Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Numerološka prognoza za 2018: šta vam donosi godina Dvojke pod vladavinom Meseca

Jedinice očekuju novi i važni susreti na ljubavnom planu, a Četvorke burna poslovna godina!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Na pragu smo godine Dvojke koja je pod vlašću Meseca, zbog čega će ovo biti godina žena u kojoj će one dominirati i na poslovnom i na ljubavnom planu. Inače, Dvojke su sklone promenama raspoloženja, ali i vrlo kreativne, pa će ove godine umetnički potencijali doći do punog izražaja, zbog čega će u prvi plan izbiti umetnici, kompozitori, pevači, glumci, slikari kod kojih će biti naglašeni inspiracija i mašta.

Ovogodišnja Dvojka se dobija sabiranjem Dvojke, Jedinice i Osmice tako da dobijamo broj 11, koji je pod uticajem Marsa i Sunca (akcija i ambicija), a koji sveden na jedan daje Dvojku.

Dvojka je pod uticajem Meseca (emocije), Jedinica pod uticajem Marsa i Sunca a Osmica pod uticajem Marsa. Tako je u ovogodišnjoj numerološkoj kombinaciji naglašen Mars koji upravlja jedinicama u broju 11, kao i Jedinicom i Osmicom iz 2018. godine, zbog čega će većina žena, naročito onih koje su prisutne u javnosti, pokazati i borbenu crtu svoje prirode, odlučne da postignu svoj cilj.

Inače, svaka vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primer, ako ste rođeni 18.7.1977. godine, sabiranjem 1+8+7=16 i svođenjem na jedan broj 1+6=7 dobijate bioritamski broj sedam (podložnost stresu). Sabiranjem brojeva koje sadrži godina rođenja 1+9+7+7=24 i svođenjem na jedan broj 2+4=6 dobija se generacijski broj šest (lepota, seksepil), a sabiranjem bioritamskog i generacijskog 7+6=13, 1+3=4 dobija se lični broj 4 (upornost, istrajnost). Tako je, na kraju, vaša numerološka kombinacija 7-6-4. Generacijski broj govori o genetskom nasleđu, lični o vašem karakteru, a bioritamski o temperamentu i najviše podleže promenama. Zato se i numerološke prognoze uvek odnose na vaš bioritamski broj.

JEDINICA

Vaša energičnost, dinamičnost i potreba da pokažete svoje talente i sposobnosti, ove godine dolaze do izražaja više nego ikada ranije. Pred vama su velike šanse koje treba da iskoristite, i vi ćete to učiniti, "oduvaćete" konkurenciju, čak i one osobe koje imaju mnogo više životnog i poslovnog iskustva od vas. Možete da očekujete napredovanje u karijeri, vaši šefovi će umeti da prepoznaju i cene vašu istrajnost i posvećenost poslu, tako što će vas nagraditi boljom pozicijom na poslu, povišicom ili povećanjem plate.

Pred vama su novi izazovi, tako da ćete poželeti da se angažujete i u nekim novim oblastima, a najvažnije je da budete sigurni u sebe i uspećete u svemu što ste zamislili. Predstoje vam prijatne promene na ljubavnom planu, novi susreti i poznanstva na kraćim putovanjima sa nekom Jedinicom, Peticom ili Devetkom. Izbegavajte konflikte i rasprave sa osobama koje dugo poznajete, bračnim ili emotivnim partnerom, rođacima, bliskim prijateljima i kolegama. Pošto vama upravlja Mars, pokušajte da kontrolišite agresivnu crtu svog karaktera.

DVOJKA

Ovo je vaša godina u kojoj ćete se osećati zaštićeno i sigurno. Nije slučajno da je vaš bioritamski broj ove godine isti kao i broj godine na čijem ste pragu. Nemojte se ustručavati da sebi postavite najviše moguće ciljeve, jer ćete uspeti u svemu što zamislite! Najveći saveznik u postizanju ovih ciljeva biće vaša urođena taktika i veština komuniciranja sa ljudima.

HOROSKOP ZA PREDVIĐANJE SUDBINE U 2018. GODINI

Uprkos događajima i okolnostima, vi ćete uvek biti u stanju da pronađete neki kompromis. Odnosi sa drugima neće uticati samo na vaš uspeh na finansijskom i polju karijere, već i na vaše opšte blagostanje. Konflikti i rasprave sa drugima mogu da dovedu do depresivnih raspoloženja i odraze se na vaše zdravlje. Zato izbegavajte "energetske vampire" i osobe koje vam ne odgovaraju. Usmerite svu ljubav i energiju na vama bliske osobe, posebno Sedmice i Devetke.

TROJKA

Ove godine, vaš život neće biti toliko pod uticajem promenljivih i nepredvidivih poslovnih okolnosti, koliko ćete biti rukovođeni zdravim razumom i praktičnom crtom vašeg karaktera. Procenite sve što želite da ostvarite i, za početak, krenite od onoga što vam je najjednostavnije da uradite. Ako vas šef "smara", a posao dovoljno ne inspiriše, promenite nešto, ali prvo procenite sve prednosti i mane nekog novog posla. Razmislite koliko će to da utiče na neke situacije iz prošlosti koje želite da zaboravite, pre nego što okrenete novi list. Zato se dobro preispitajte šta dobijate, a šta možete da izgubite, pre nego što napravite odlučujući korak. Ako su gubici veći, privremeno "isključite" emocije i postavite se krajnje racionalno.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj