Veliki godišnji horoskop za 2018: OVAN - prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije...

Veliki godišnji horoskop za 2018: BIK - astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije...

Veliki godišnji horoskop za 2018: RAK - astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije...

Veliki godišnji horoskop za 2018: LAV - astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije...

Veliki godišnji horoskop za 2018: VAGA - astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije...

Veliki godišnji horoskop za 2018: ŠKORPIJA - astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije...

Konzervativan, zatvoren, razuman, pametan, oprezan i promišljen...

Jarac želi ravnopravnost. Pripadnici ovog znaka verni su i osetljivi. Vole usamljenost i ne umeju da iskažu svoja osećanja. Erotski potencijal, akumuliran u velikim količinama, ne umeju da iskoriste. Pouzdani su, racionalni, njihov ljubavni život određuju već čvrsto utvrđena pravila.

UOPŠTENO

Godina 2018. će skrenuti pažnju na skrivene talente i resurse kod Jarčeva. Planete će biti povoljne za vas da se razvijete i rastete u životu. Dobićete puno autoriteta i moći tokom naredne godine. Obasjaće vas osećaj radosti i sreće u životu. Dobrota je tu iza ugla, ali se praktične poteškoće ne mogu isključiti.

Vaša praktičnost će vam pomoći da izađete iz tih problema i uživate u svom profesionalnom i privatnom životu ove godine. Ovo bi mogla bila prilično uspešna godina za Jarčeve. Vi biste mogli dobro da prođete u karijeri i finansijskim aspektima svog života. Međutim, ovaj period traži naporan rad i posvećenost s vaše strane.

Tokom retrogradnog perioda Jupitera od marta do jula 2018. godine, u vašem životu bi došlo do mogućih kašnjenja i prepreka. Malo se pritajite i budite strpljivi u ovom periodu. Mogući su neki problemi u vezama, pa zbog toga pazite na svoju pozitivnu energiju kako bi prevladao mir u vašem ljubavnom životu ili braku.

Saturn će biti retrogradan između aprila i septembra ove godine. Iako bi tokom tog perioda moglo biti nekih prolaznih problema, stvari će izgledati bolje kada Saturn krene direktno. Jarčevi koji su sami mogli bi da pronađu istinsku ljubav i romansu u svojim životima. Međutim, oni koji su već u vezi ili oženjeni mogli bi biti u malim poteškoćama zahvaljujući retrogradnom Saturnu.

KARIJERA

Jarčevi će imati ogromne mogućnosti da se ove godine razvijaju u karijeri. Zaista, imaćete puno slobode da istražite svoje profesionalne mogućnosti, a takođe ćete dobiti i pomoć stručnjaka i kolega sa posla. Ali takođe, mogu postojati i okolnosti koje bi mogle dovesti do profesionalnih prepreka.

Ostanite mirni, radite naporno i budite skromni u odnosima na radnom mestu kako biste uspeli. Sredina godine ukazuje na neka odlaganja i prepreke u vašoj karijeri.

Ovog puta dajte najbolje od sebe i izaći ćete nepovređeni. Timski rad će se ove godine dobro isplatiti Jarčevima. Kraj godine daje mogućnosti za preseljenje ili promenu poslovnog kursa ako ste spremni na to. Vaša praktičnost i menadžerske veštine će vam pomoći ove godine da se popnete na još jedan stepenik na profesionalnoj lestvici.

LJUBAV

Ljubavni život Jarca će biti odličan ove godine i mnogi pripadnici znaka će pronaći pravu ljubav. Izađite iz svojih snova i uđite u stvarnost života. Skromnost i jednostavnost će vam pomoći da privučete pravog partnera u životu. Nemojte se razmetati novcem pred svojim partnerom, savet je da živite i volite u okvirima svojih sredstava.

PageBreak

Godišnji horoskop za 2018. godinu - JARAC: Finansije

Na ovaj način, otklonićete mnoge buduće nevolje. Podelite svoja osećanja s partnerom. Tako ćete moći da uklonite misteriju i enigmu koja vas okružuje. Jarčeve koji nisu u vezi očekuje period u kojem će poznanstva moći da vode ka istinskom životnom partnerstvu. Vaša senzualnost i romantično raspoloženje biće podignuti na novi nivo u toku godine.

Oni koji su stupili u brak ili su već bili u vezi, videće da je ova godina dobar trenutak da bolje upoznaju svoje partnere. Držite i do svoje privatnosti tokom čitave godine.

FINANSIJE

Jarčevi će moći da glatko plove u finansijskim vodama ove godine. Izbegavajte impulsivnu potrošnju, čuvajte i štedite za budućnost. Neka vam baš štednja bude prioritet pri planiranju finansija za ovu godinu. Iako zadovoljavanje nekih potreba može da vas privuče, budite hrabri i odustanite od svih ekstravagancija u životu radi bolje finansijske budućnosti.

Sredinom godine mogući su troškovi vezani za neke vama voljene osobe. Međutim, sprovodite striktno svoje finansijske mere do granice koju ste sami odredili. Godina je povoljna za vas da uložite u zemljište i nekretnine. Krajem godine može se dogoditi neka finansijska potrošnja u vezi sa putovanjem i rekreacijom, ali samo napred, period je dobar za to.

ZDRAVLJE

U 2018. godini, Jarčevi će imati povećan nivo energije i vitalnosti. Međutim, proveravajte da li su vaši nivoi energije usmereni kroz odgovarajuće kanale. Ostanite na oprezu i fokusirajte se na svoje zadatke. Povoljan je period za bavljenje sportom i prekid s nekim lošim navikama koji vas već dugo proganjaju. Pratite strog plan ishrane.

Prekomerne stvari treba izbegavati za narednu godinu. Vodite brigu o svom mentalnom zdravlju, izbegavajte stres i ekstremne napore. Povremeno prođite kroz program za detoksikaciju i smanjite ugljene hidrate, masti i visokokalorične prehrambene proizvode u ovoj godini. Izgledaćete sportski i zdravo tokom cele godine.

PORODICA

Porodični život Jarčeva ove godine biće dosta bogat zahvaljujući širokom spektru događaja i raznih okolnosti. Sada ćete negovati zdravije odnose sa članovima porodice. Pratite svoje srce i to će vam pomoći da izbegnete probleme u odnosima kod kuće. Društveni život će biti u najboljem redu ako znate kako da kontrolišete svoje emocije.

U protivnom, vaše nesavršenosti mogu oštetiti dobrobit i sreću u porodici na duži rok. Periodično promenite svoj pristup određenim odnosima kod kuće. To će doneti mir i radost kod kuće.

Izvor: Conoplja news