Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astrološke prognoze dan po dan: od 21. do 28. avgusta 2017. godine

"Zatvorite oči, udahnite vazduh slobode, radosti i života, jer sreća se živi punim plućima."

  Izvor: Foto: Shutterstock

Počinje sedmica koja će za mnoge biti prelomna. Mnoštvo aspekata između Sunca i Urana, Saturna i Marsa, Venere i Urana, samo će aktivirati mnoge događaje, a postojeće aktuelne teme još više zakomplicirati. Pored Sunčeve eklipse, koja se dešava na samom početku nedelje, postojećih aspekata, dešavaju se i dve planetarne promene znaka, Sunce ulazi u znak Device, dok Venera izlazi iz Raka i krajem sedmice ulazi u znak Lava. Na svim poljima ćete osetiti podrhtavanje. Određeni događaji će biti prolaznog karaktera, ali neki će jednostavno biti sudbinski.

Nedeljni horoskop za period od 21. do 28. avgusta 2017. godine: šta od nas zahteva vladavina retrogradnog Merkura...

Ono što se događa prvog dana jeste Sunčeva eklipsa, koja nije samo važna za taj dan, niti za tu nedelje, pa ni za mesec, već za čitavo jedno vreme koje će inklinirati događaje važne za dalji život. Ono što se bude dešavalo u tom periodu znatno će promeniti vaš život u jednoj oblasti, a nekom i kompletan životni put. Mesečeva eklipsa je već neke stvari pokrenula na emotivnom nivou, a sada vas čeka i fizički susret. Eklipse nisu događaji za radovanje, ali postoje i oni koji im se prilično raduju. Često takve ljude nazivaju ekscentricima, iako nisu svi to.

To mogu biti ljudi koji se oblače potpuno drugačije, žele da se istaknu, da prkose sistemu, samo su buntovni ili nesigurni u sebe, pa svojim ponašanjem žele da skrenu pažnju na sebe, provocirajući na razne načine. Pravi ekscentrik je na prvi pogled ništa više od obične skromne osobe, koja ni po čemu na ulici ne privlači pažnju. To je Plutonski tip i tek onda kada mu se približite, kad se zainteresujete za njega, shvatate da je on jedna neiscrpna dubina, nepresušna inspiracija i tajna. To su osobe koje ne vole da se ističu, koje su dovoljne same sebi, koje žive po sopstvenim pravilima i potpuno su oslobođene od tuđih mišljenja.

Te su osobe u stanju da rade vrlo neobične promene, ali samo one koje se njih lično tiču. Vrlo su hrabre, strpljive i svoje zamisli ostvaruju na neki svoj način. Smrt u oči gledaju vrlo svesno i jedino kada su u smrtnoj opasnosti, vrlo trezveno i sa potpunom smirenošću reaguju. Zašto pišem sve o ovim osobama? Zato što ono što dolazi kroz aktivaciju eklipsi, jedino će joj se ovakvi tipovi radovati, jer će jedino oni znati na koji način sa njom i kako se ponašati.

Mesečeva eklipsa vas je pokrenula da se zapitate o svom emotivnom oslobođenju, o tome koliko ste oslobođeni tuđih uticaja kada su vaše želje i planovi u pitanju. Kod Sunčeve eklipse situacija će biti znatno dramatičnija, jer je jedno želeti i imati nemir unutar sebe, a drugo je suočiti se sa tim i suprotstaviti se fizički. Rešenost i istrajnost će biti izuzetno jaka, jer se Sunce prvo susreće sa Uranom, koji itekako proziva vašu slobodnu volju i bunt da je sprovedete u delo, a odmah nakon toga spajanje Meseca i Sunca na fiksnoj zvezdi Regulus.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj