Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 25. avgusta

Talentovani, uspešni i pažljivi - evo šta karakteriše rođene 25. avgusta...

  Izvor: Foto: Profimedia

Imate snažan književni talenat. Imate izoštreno opažanje ljudske prirode, ali povremeno naginjete cinizmu i zajedljivosti. Trudite se da tražite najbolje umesto najgoreg u ljudskoj prirodi. Tu postoje dve strane, pa preostaje samo da odaberete onu koju želite, da vidite. Realizam je poželjan, ali i ideali imaju svoje mesto u prirodi i ljudskom životu. Imate dobro pamćenje i veliki kapacitet za rad. Pažljivi ste pa možete biti dobar lekar. Veoma vas zanima priroda i najviše volite da dan provedete na izletu. Volite životinje, a i one vas.

Magične reči za rešavanje problema: ovo je molitva za suočavanje sa životnim izazovima...

Naklonjeni ste prilično suprotnom polu i težite da budete u njihovom društvu. Strpljivi ste pa je prikladno da budete direktor škole, jer imate dar da stvari prikažete jasno; a i deca vas vole. Bez sumnje volite umetnost, a otemnost je tako pripadajuća vašoj prirodi. Bićete uspešni u poslu ako budete naučili da nikada ne preduzimate neke važne korake dok ne osetite čvrsto tlo pod nogama. Iznad svega, trebalo bi da budete pažljivi u izboru bračnog partnera, jer celokupna vaša budućnost zavosi od toga.

procitajte.jpg
Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop za rođene 24. avgusta

Volite mir, pa želite da vodite miran i tih život, bez razdora i raznoraznih nevolja. Dosta ste religiozni. Mogli bi biti dobar govornik jer imate vrlo prijatan glas, lepu pojavu i magnetičnu ličnost. Intelektualni ste tip, vrlo načitani jer volite knjige. Trebalo bi da umete lepo da pišete.  Ako ste žena, možete biti sifražetkinja, ali ne od onih agresivnih i militantnih - vaša priroda to ne dozvoljava.

Miroslav Antić: Ako se ikada zaljubiš...

Nežni ste, istinoljubivi i posvećeni, i bili bi vrlo domaćinski tip ako bi imali sopstveni dom. trebalo bi da stupite u brak rano. Volite decu. Vaš život je pun žudnji i čežnji koje nisu uvek zadovoljene. Gajite ideale u svojim težnjama, pa je možda to razlog što vam je teško da ih u svom okruženju ostvaite. Imate veliko srce i saosećajni ste. Vrlo ste usamljeni ponekad, čak i kada ste u društvu drugih, i imate osećaj da vas niko ne razume do vas samih. Imate buran unutrašnji život do kog niko ne može da dopre. Ipak, sreća vam je naklonjena i doći će vam kroz brak.

Horoskop za rođene 23. avgusta

Snažno ste privučeni moći. Žudite za novcem, najviše zbog moći koju sobom nosi, tj. koju omogućava. Naginjete tome da budete sebični i ignorišete prava ostatka sveta. Prirodno se postavljate zapovednički i ne možete da podnesete prekore drugih. Trebalo bi da steknete određen nivo mentalne discipline, jer je to dobro za formiranje karaktera. Veoma volite književnost, umetnost, pozorište, i, zapravo, sve radosti života, komfor i poslastice do kojih možete da dođete. U slučaju da ste razmaženo dete, vaš život može biti upropašten; ali, ako ne, postaćete vrlo fina osoba.

20 poruka koje šalje boginja Lilit svim ženama: evo gde leži vaša moć boginje...

Ako ste žena, volite garderobu, nakit i sve ono što pripada lepom. Volite da se preoblačite, da se šminkate i posmatrate lepotu svog lica i tela pred ogledalom. Rođeni ste hedonista i volite sve dobre stvari koje život pruža. Volite javni život, i ne možete da se dugo zadržite na jednom zanimanju. Iznad svega se morate naučiti koncentraciji. Negujte svoj um i nemojte se prepuštati emocijama i impulsima kao što imate običaj. Kada jednom naučite veliku lekciju, vaš život će se promeniti i sve će mirno ploviti.

Izvor: Astro riznica

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj