sav posao da im pomognete. Vaša ličnost je vezana za ono što drugi misle o vama. Na neki način takođe privlačite ljude koji mogu da iskoriste vašu velikodušnu prirodu.

Počevši od danas, počnite da radite nešto za sebe svaki dan, izvucite maksimum iz svakog dana i prihvatite sebe onakvima kakvi jeste. Pregledajte svoje strasti i skupove veština i preduzmite neophodne korake da ih razvijete tako što ćete posvetiti vreme tim strastima i interesovanjima. Vaš posao je da se pojavite i postavite svoje ciljeve kao prioritet, a vaša podsvest će se pobrinuti za ostalo. Usmerite svoju pozitivnu energiju ka unutra.

Sova 3 - povlačenje/ strah od promene

Da li ostajete u vezama i situacijama duže nego što je potrebno? Da li se ponekad nađete u nezdravim i zavisnim odnosima, kako ličnim tako i profesionalnim? Moguće je da se plašite odbijanja i da se plašite usamljenosti.

Ne radi se o tome da niste svesni toksičnosti i situacije za vaše najbolje dobro, već da se plašite promena. Čini vam se da je poznati način života mnogo bolji nego biti sam. Savet vaše podsvesti koji može da vam pomogne da rešite ovaj problem je da volite sebe, da shvatite da ste divna osoba, da ste jaka osoba koja je veoma mudra.

Saznajte odakle potiče strah od napuštanja. Možda je iz detinjstva? Shvatite da vas ovaj strah sprečava da izgradite zdrave, srećne odnose. Istražite informacije o tome kako da poboljšate svoje samopouzdanje.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Dr Vladeta Jerotić: Šta nikada ne treba govoriti i raditi  RTS planeta