Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mlad Mesec u Lavu ima poruku za vas: astrološki savet za novi početak

Lav donosi novi ljubavni početak - evo kome!

  Izvor: Foto: Profimedia

Po drugi put mlad Mesec u Lavu (21. avgust 2017) u istom periodu vladavine? Ne dešava se to baš tako često...

Lav je sunce, sjaj, dominacija. Lav je hrabrost. Budite hrabri i suočite sa sa starim strahovima. Naučite da otvorite srce, pronađete hrabrost u sebi i raščistite s prošlim dogadjajima. Ovo posebno važi za fiksne znakove i one koji imaju podznak u fiksnim znacima: Lavove, Škorpije, Vodolije, Bikove.

Neka vas ogreje toplina Sunca i neka vaša duša - Mesec - bude topla, otvorena, ponosna na ono sto jeste, spremna na novo i na nove početke.

Budite u centru pažnje, ali podstaknite i druge da budu ponosni na sebe - ne samo bliske osobe, već sve oko vas. Pokažite ponosno svoje najbolje kvalitete ali podstaknite i druge da pokažu svoje. Kada su u pitanju vodeni Rakovi i Ribe, njima je važno da nađu podsticaj na emotivnom planu, a zemljani Jarčevi i Device da se okrenu porodici i u njoj nađu podsticaj. Vazdušni Vaga i Blizanci spremni su za nove, kreativne ideje, dok će za vatrene Ovnove i Strelčeve biti važno da prate svoje strasti i želje. Poruka za ovaj tranzit jeste da pohvalite i sebe i druge, da proslavite sebe i svoju individualnost ali i da cenite tuđu.

Totalno pomračenje Sunca: kakav duhovni ciklus pokreće solarna eklipsa...

Kad je Lav aktuelan, često smo posebno sujetni i gordi, ali će nas konjukcija Meseca i Sunca umiriti i pokrenuti u nama skromnost - rezultat je čisto samopoštovanje.

Duša će biti obasjana Suncem, a volja jaka, zašto onda to i ne pokazati ponosno? Budite i glasni i ponosni na ono što jeste. Budite ponosni na sebe (Sunce) i svoju porodicu (Mesec), a neka i vaša porodica bude ponosna na vas. Ovo je vreme da pokazete da volite svoje, svoje poreklo, svoje roditelje, svoju decu. Vreme da se pokaže ljubav. Da oprostite i krenete u novo...

Lav vlada petom kućom, pa se može odraziti na novi početak u ljubavi (već postojećoj), a možda je vreme za sasvim novu ljubav? Posebno može doneti nove ljubavi onima koji su u podznaku Vodolija ili Ovan.

Do narednog punog Meseca dovoljno je vremena da saznamo šta ova nova energija Lava želi od nas samih i šta je to novo što je bitno za svakog od nas. Ovaj mlad Mesec će najviše osetiti Lavovi, Vodolije, Bikovi i Škorpije, ali i svi oni koji imaju neke planete na oko 28* ovih znakova, a to su rodjeni oko 22. dana u mesecu.

podznak besplatno
Izvor: Profimedia/Shutterstock Istina je da su pomračenja snažne energije, ali nema razloga za strah - treba naći u sebi ono što nas najviše pokreće i krenuti ka tome.

Istina je - gde god je Lav, tu bi moglo biti i drame i dramatizacije. Ali dok je život drama po sebi, dramatizacija je više rezervisana za vatrene znakove, a ostali znakovi mozda neće to ni osetiti.

Pomračenje nam poručuje da treba nešto da započnemo, kao da da podvučemo crtu ispod starog. Posmatrajte ga kao okidač i novu energiju za aktivaciju. Čak i ako vam se razvoj događaja trenutno čini problematičan, lako se može desiti da baš on rezultira pozitivnim promenama.

Izvor: Astroportal

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj