Jednom godišnje, pun Mesec, simbol podsvesti i inspiracije nađe se u tajanstvenoj Škorpiji, znaku strasti, velikih ljubavi ali i bogatstva, a ove godine to će biti sredinom ove nedelje. Odluke koje tada donesete biće pod uticajem vaših osećanja i podsvesnih želja, jer se i faze vašeg raspoloženja najčešće poklapaju sa fazama Meseca.

ASTRO ALARM ZA PUN MESEC U ŠKORPIJI: Evo šta će vam doneti dobra karma...

To će najviše osetiti osobe kojima su u horoskopu Sunce, Mesec, Venera, Jupiter ili Mars blizu 20. stepena Škorpije. Ova Mesečeva mena donosi uspeh lekarima, podstiče kreativnost i inspiraciju kod umetnika i naučnika ali i potrebu za poslovima u tajnosti. Uticaj punog Meseca, oko 10. maja, najviše će osetiti Rakovi, Bikovi i Ribe.

OVAN (21. 3 - 20.4)

Pun Mesec u izazovnim aspektima sa planetama u vašem znaku i vašim vladaocem Marsom, upozorava da obratite više pažnje na konkurenciju. Aspekt sa drugim vladaocem Plutonom, donosi novac.

BIK (21. 4 - 21.5)

Pozicija punog Meseca doprinosi vašoj popularnosti kod suprotnog pola, naročito zemljanih i vodenih znakova. Ukoliko ste umetnik ili lekar, saradnja sa strancima donosi vam uvećanje prihoda.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Neptun, jedan od vladalaca polja partnerskih odnosa, u trigonu sa punim Mesecom, može da vam donese interesantnu poslovnu ponudu. Na ljubavnom planu, očekuju vas novi kontakti i poznanstva na kraćim putovanjima.

Kineski horoskop za maj 2017. godine...

RAK (21. 6 - 22.7)

Vaš vladalac Mesec u vašoj astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti i nagoveštava mogućnost susreta sa starom simpatijom. Saradnja sa ženama donosi uspeh ma kog pola da ste.

LAV (23. 7 - 23.8)

Pun Mesec, vladalac astrološkog polja podsvesti, podstiče vašu ambiciju pa možete da napredujete u privatnom biznisu.

PageBreak

Rizična ljubav i oprezna komunikacija

Povedite računa o tome s kim se družite. Klonite se rasprave s partnerom.

DEVICA (23. 8 - 23.9)

Pun Mesec u astrološkoj kući mentalnog stanja, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom, upozorava da budete oprezni u pregovorima sa strancima. Može da vam se udvara zauzeta osoba.

Numerološka prognoza za maj 2017. godine: evo kakvu ljubav i želje predviđa vaš bioritamski broj...

VAGA (23. 9 - 22.10)

Vaš vladalac Venera u izazovnim aspektima sa punim Mesecom u astrološkoj kući ljubavi i posla, nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom. Studenti mogu da dobiju stipendiju.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

U vreme punog Meseca u vašem znaku pod uticajem jednog od vaših vladalaca Plutona, možete da dobijete ponudu za isplativ posao sa strancima. Moguća strastvena veza sa nekim vodenim znakom.

STRELAC (22. 11 - 21.12)

Pun Mesec u astrološkoj kući tajni i prepreka, pod uticajem jednog od vaših vladalaca Neptuna, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

JARAC (22. 12 - 29.1)

Vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa, Mesec, u sekstilu sa Plutonom u vašem znaku, donosi vam nove poslovne ponude. Novac stiže sredinom perioda. Igrajte igre na sreću.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Aspekti Meseca u polju karijere, u napetom aspektu sa vašim vladaocima Uranom i Saturnom, donose vam nove poslove. Možete da dobijete stipendiju ili stručno usavršavanje u inostranstvu.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za maj 2017. godine...

RIBE (20. 2 - 20.3)

Pun Mesec u devetoj astrološkoj kući u trigonu s vašim vladaocem Neptunom, vodi vas na put u inostranstvo, moguće neku prekookeansku zemlju. Ako ste u dužoj vezi, partner je ljubomoran.

Ova faza Meseca, i to u osmom zodijačkom znaku u kome je inače Mesečev uticaj oslabljen, upozorava na probleme sa organima u donjem delu stomaka, slepim crevom, sklonost ka povredama, ginekološkim i problemima sa hormonima, a takođe utiče na seksualnost i može da izazove pad imuniteta.

Izvor: Novosti