Ova nedelja će obeležiti tri promene. Prva je prazan Mesec u ponedeljak, a to je dan kada se ne donose odluke, drugi je onaj važniji, a to je prelaz Venere u znak Strelca, što je pozitivno, ali društvo joj i nije neko jer joj Saturn i Sunce nisu prijatelji, pa je razvoj emocija bitno otežan. Želja za sigurnošću u odnosu te autoritativni partner u ženskom horoskopu mogu doneti pomračenje u shvatanju odnosa.

Susret s karmičkim planetom uvek sa sobom donosi izvlačenje karmičkih delova odnosa koje ste imali u prošlom životu, tačnije, ovde je reč o nedostupnosti koja će sada biti puno važnija u odnosu. Šta to znači? Recimo, ako niste u odnosu, može vam se svideti partner koji je nedostupan mnogo pre nego onaj ko je dostupan. To stvara situaciju u kojoj nastupa platonska ljubav i idealizovanje bez pokrića kako bi se prikrila nesposobnost voljenja.

Ipak, ova kombinacija je dobra za finansije, pa barem u tom aspektu možete biti zadovoljniji. Dakle, planetarne konstelacije govore uvek o onim arhetipskim temama ili onim aspektima nas samih koje ne vidimo, a onda nam pokazuju način na koji volimo ili kako se zavaravamo u ljubavi. Treći aspekt koji je dobar za sve nas jeste završetak retrogradnog Merkura koji je stvarao probleme u komunikaciji, kao i svim elektronskim prenosima poruka.

Ponedeljak, kako smo rekli, pod uticajem je susreta Meseca i Sunca, a to je loša kombinacija za odluke. Ipak, ovo je dobar dan za duhovnost, kao i za traženje smisla života. Sazvežđe današnjeg dana simboliše koren galaktike ili koren smisla.

Utorak je dobar dan za polemiku. Kao civilizacija, još nismo došli do nivoa na kojem razmenjujemo mišljenje. Ljudi obično izgovaraju svoje mišljenje, ali ne razmenjuju informacije. Iako je ovo dobar dan za komunikaciju, obratite pažnju na to koliko komunikacija u kojoj razmenjujete misli i slušate oplemenjuje svoje odnose.

PageBreak

Gubitak emocionalne kontrole

Sreda je pod uticajem odličnog sazvežđa koje daje zrelost u odlukama, dobre uslove za poslovne poteze, a u odnosima daje mogućnost zrele razmene emocija u kojima nema zavisnosti, koja je karakteristična za 95 posto današnjih veza.

Četvrtak je odličan za učenje i znanje. Ipak, u dodiru s Ketuom ili južnim Mesečevim čvorom, tradicionalno daje gubitak emocionalne kontrole, pa pripazite na reakcije.

Petak je pod uticajem sazvežđa koje daje odlične aspekte za posao, ali već manje za odnose. Ne dozvolite da vas danas uvuku u svađu.

Subota je odličan dan za one kojima je važna sloboda. To nije sloboda za nego sloboda od. Neizgovorene emocije danas mogu dobiti snagu, zato izaberite drugi dan za raspravu. Ovo je dan za one koji shvataju da je samoća uživanje.

Nedelja je sazvežđe koje donosi izrazitu želju za samostalnošću, a budući da je ona retka, ovaj dan daje manji značaj, a to znači da morate paziti na destruktivnost.

Iako je ova nedelja pod dobrim uticajem finansija, zbog Venere koja je opterećena težim planetima izražavanje emocija je otežano pa budite svesniji u davanju emocija jer teži aspekti za emocije samo su razdoblja koja pokazuju kulminaciju prošlih dana ili meseci kad niste na adekvatan način izražavali emocije. Budite svesni svojih emocija ako želite da vidite koliko ste zaista sposobni da dajete.

Izvor: Vedski jyotish