ITALIJANSKI KOLAČ SA LIMUNOM I BELOM ČOKOLADOM: Originalne i sastojke možete pazariti u restoranu Campania Pizza Gourmet

Italijanska poslastica sa limunom i belgijskom belom čokoladom - recept od profesionalaca iz italijanskog restorana u Beogradu Campania Pizza Gourmet, u kojem možete kupiti i sve potrebne i kvalitetne sastojke!

Jelena Malenović

Ukoliko ovog meseca poželite da vas ugreju zraci sunca i da začinite svoj jelovnik vrhunskim namirnicama, možete posetiti restoran Campania Pizza Gourmet, koji nudi autentične ukuse juga Italije. U ambijentu oplemenjenom originalnim detaljima koji su oslikani u mestu Vijetri sul Mare na amalfijskoj obali, u toploj, porodičnoj atmosferi možete da iskusite tradicionalnajela pripremljena na moderan način. Poželevši da vas malo zagrejemo, predstavljamo vam recept koji možete pripremiti i kod kuće, a sve sastojke možete pazariti baš u restoranu Campania Pizza Gourmet.

Caprese al limone

Sastojci:

  • 200 g bademovog brašna
  • 8 jaja
  • 200 g šećera
  • 120 g putera
  • 150 g bele belgijske čokolade
  • 1/3 praška za pecivo
  • sok od dva limuna
  • 1 dl Limoncello di Sorrento

Priprema:

Sve sastojke pomešati, uliti u okrugli kalup obložen papirom za pečenje i peći na 200 stepeni oko 40 minuta. Ukrasiti šećerom u prahu i kandiranom korom od limuna.

Restoran Campania Pizza Gourmet nalazi se u Omladinskih brigada 86, u lokalu 3Đ (West 65). Broj za rezervacije je 0692134842, a više informacija potražite na sajtu Campania, kao i društvenim mrežama restorana - Instagram i Facebook.

Promo 

Izvor: Sensa