Tarot karta za 26. decembar 2017. godine - Dvojka štapova - ukazuje na sukob energije. Ova karta u vama budi neodlulčnost i borbu pesimizma i optimizma. Stojite na raskrsnici i već dugo ne znate koji put treba da izaberete, a to se negativno odražava na vaše ambicije na poslovnom i ljubavnom planu. Nedostatak samopouzdanja je vaša glavna kočnica, ali rešenje se krije u neogranuičenoj snazi koju treba da probudite u sebi.

Prestanite da žalite nad svojom sudbinom, već se hrabro posvetite svakom životnom izazovu i rešite ga, jer vi to možete. Osoba iz okruženja gaji simpatije prema vama. Osvrnite se, ne sudite dok ne pokušate i pružite šansu ljubavi koja će vam možda otkriti tajnu srećne budućnosti.

Izvor: Lovesensa

Dnevna doza dobrog horoskopa: ovaj znak danas treba da napravi važan potez za srećnu bućnost

Dnevni horoskop ukazuje da će kvadrat Venere i Meseca doneti izazove, konflikte i uzburkane emocije na ljubavnom planu, piše Lovesensa.

Rođeni u znaku Vage već gaje simpatije prema nekoj osobi, ali se plaše da naprave prvi korak jer nisu sigurni da su osećanja obostrana. Međutim, zvezde vam jačaju šarm, Venera u Jarcu vas uči kako da se suočite sa svojim slabostima, a vaše samopouzdanje postaje jače. Naučite nešto iz grešaka iz prošlosti i probajte da osvojite nečije srce.

Rezultati vašeg truda na poslu koje već dugo čekate napokon će se pokazati. Vreme je da preuzmete svoje nagrade, a to može da predstavlja važan korak za ređanje uspeha u budućnosti.

Nedeljni horoskop za period od 25. do 31. decembra 2017: sedmica neverovatnih apekata za ljubav i strast

Ovan

Moguće je da će Vam se dopasti neko sa kim radite - možda neko koga već poznajete ili neko novi. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla, nego radite na tome da lepše provedete slobodno vreme koje imate. Uklopite se. Nemojte da se opterećujete previše poslom, samo radite sve na vreme. Sada imate podršku i kolega i nadređenih za sve što radite. Neki novac koji dugo čekate možete dobiti upravo ove nedelje.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. GODINU: detaljna astro prognoza za sve znake Zodijaka

Bik

Ova nedelja je jako dobra. Sve ide kako treba i završavate sve obaveze na vreme. Konačno ćete odraditi neku papirologiju koju dugo čekate, pa ćete moći godinu da privedete lepo kraju. Što se ljubavi tiče, na putovanju ili u nekom izlasku možete upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti. Može se javiti neka osoba sa kojom ste već bili, ali to neće biti loše, naprotiv. Sada je vreme za stare ljubavi.

Blizanci

Komunikacija sa drugima će biti osetno bolja ove nedelje. Lako dolazite do dogovora i svi Vas lako razumeju. Ne nervirajte se oko posla, nego dajte svoj maksimum. Izbegavajte saradnju sa muškim osobama jer može doći do rasprava. Bolje je da radite sa ženama, to će ići mnogo lakše. Mogući su neki iznenadni troškovi. Pazite se prehlade. Slobodni, moguća je avantura. Zauzeti, strastveniji ste i romantičniji nego obično.

Rak

Došao je period kada ćete se uozbiljiti u vezi. Nikakve avanture ne dolaze u obzir. Ljubav cveta, ali samo ako ste do sada održavali dobru vezu.

Ako nije stabilno, neće biti dobro. Potrudite se da pokažete partneru svoja osećanja. Slobodni, želite da sve ide polako i ne žurite sa ulaskom u vezu. Od drugih zavisi koliko ćete napredovati na poslu, ali očekivani priliv novca će biti do kraja godine. Budite pozitivni i bavite se nekom aktivnošću, sportom, a tokom vikenda ne zaboravite da idete do grada sa prijateljima. Ovo je prilično dinamična nedelja.

Lav

Finansijska situacija se poboljšava. Sve ide na bolje, vladar Vašeg polja novca, Merkur je krenuo direktno. Saturn, Sunce i Venera će tokom ove nedelje biti u Vašem polju posla, a to znači da ćete biti stabilniji i da imate šansu za napredak. Konačno će se saradnici uozbiljiti i imate bolje aspekte za novac i posao. Što se tiče veze, ne dozvolite da partner trpi zbog posla. Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati neku osobu.

HOROSKOP ZA JANUAR 2018. GODINE: ova 3 znaka očekuje neverovatna sreća u ljubavi

Devica

Ove nedelje možete završiti sve što niste mogli do sad što se tiče posla. Budite vredni i agilni i dajte svoj maksimum na radnom mestu. Potrudite se da se posvetite svemu što ste odlagali. Partner ima razumevanja za sve. Ako ste slobodni, strastveni ste ove nedelje, a neka osoba iz prošlosti se može vratiti iznenada u Vaš život.

Vaga

Posvetite se više porodici. Ako ste zauzeti, nema promena, sve je u najboljem redu. Planirajte proslavu Nove godine. Ako ste slobodni, preko prijatelja ili porodice možete upoznati neku stabilnu osobu koja će Vam odgovarati. Mogući su iznenadni troškovi ove nedelje. Mars je u polju novca i dalje, pa Vas opterećuju neki neplaćeni računi i možda neki dugovi. Moguć je pad imuniteta.

Škorpija

Ove nedelje ćete biti komunikativniji i otvoreniji za neke nove prilike na poslu. Nećete više imati problem sa novcem, nema više poteškoća. Konačno ćete naći način kako da održite stabilnost i da budete zadovoljni. Nađite više vremena za sebe.

Imate višak energije, pa ako ste slobodni, moguća je avantura. Ako ste zauzeti, provedite više vremena sa partnerom.

Strelac

Konačno ćete ove nedelje biti svoji i pozitivniji. Nema više problema koje ste imali do sad. Možete trezvenije da razmišljate, da se bolje organizujete, da ne pravite probleme sebi, a ni drugima. Na poslu će situacija biti mnogo bolja, a što se tiče finansija, bićete prezadovoljni ove nedelje. Skloni ste flertu,a ako ste u vezi, sve je idealno.

Jarac

Konačno će ove nedelje biti čak tri planete u Vašem znaku, Venera, Saturn i Sunce. Imate dosta obaveza, ne znate gde ćete od svega toga. Bolja organizacija je najbitnija. Radite sve na vreme. Mogućnost zaljubljivanja je velika, a možda ćete uploviti u vezu sa nekom osobom koju baš dugo znate. Oni koji su u dugim vezama uživaće u sjajnim aspektima za ljubav. Moguć je problem sa leđima, pa je bitno da odmarate posle posla i da se ne preforsirate.

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018: evo šta nam astrolozi predviđaju za ljubav, posao i zdravlje

Vodolija

I dalje traje stres na poslu. Bolje je za Vas da sarađujete sa ženama, nego sa muškarcima. Imate potrebu da započnete neke nove stvari na poslu, ali to morate sami da organizujete, jer nećete imati baš neku podršku kolega. Bilo kakva promena im se neće dopasti, ali gledajte da sebi udovoljite. Moguć je povećan priliv novca. Odnosi sa partnerom mogu malo da se pogoršaju, jer ne pokazujete dovoljno svoja osećanja. Slobodni, nema promena ove nedelje.

Ribe

Ove nedelje Vas očekuje bolje razumevanje sa partnerom. Dobro se osećate i pozitivni ste. Nema više problema u komunikaciji i možete da krenete dalje. Ako ste slobodni, nećete se više vraćati starim ljubavima, već ćete se okrenuti nečemu novom. Ako ste planirali da kupite neke nove stvari za kuću, bilo bi dobro da to sada uradite jer Vas posle to neće zanimati. Osećate olakšanje ne poslu, sve obaveze lakše odrađujete i možete da očekujete napredak.

Izvor: Mondo