SENSA PIAZZETTA SREĆE 11. JULA NA KALEMEGDANU: Drugi dan festivala otvara svoja zelena vrata za sve posetioce

Saznajte šta vas očekuje na drugom danu festivala Sensa Piazzetta sreće!

Promo

Iza nas je divan dan prepun radosti, novih saznanja, kreativnosti i uživanja. Ali pred nama je i drugi dan festivala Piazzetta sreće i spremili smo vam zanimljiv program!

Kako bismo i ove nedelje odnegovali teloi duh upoznaćemo se sa Tai Chi tehnikom. Uplovićemo zajedno u meditaciju kroz pokret i dočekati dan sa osmehom.

Od 13 časova je sama Holistička akademija Maya i pokazaće vam vežbe disanja i yogu na stolicama. Dobićete sve što vam je potrebno da se i tokom radne nedelje pred nama opustite i povežete sa sobom. Sa vama će biti njihove divne instruktorke Marijana Gnjidić i Dragana Jokanović.

Od 13 časova ćemo otkriti tajne Venere sa Jasminom Mrdalj. Saznaćemo kako da aktiviramo Veneru i šta ona simbolizuje. Ona je zadužena za centar naše privlačnosti, seksualnosti i sposobnosti uživanja kao i privlačenje obilja u naš život. Kada ona nije u balansu mi nemamo zadovoljstvo, uživanje, novac, ljubav, skladne emotivne odnose. Saznaćemo kako se Venera u disbalansu ogleda na fizičkom nivou.

Od 14 časova se opet družimo sa fantastičnom ekipom koja će nas odvesti dalje i dublje u upoznavanje vibratorne medicine, energijom isceljenja i Lucha T8 aparatom.

Sa vama se od 17 časova druži i Jelena Malenović i pričaćemo o energiji leta, disanju, hrani i obnovi organizma.
Od 17 časova imamo još jednu kreativnu ali i coaching radionicu – Izheklajte svoju mandala sa Katarinom Ilić.

I Art&Vino radionica slikanja će biti sa nama od 16 časova pa ko nije stigao u subotu čekamo ga da zajedno stvaramo umetnost danas!

Dođite 11. jula na Kalemegdan da probudimo energiju!

Izabrali smo i najbolje prijatelje za vas: Avon, Idea Organic, Garnier, Fuze Tea!

Sensa 

Dobro došli!