Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 28. avgusta

Darežljivi, maštoviti, ali ponekad i kapriciozni - evo šta odlikuje rođene na dan 28. avgusta!

  Izvor: Foto: Profimedia

Rođeni ste kao jedan od genijalaca na ovom svetu pa bi trebalo da negujete taj dar koji vam je priroda dala. Imate sklonosti ka umetnosti i muzici, i pristupate im kao retko ko. Takođe, volite književnost i poeziju, i sami možete pisati kao što umete da cenite tuđe radove.

Opet, u značajnom obimu je vaš um naučno orijentisan i imate odličnu memoriju. Intuitivni ste i dobro procenjujete ljudsku prirodu; religiozni ste i filozofski nastrojeni, a zanimaju vas i okultne i spiritualne stvari.

Puno čitate i bukvalno gutate knjige svih žanrova. Novac ćete zarađivati bez mnogo problema. Volite putovanja i ona će biti važan deo vašeg života. Zaljubljive ste prirode i vrlo strastveni.

Darežljivi ste, maštoviti, ali ponekad i kapriciozni. Vredan ste radnik, i u svemu vas zanimaju samo činjenice. Ako ste žena, imate fin um, nežnu i pitomu prirodu, mada ste u ranoj mladosti mogli biti vrlo nestalni.

procitajte.jpg
Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 27. avgusta

Vrlo ste energični i aktivni, i možete juriti naokolo kada nešto treba da se uradi, s bilo kim. Dobrog ste pamćenja i bistrog uma u svim poslovima. Jasni ste i direktni, niste lakomisleni niti pretvorni. Vredan ste radnik i čvrsto se držite posla. Sve indikacije govore o tome da ćete u tome biti vrlo uspešni i da ćete prikupiti dosta imetka pre smrti. Morate naučiti da budete popustljiviji prema tuđim manama, i upamtite da je iskustvo jedini pravi učitelj i da se deo toga mora nalaziti u svemu, bez obzira koliko razuman bio savet koji vam se da.

Meditacija u skladu s horoskopskim znakom...

Muškarci i žene rođeni ovog dana se bitno razlikuju u karakteristikama. Ako ste žena, vrlo verovatno volite da se družite, volite pozorište i operu. Volite da igrate karte, volite ples i sve društvene zabave. Treba da naučite da smanjite ove doživljaje, jer ako to ne uradite, jednog dana ćete imati neugodno buđenje pa ćete se teško s tim nositi. ene bi trebale da budu malo senzibilnije i pažljivije; muškarci manje. Na ovaj način će se napraviti srećna pomešanost.

Horoskop za rođene 26. avgusta

Tačni ste i pažljivi u svemu što preduzimate. Veoma pazite na izgled, i volite da je vaš dom uredan i dobro održavan. Veoma ste iskreni u svojim prijateljstvima i ljubavima; domaćinski ste tip i volite dom. Mada volite putovanja i svet, ekstravagancija i eksponiranost vam neće biti zanimljivi nakon mladosti. Pravedni ste i darežljivi i niko vas ne može optužiti da niste široke ruke kada imate novca.

Živeti i voleti posle razvoda...

Volite da čitate i privlače vas svi poslovi u vezi sa književnošću. Imate snažnu emocionalnu prirodu, sposobni ste da duboko i trajno volite. Imaćete puno interesovanja u životu; uspinjaćete se postepeno, ali stalno. Imate dobre izvršne sposobnosti, možete naređivati drugima. Iako vam se isprva bude činilo da ćete novac zarađivati teško, kasnije u životu će vam dolaziti redovno i stabilno. Nemojte dozvoliti sebi da vas pokvari laskanje, na koje niste imuni.

Horoskop za rođene 25. avgusta

Volite mir, pa želite da vodite miran i tih život, bez razdora i raznoraznih nevolja. Dosta ste religiozni. Mogli bi biti dobar govornik jer imate vrlo prijatan glas, lepu pojavu i magnetičnu ličnost. Intelektualni ste tip, vrlo načitani jer volite knjige. Trebalo bi da umete lepo da pišete. Ako ste žena, možete biti sifražetkinja, ali ne od onih agresivnih i militantnih - vaša priroda to ne dozvoljava.

Kako nam univerzum donosi sreću...

Nežni ste, istinoljubivi i posvećeni, i bili bi vrlo domaćinski tip ako bi imali sopstveni dom. trebalo bi da stupite u brak rano. Volite decu. Vaš život je pun žudnji i čežnji koje nisu uvek zadovoljene. Gajite ideale u svojim težnjama, pa je možda to razlog što vam je teško da ih u svom okruženju ostvaite. Imate veliko srce i saosećajni ste. Vrlo ste usamljeni ponekad, čak i kada ste u društvu drugih, i imate osećaj da vas niko ne razume do vas samih. Imate buran unutrašnji život do kog niko ne može da dopre. Ipak, sreća vam je naklonjena i doći će vam kroz brak.

Izvor: Astro riznica

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj