Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tarot karta dana: simbolika sudbine za 13. decembar 2017. godine

Tarot karta dana: Sedmica pehara!

  Izvor: Foto: Unsplash/ Yavor Punchev

Tarot karta za 13. decembar 2017. godine - Sedmica pehara - ukazuje na maštu i sanjarenje. Danas ćete lebdeti između snova i jave, a svaki san biće usmeren ka želji da imate drugačiji i bolji život u budućnosti. Ova karta nas podseća da ne možemo da predvidimo svaki ishod u životu.

besplatna natalna karta.jpg
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Danas shvatamo da treba da imamo nadu i očekivanja, ali i koliko treba da radimo i da se usavršavamo zarad ličnih želja. Nemojte da vas na putu istine i dobrih ambicija koči fantazija koju ova karta često nosi. Na ljubavnom planu ima dosta nedoumica, ali pazite da ne donesete ishitrenu odluku zbog koje ćete se kasnije kajati.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg
Izvor: Foto: Shutterstock

GODIŠNJI HOROSKOP ZA NOVAC I POSAO: evo kakva nas finansijska situacija očekuje u 2018. godini

OVAN

KARIJERA

Svi će, ali posebno muški pripadnici ovoga znaka, vrlo brzo shvatiti da im ova godina nosi više zadovoljstva. Naravno da ćete naići na periode probnih rokova i nesigurnosti ali ćete imati hrabrosti proći kroz sve to i uspećete da se istaknete. Ovnovi, ove godine očekuju nove poslovne puteve, otvaranje novih vrata i rast kroz karijeru. Komunikacija i preživljavanje u onim lošim fazama su ključ svega. Jupiter će vam pomoći da iskoristite sve veštine koje imate i da poboljšate vlastitu kreativnost. Oni od vas koji se bave zanimanjima vezanim uz umetnost, proizvodnju i prodaju u ovoj će godini dobiti vetar u leđa. Odnos s autoritetima i kolegama biće stabilniji i iskreniji. Krajem godine očekujte napredovanja i povišice.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: ljubavna iznenađenja i najbolje vreme za romansu za vaš horoskopski znak

FINANSIJE

Naći ćete se na putu koji vodi do finansijskog uspjea. Biće tu i gubitaka i dugovanja ali ćete ih rešavati s lakoćom. Imaćete povećan optimizam što će vam pomoći da se što pre i što mirnije izvučete iz svake finansijske oluje. Preduzmite korake koji vode trajnoj promeni navika trošenja da biste do kraja godine rešili apsolutno sve dugove i minuse. Ne morate se odricati ničeg u potpunosti, stvar je u manjim rezovima na više polja koji će rezultirati stabilnošću. Da biste tu stabilnost osigurali i zadržali u budućnosti, ove godine morate naći način na koje će prihodi dolaziti iz više smerova. Od novembra ćete imati potpunu kontrolu nad vlastitim novcem.

BIK

KARIJERA

Ove će vam godine karijera biti na vrhuncu. Pokazaćete svoju prilagodljivost i svu svoju sposobnost. Budite stabilni po pitanju ambicija i ciljeva koje imate, držite ih se i vaša tvrdoglavost dovešće vas do onoga što želite. Imaćete pune ruke posla tokom čitave godine, zato pazite na preopterećenost poslom. Savet je da se suzdržite od ulaska u bilo kakav timski rad ili partnerske odnose. Ako uložite svu moć u ono što radite, godina će se pokazati kao vrlo uspešna i kroz čitav ćete period polako uživati u rezultatima svog rada.

FINANSIJE

U 2018. godini trošićete više nego ikad i pritom sebi nećete moći pomoći. Imaćete stabilan izvor prihoda, ali se rashodi nikako neće uklapati u celokupnu finansijsku sliku. Nećete moći ništa da uštedite. S vremena na vreme će se pojaviti neizbežni troškovi koji će vas zateći nespremne i upropastiti sve što ste planirali. Osigurajte se na vreme i nemojte dozvoliti da vam spoljni pritisci diktiraju načine trošenja novca. Sredina godine mnogima od vas nosi veći novčani iznos. To će bit odlično vreme za novi finansijski plan, ali i za to da se, uz relativno malo truda, rešite dugova i svih loših pozajmica. Povucite par mudrih poteza kako biste smanjili neželjene troškove. Neki pripadnici znaka godinu će završiti kupovinom nekretnine, imanja sa zemljištem ili luksuznog vozila.

BLIZANCI

KARIJERA

Ove godine kombinacija uticaja Jupitera i Saturna uticaće na dokazivanje vaše naravi, sposobnosti i namera u polju karijere.

Godina je odlična za proširenje horizonata u smislu poslovnih poduhvata, a očekuje vas i nova faza poslovnog života. Nemojte se zadovoljavati prošlim postignućima, umesto toga ciljajte na mesec da biste, ako padnete, ipak završili među zvezdama. Kolege će se ove godine prema vama postaviti hladnije i ne bi trebalo da im verujete. Pripazite na njihove poteze i pokušajte da zaslužite dobru volju i poverenje nadređenih. Ove ćete godine napredovati polako, ali sigurno. U sve što radite unesite umerenost. Isto tako, pripazite na to da ne radite previše. Sve ćete lakše ostvariti uz pomoć timskog rada.


FINANSIJE

Finansijski će položaj ove godine za vas predstavljati veliki upitnik. Iako ćete ostvariti većinu onoga što želite, nekoliko dugoročnih projekata za koje ste mislili da su pun pogodak, neslavno će propasti. Imaćete pune ruke posla, ali nećete nikako uspevati da uredite finansije. Nemojte paničiti, ostavite sebi ponekad vremena za razmišljanje i pokušajte da tu i tamo ostavite nešto novca sa strane. Kako godina bude proticala, tako ćete i vi rasti u profesionalnom smislu, radićete više, ulagati više truda u svakodnevicu i, u skladu s tim, povećati prihode. Uvedite manje, ali ključne promene u obrascima trošenja i klonite se odlaska na neočekivana događanja koja koštaju. Izbegavajte pozajmice i ulazak u dugove i usmerite se ka tome da živite unutar vlastitih mogućnosti. Ne samo da ćete biti mirniji, već ćete na taj način izbeći bankrot koji može doći idućih godina!

RAK

KARIJERA

Očekujte napetosti i mnoštvo dešavanja u polju karijere i posla. Čitave ćete godine biti u pokretu i stalno nailaziti na nove obaveze. Ako na njih i ne naiđete, vi ćete ih izmisliti. Ponekad će stvari izmaći kontroli i naći ćete se između dve vatre. Pokušajte u takvim periodima da nađete kompromis između nadređenih i kolega jer ste vi ove godine medijator. Ako vas već duže zanima premeštaj ili promena poslovne pozicije, ova je godina idealna da tako nešto zatražite. U periodima promene u poslovnom životu svakako morate gledati stvari detaljnije. Sve do zadnje četvrtine godine učićete nove veštine i obavljati nove zadatke u polju vlastitog interesa. Sklopićete nova poznanstva i svakako proširiti krug ljudi.

FINANSIJE

Prva polovina godine nosi vam nekoliko neplaniranih i neželjenih troškova. Iako će ovo uzrokovati privremenu napetost i iznerviranost, pomoći će vam da bolje rasporedite budžet za ostatak godine. Početak godine takođe nosi povoljan prinos u smislu poslova vezanih uz nekretnine ili uz nasledstva. Sredina godina povećaće troškove jer će vam trebati više novca za kuhinjsko renoviranje, ali ćete više trošiti i na sebe. Nemojte se toliko upuštati u tuđe finansijske situacije i povoditi se za drugima jer biste mogli završiti u problematičnim vodama. Druga polovina godine biće daleko lakša i nećete imati problema kada je u pitanju novac. Izbegavajte kupovinu skupljih stvari i pokušajte da tu i tamo ostavite nešto novca sa strane.

LAV

KARIJERA

U godini koja je pred nama očekuje vas nekoliko padova, ali i uspona. Iako se nećete moći nositi sa baš svime što vam ona donese, ispunićete one kratkoročne planove. Isplanirajte buduću karijeru i počnite da radite na tome da do nje dođete, ali na način da se ne obazirete na one manje, dnevne prepreke.

Da biste projekte završili na vreme, moraćete da budete precizniji, više puta da redefinišete stvari i poradite na poslovnoj etici. Kako biste zadržali dobre i konstruktivne odnose sa kolegama i nadređenima, budite iskreni u svakom trenutku i pokažite interes za ono što njih muči ili smeta. U prvoj polovini godine bićete prilično zaposleni dok vam druga polovina donosi osećaj poslovne stabilnosti i optimizma.

FINANSIJE

Finansijska situacija ove godine će se znatno poboljšati. Iako ćete imati poneko smanjenje prihode, bićete u većini slučajeva sposobni da ispunite svoje želje. Ova je godina idealna za one od vas koji želite uštedeti nešto novaca ili unovčiti neku od ranijih investicija. Uvek ćete imati dovoljno gotovine pri ruci. Nemojte prenagliti u donošenju odluka, umesto toga ostanite smireni i delujte samo kad ste potpuno sigurni i u sebe i u okolnosti. Pripremite se na povremene nepredviđene troškove kojih će biti kroz čitavu godinu. Donosite mudre odluke i klonite se iskušenja da potrošite novac na nešto čime ćete sebi ugoditi jer vam takve stvari mogu lako istopiti ušteđevinu. Tu i tamo revidirajte budžet i nemojte pasti na emotivne turbulencije koje će uzrokovati vaši bližnji kada je u pitanju njihova finansijska situacija. Uštedite novac za godine koje su pred vama, ove godine možete osigurati finansijsku budućnost.

Veliki godišnji horoskop za 2018: DEVICA - astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

DEVICA

KARIJERA

Ove godine bićete više fokusirani na odnose sa ljudima i na ljubaznost na radnom mestu. Kroz godinu će većina vašeg uspeha, ali i kvalitet rada zaista i zavisiti od toga koliko se dobro slažete sa kolegama i nadređenima tako da ćete biti na pravom putu. Imate u sebi moć da budete autoritet, a ove je godine treba iskoristiti kako biste prikupili više znanja. Timski rad pomaže pri ostvarenju poslovnih ciljeva. Neki od muških pripadnika znaka ove godine mogu očekivati premeštaj unutar preduzeća. Svi ostali takođe mogu očekivati napredovanja i povišice. Oni od vas koji su duže na nižim položajima u preduzeću uspeće se na viši rang. Pripazite, nemojte odmah skloniti lestve po kojima ste se peli.

FINANSIJE

Očekujte veće i značajnije promene po pitanju finansijske situacije. Kroz godinu će prijatelji i rodbina za vas predstavljati dobar izvor inspiracije kada je u pitanju pronalazak novih načina na koje možete više zaraditi. Svi poslovi vezani uz nekretnine u ovoj godini će vam se isplatiti i ići od ruke. Ipak, očekujte i neke neobjašnjive troškove vezane uz decu i starije članove porodice, zato na početku godine ostavite nešto novca sa strane. Nemojte dozvoliti da vam emocije vladaju finansijama. Budite strogi prema sebi kada su u pitanju uživanje i trošenje na zabavu. Morate tako jer ova godina ne nosi preteranu sreću u finansijskom smislu. Oni od vas koji imaju privatno preduzeće shvatiće da je odlično vreme za akumulaciju novca. Teže finansijske situacije nisu očekivane ove godine, a stanje novčanika će biti zadovoljavajuće.

Veliki godišnji horoskop za 2018: VAGA - astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

VAGA

KARIJERA

Očekujte u 2018 velike promene, ali ni slične onima koje ste prošli do sad. Očekuje vas puno više odgovornosti, ali i titula i brojne, dugoročne i pozitivne promene u profesionalnom smislu. Imaćete i višak energije potrebne za izbor pravog smera za rast karijere. Odlično vreme, posebno za usavršavanje veština koje imate od ranije.

Bitno je da date dovoljno važnosti privatnim interesima i hobijima jer će nekim pripadnicima znaka upravo to doneti slavu i nagrade. Problem će se pojaviti ukoliko ne uspete da nađete dobru ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Neće biti lako pronaći taj balans jer ćete se teško odupreti potrebi da budete u svemu najbolji. Ta će potreba stalno biti prisutna i gurati vas da idete napred. Nemojte oklevati, zatražite usluge, povišice, promene smene i/ili premeštaj. Sve što zatražite ćete i dobiti. Neki od kolega i nadređenih ove će vam godine ići na živce. Računajte samo na sebe i svoj mukotrpan rad. Naročito uspešna godina za karijeru.

FINANSIJE

Znate šta je menadžment? Odlično, jer su vam ove godine menadžerske veštine potrebne da biste osigurali finansijsku stabilnost i preživeli. Pokazaćete se razumnijima kada je u pitanju trošenje novca, ali će vam problem predstavljati štednja. Saturn će vam pomoći da bolje upravljate finansijama i to bez preteranog truda, ali situaciju uvek morate držati pod kontrolom. Tek ćete tamo krajem godine moći ugoditi sami sebi i ispuniti neke želje. Imaćete troškove vezano uz prijatelje ili rodbinu i od vas će kroz čitavu godinu neko od njih očekivati finansijsku pomoć. Godina je dobra za investicije, za kupovinu automobila ili novog doma. Klonite se kupovine veće količine manjih stvari. Godina možda nije dobra u smislu likvidnosti i gotovine, ali zato što stvarate temelje za nešto dugoročnije.

ŠKORPIJA

KARIJERA

Ove godine daleko ćete dogurati kada je u pitanju poslovni život. Odlično je vreme da sve svoje ideje stavite na papir i započnete nove poslovne poduhvate koji možda na prvu deluju neuobičajeno. Usudite se da sanjate velike snove i nemojte dozvoliti da vas ljudi oko vas zavaraju. Razotkrijte svoje pravo ja i svoju predanost i kolegama i nadređenima jer ćete se na taj način s njima bolje povezati u senzibilnom smislu. Nemojte se žaliti ni na kom koraku, umesto toga iskoristite resurse, čak i kada će oni biti ograničeni, za to da se popnete nivo više na poslovnoj lestvici. Pazite se lažnih prijatelja i finansijskih prevara. Ove ćete godine imati ogromnu količinu i vremena i resursa za dokazivanje sposobnosti i svoju moć. Oko druge polovine godine očekujte preispitivanje unutar sebe, a vezano uz buduće poteze na poslovnom planu. Budite konzistentni, radite jednakim intenzitetom kroz čitavu godinu i kraj godine će vam doneti unapređenje i povišicu.

FINANSIJE

Od vas će se u ovoj godini tražiti da pripremite zalihe, stvorite finansijsku pozadinu i sigurnost u privatnom životu. Na samom početku godine sagledajte finansijsku situaciju i donesite nekoliko odluka kojih ćete se držati tokom cele godine. To će vam pomoći da idete uzvodno u periodima finansijske degradacije. Držite se oprezno kad je u pitanju novac i klonite se impulsivnog trošenja. Neće biti puno nevolja što se finansija tiče, ali je savet da pokušate barem nešto uštedeti i da pokušate manje novca trošiti na porodicu i prijatelje. Računajte na to da će sredina godine verovatno od vas zahtevati odricanje od veće količine novca. Imajte na umu vlastite finansijske prioritete i držite se pravila koje ste sebi ranije nametnuli. Pred vama je zdrav i stabilan finansijski period ali samo ako uspostavite strog finansijski režim. Prva polovina godine dobra je za ulaganja.

STRELAC

KARIJERA

Stvari izgledaju vrlo dobro. Ovo je jedan od najboljih perioda u vašem životu i možete sa stilom postići bitne stvari u profesionalnom okruženju. Istaknite svoju kreativnost, a sa poslovnim se obavezama nosite sa lakoćom, ali i dostojanstveno.

Dela govore više od reči zato dozvolite da ona govore za vas kad su u pitanju osobe od autoriteta i nadređeni. Uspeh ćete imati kroz čitavu godinu, ali nemojte dozvoliti da se usporite i previše opustite nakon pohvala i nagrada. Ovo je izvrsno vreme za gradnju mostova kada su u pitanju odnosi sa drugima zato ako imate kakve zidove podignute od ranije, potrudite se da ih srušite. Na putu do rasta i vlastitog razvitka može vas omesti samo vlastita osetljivost. Pazite da se ne zanesete i ne padnete na lažna obećanja ove godine. Budite spremni da pružite pomoć onima kojima će ona biti potrebna na mestu gde radite.

FINANSIJE

Ženske pripadnice znaka suočiće se ove godine za većim brojem neizbežnih troškova. Uprkos svim naporima da uštedite i kontrolišete koliko trošite, takvi će izdaci dolaziti iznenada i imaćete utisak da se stvaraju iz ničega. U periodima manjka novca pokušajte naći svoj mir. Klonite se kupovine na više rata, pozajmica i drugih troškova koje možete svesno izbeći. Isplanirajte budžet i to onaj koji vam dozvoljava da se pokrijete, ali i da ostavite prostora za nepredviđene situacije. Vreme je da se klonite pravno nejasnih situacija i budete predani sami sebi kad je u pitanju izbor navika trošenja. Na taj ćete način izbeći bilo kakve finansijske opasnosti kroz čitavu godinu. Svu snagu usmerite ka štednji i pokušajte ove godine poboljšati svoj finansijski standard.

Veliki godišnji horoskop za 2018: JARAC - astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

JARAC

KARIJERA

Imaćete mnoštvo prilika da se istaknete na poslovnom planu ove godine. Biće vam dato dovoljno slobode da istražite sve poslovne mogućnosti, a istovremeno ćete stalno dobijati pomoć kolega, ali i nadređenih. Možete očekivati i okolnosti koje će vas dovesti do ponekih smetnji, ali ostanite smireni, marljivo i uporno radite te budite skromni kako bi odnosi sa kolegama bili zadovoljavajući. Sredina godine donosi sa sobom zastoje u karijeri, a za neke pripadnike znaka ona označava čak i prekid radnog odnosa. Dajte u ovom periodu sve od sebe i izaći ćete iz svake situacije kao pobednik. Ove će vam se godine takođe isplatiti timski rad. Kraj godine nosi mogućnost premeštaja i priliku za promenu smera, ali samo ako vi to želite da prihvatite. Vaša praktičnost i menadžerske veštine dovodi do toga da se uspnete lestvicu više u hijerarhiji.

FINANSIJE

Očekujte stabilnu i mirnu godinu kada je u pitanju novac. Izbegavajte impulsivno trošenje novca, malo pripazite na navike koje imate i stavite nešto novca sa strane za budućnost. Isplanirajte troškove i odredite prioritete za ovu godinu. Iako će vas privlačiti stvari koje služe samo da biste sebi njima ugodili, budite hrabri i klonite se ekstravagancije kako bi vam u budućnosti u životu bilo bolje. Sredina godine doneće neki trošak povezan uz voljene osobe, ali to morate prihvatiti jer će kod takvih stvari biti nemoguće naći kompromis. Budite strogi prema sebi i udarite se po prstima svaki put kad uhvatite ruku na novčaniku u nameri da kupite nešto samo zato što je jeftino. Godina je povoljna za investicije povezane sa zemljištima i nekretninama, a njen kraj zahtevaće novac za avanture, putovanja i rekreaciju. Tad to možete da priuštite.

VODOLIJA

KARIJERA

U ovoj ćete se godini jako dobro snalaziti kada su u pitanju karijera i profesionalni odnos sa drugima, a sve zahvaljujući povoljnom položaju planeta. Vaše ambicije i težnje krenuće u jednom novom smeru.

Unapređenja, povišice i uvažavanje su sve ono što ćete dobijati kako će godina odmicati. Nemojte misliti da je put koji je pred vama lak. Dajte sve od sebe da odnos sa autoritetima i sa kolegama na poslu bude srdačan i iskren. Muški pripadnici znaka treba da zapamte kako će postići čuda ove godine uz pomoć taktičnosti i diplomatskog stava u zahtevnijim situacijama. Povremeno ćete se naći u nesigurnim situacijama i samo je na vama kako ćete se snaći i poraditi na rešavanju izazova. Bitna je unutrašnja energija zato je nemojte rasipati na beznačajne stvari. Odnos sa kupcima ili klijentima ključ je poslovnog preživljavanja za ovu godinu. U drugoj polovini godine činiće vam se nemogućim da zadržite svoju poziciju i to najviše zato što će vam se stalno neko suprotstavljati.

FINANSIJE

Muški će pripadnici znaka shvatiti da imaju više sreće nego ikad kada su u pitanju novac i materijalna dobra. I oni, ali i ostali će osetiti da je, kada su finansije u pitanju, nastupio jedan stabilan i pozitivan period. Kroz godinu će stanje na računu biti vrlo zadovoljavajuće i povremeno rasti uz pomoć sreće i neočekivanih priliva koji neće dolaziti od vlastitog rada. Očekujte povećanje stalnih prihoda ali isto tako budite svesni da će se događati neželjeni troškovi povezani uglavnom s karticama. Držite se podalje impulsivne kupovine i pokušajte da se u potpunosti rešiti nekih strasti i užitaka kako bi kroz čitavu godinu bili finansijski jaki. Kraj će vas godine blagosloviti sa stabilnim finansijama i pripremiti vas za promene koje možete očekivati u idućoj, 2019. godini.

Veliki godišnji horoskop za 2018: RIBE - astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

RIBE

KARIJERA

Svi vi koji smatrate da treba da nadmašite prethodna postignuća morate se pripremiti na veću predanost poslu i na povećan broj radnih sati u ovoj godini. Pokušajte ove godine da se ne usmeravate na više poslovnih aktivnosti. Usmerite se na jedan ili dva projekta i svu energiju uložite u njih. U ovoj godini će vam entuzijazam definitivno rasti i to zahvaljujući značajnim povišicama, unapređenjima, prilikama za putovanje u inostranstvo i sličnim stvarima. Oko sredine godine neki će pripadnici znaka osetiti želju za potpunom promenom smera u karijeri. Bitno je da se ne vraćate na staro. Bolje je da ostavite stvari kakve jesu nego da idete na staro radno mesto ili se ponovno povezujete s ljudima sa bivšeg posla. Ukoliko vaši dugoročni planovi podrazumevaju drugačiji posao ili smer, ove godine pokušajte bolje upoznati kolege i nadređene jer vam neki od njih mogu pomoći da ostvarite te planove. Nemojte biti nagli, radije preduzmite male ali hrabre korake koji će vam pomoći da se dočekate na noge čak i ako tu i tamo padnete.

FINANSIJE

Finansijski će vam život biti potpuno drugačiji od onog kroz prošle godine, posebno muškim pripadnicima znaka. Bićete osetljiviji na potrebe ljudi oko sebe što će uticati na to da ćete, kako biste im pomogli, pažljivije trošiti novac i manje sebi ugađati sitnicama. Ipak, tu i tamo ćete doći u iskušenja da novac potrošite kako biste pridobili naklonost pojedinih ljudi u profesionalnom i privatnom životu. Ova je godina odlična za ulaganja u visokovredne stvari ili imovinu, ali pripazite na to da dobro proučite šta kupujete i da čitate ona sitna slova na ugovorima. Gledajte da vam svi potezi vezani uz novac budu uravnoteženi i dugoročno imaju smisla. Suočite li se ponekad sa strogom okolinom i finansijskom plimom koja je od vas jača, idite nizvodno i prilagodite se. Neki će pripadnici znaka u ovoj godini osetiti rezultate prethodnih ulaganja.

Izvor: Tarot horoskop

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj