Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Numerološka prognoza za novembar 2017. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Peticu prate srećne okolnosti, a sedmicu čeka novi početak! Šta vama numerološka analiza predviđa do kraja novembra...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Novembar je mesec kada svu prošlost treba da ostavimo iza sebe. Bitno je da u ovom mesecu odstranite sve nepotrebno, promenite stare stavove i usredsredite se na suštinske stvari. Tako ćemo se naći na putu neumitnih promena.

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za novembar 2017. godine...

Zatvaranjem jednih vrata, otvorićete nova koja vode u ostvarenje i poslovnog i ličnog statusa.

Svaki posao ima svoj sled na početku i svoj kraj. Dobro bi bilo da neke stare delove poslovanja privedete kraju ili završnoj fazi, da to ostavite iza sebe i otpočnete nove i sveže poslove. I doživećete preobražaj.

podznak besplatno
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Ovaj mesec je veoma važan i za ljubavne odnose. Neke veze će doživeti preobražaj, neke će se završiti, a moguća su i privremena razdvajanja od partnera, zbog nekih putovanja ili poslova koja su uslovljeni tim razdvajanjem.

Ne držite se slepo nekih nejasnih i neodgovarajućih odnosa zbog straha od promena ili samoće. Promene koje dolaze su svakako dobre za odnos, kakve god one bile.

Kakvi vam lični događaji slede u novembru?

Broj novembra, jedanaestog meseca u godini (10) saberemo sa brojem godine na globalu (2+0+1+7=1), te dobijemo broj 3. Kada taj broj dodate broju svog bioritma (dan i mesec rođenja) dobićete vaše lične aspekte za mesec novembar.

Na primer, neko je rođen 25. 5:

2 + 5 + 5 = 12 = 1 + 2 = 3 (broj bioritma)

3 (broj bioritma) + 3 (broj novembra i godine na globalu) = 6 (lični aspekti u novembru)

BIORITAM 1 - neke jedinice očekuje nov posao, a nekima će se promeniti poslovna struktura. Ovaj mesec svim će jedinicama doneti napor i preopterećenost, pa će zbog toga obratiti pažnju na svoje zdravlje. Jake ste ličnosti i dobro procenjujete stvari, pa ćete sve znati iskoristiti za sebe.

BIORITAM 2 - bićete u prilici da rešite neka egzistencijalna pitanja. Mogućnosti su otvorene i za neki kraći put. Imaćete utisak da vam je neki teret pao sa leđa i da vam se otvaraju bolji aspekti.

BIORITAM 3
- u ovom mesecu će vam prioritet biti porodica i dešavanja oko nje. Možda ćete imati i neke pojačane obaveze prema bližnjima, a neko će imati prilike i za novu vezu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj