Tarot karta za 10. januar 2018. godine - Kralj - ukazuje na sposobnost, hrabrost i liderstvo. Ova karta u vama budi moć da se suočite sa svakim životnim izazovom, imate dobru komunikaciju i dobro se snalazite u odnosima sa ljudima. Danas se oslobađate svakog ograničenja i loših navika i spremni ste da se apsolutno posvetite ostvarenju planova. Iskoristite tu magičnu energiju koju vam kosmos daruje!

Na ljubavnom planu privlači vas osoba koja je zrela, organizovana i sposobna. Možda simpatije neće biti obostrane na početku, ali ukoliko pokažete svoju pravu prirodu očekujte ljubavne varnice. Ova karta vas upozorava da racionalno trošite novac. Potreban vam je odmor i opuštanje, a boravak u prirodi doneće mir i spokoj.

Izvor: Lovesensa

Veliki godišnji horoskop za 2018: BIK - astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Godišnji horoskop za 2018. godinu - OVAN...


Rođeni u znaku Bika imaju tvrdu glavu i meko srce. Oni su, sa jedne strane, racionalni i praktični, sa izraženim smislom za materijalne vrednosti. Međutim, druga strana bikovske prirode je vrlo osetljiva, romantična i sentimentalna. Na prvi pogled ove dve suprotnosti su nespojive, ali Biku je potrebna sigurnost da bi se opustio i dozvolio svojim emocijama da se rasplamsaju. Bik nije impulsivan, veoma je strpljiv i oprezan, ali je zato vrlo istrajan u svojim namerama.

UOPŠTENO

Biće puno mira i slobode za akciju u životima Bikova ove godine. Klima će biti za vas prilično pogodna da se odmorite i opustite. Kako Pluton prolazi kroz kuću Jarca, osećaćete se mnogo lakše i sa fizičke i sa mentalne tačke gledišta. Određeni aspekti vašeg života pozivaju vas da napravite jedan korak nazad i da se malo povučete u životu. Najbolji savet bio bi čekanje i strpljivost. Vaša osetljivost biće jaka tačka ove godine i gledajte da to ne utiče na one oko vas.

Iako 2018. godina izgleda kao da će Bikove osloboditi nevolja, ipak ne očekujte da to bude postelja od ruža. Napadi besa su takođe mogući za neke od vas i odnosi bi se zbog svega toga mogli pokvariti. Od važnih poznanika možete dobiti dobar vetar u leđa tokom ove godine, ali ne ulazite u bilo kakav novi poduhvat. Retrogradni Jupiter između marta i jula 2018. godine savetuje da izbegnete bilo kakvo preseljenje i prekid rada. Takođe možete ući u nevolje sa vlastima u vašoj profesiji, stoga se držite dalje od svega što izaziva konflikte. Međutim, tada će vas Jupiter nagraditi nekim dobitkom kroz nasleđivanje.

Gde je vaša velika ljubav: da li odbijate srodnu dušu od sebe...

Egzaltiran Mars između maja i novembra 2018. godine donosi konstruktivne promene u životu Bikova. Finansije biće dobre, a posebnu sigurnost možete da ostvarite preko bračnog partnera. Godina obiluje iznenađujućim mogućnostima za karijeru, a krediti i gubici polako se smanjuju i nestaju. Planete će vam pomoći da rizikujete u životu tokom 2018. godine. Sredina godine doneće mnogo dobrih događaja u vašem bračnom ili ljubavnom životu. Uopšteno gledano, 2018. godina se čini prilično mirnim periodom vašeg života.

KARIJERA

Ove godine vaše performanse u karijeri biće na vrhuncu, ali ćete biti pod velikim uticajem spoljnih uslova u karijeri. Budite stabilni u ambicijama i ciljevima i vaša tvrdoglavost će vas provesti kroz sve. Bićete prilično zauzeti tokom čitave godine, u smislu opterećenja. Međutim, Bikovima se savetuje da se uzdrže od bilo kakvog timskog rada ili zajedničkih ugovora. Tek sledeća godina daće prave plodove ako odgovarajući napor uložite ove godine. Zahvaljujući konačnim rezultatima na kraju godine očekuje se napredak u karijeri.

LJUBAV I BRAK

Ljubavni život Bikova u 2018. biće u harmoniji. Ovo će biti period spokojstva i lepih, bogatih iskustava u ljubavnom životu. Za neke od vas ljubav će biti glavni prioritet u životu, dok će za neke Bikove to biti totalno gubljenje vremena i energije. Najvažnija je biti osetljivost - ali ona može da održi vašu vezu ili da je prekine! Sredina godine bi mogla doneti potencijalne partnere u vaš život.

Pustite krivice i grehe iz prošlosti i gledajte u budućnost. Za one koji su već u vezi, ovo je period kada vezu treba ojačati kako bi izdržala test vremena i sudbine. Ove godine vi ćete osećati snažnu potrebu da zadovoljite partnera više nego ikad. Nastavite i uživajte. Planete ljubavi su u orijentisane u vašu korist, a ove godine će u vašoj ljubavi prevladati harmonija.

FINANSIJE

U 2018. godini biće mnogo više trošenja za Bikove, kao nikada pre. Postojaće stalan priliv sredstava, međutim i odliv će biti adekvatan prilivu, ostavljajući vas tako u situaciji da nemate šta da uštedite. Neki neizbežni troškovi će prekinuti vaše budžetske planove. Ali budite odlučni da ne podlegnete spoljašnjem pritisku u smislu finansijske potrošnje.

Srednji deo godine može doneti veliki priliv u novčani fond. Planirajte svoje finansije i oslobodite se svih loših kredita i zaduženja. Napravite pametne poteze kako biste smanjili neželjene troškove u životu. Neki Bikovi bi mogli da kupe nešto velike vrednosti, kao što su kuća, zemljište ili luksuzno vozilo i to sve krajem godine.

ZDRAVLJE

Godina 2018. godine započinje napomenom za Bikove da će njihovo zdravlje i energija bili prilično dobri. Ovo bi bilo dobro vreme za početak bavljenja nekim sportom i odustajanje od nezdravih navika koje ste stekli u životu, a koje bi imale dugotrajne loše posledice. Oko drugog tromesečja može doći do pada nivoa energije a tada će i vaš "borbeni moral" biti stavljen na test. Čuvajte svoje emocije i držite ih pod kontrolom i proverite svoje zdravlje nakon nekoliko meseci.

Povremeno se opustite i podmladite duh. Napregnite i svoje mentalne snage, tražite mogućnost da svoj razvoj pokrenete do višeg nivoa. Neka vaš nivo samopouzdanja raste a uklonite stres i naprezanje iz svog života. Ne dopuštajte da vam sitne iritacije uznemire srce, ostanite fleksibilni prema svim sitnim životnim izazovima.

PORODICA

Ove godine vaš glavni zadatak je da dovedete do primirja u porodičnim odnosima. Biće puno tenzija oko vas, tako da morate povući pozitivne poteze i korake da biste situaciju održavali u miru. Biće neophodno puno takta i diplomatski pristup. Uverite se da vaše lične granice ostaju netaknute. Vaše dobre namere prema porodici donose osećaj poverenja i sreće tokom čitave godine.

HOROSKOP MESEC PO MESEC

Bik - januar 2018: U mesecu januaru imate vrlo pozitivne izglede. Možete računati na prijatelje i porodicu da vam pomognu, tako da se možete obratiti njima za svaku vrstu podrške. Oni su više nego voljni da budu od koristi, jer izuzetno cene bliskost s vama. Vaš ljubavni život takođe će se takođe razvijati u pozitivnom pravcu ovog meseca, primetićete da je partner posvećeniji nego ikada ranije. Bezbednost i stabilnost koju ste oduvek želeli od svog voljenog, sada je tu i ništa ih neće moći tek tako srušiti.

Feng šui za sreću, zdravlje i novac u kući: evo gde treba da držite figuru kornjače u svom domu...

Bik - februar 2018: Bolje da vam se niko ne ispreči na putu ovog meseca. Vi ste kao planina i preći ćete preko svakoga ko vam se ispreči na putu. Svako ko sarađuje s vama dobiće priliku da nastavi saradnju sa vama, ali vi nećete čekati nikoga iz bilo kog razloga. Odlično je što ste tako odlučni, samo pazite da ne povredite osećanja nekoga koga zaista volite. Ne zaboravite da pokažete svoje osećanja prema onima koji ne štede ni osećanja prema vama.

Bik - mart 2018: Izgleda da vam se točkovi vrte, ali u mestu, nigde se ne krećete. Zastanite, procenite situacije i pokušajte da napravite bolji plan.

Situacija postaju jasnija ovog meseca. Planirajte da provedete neko romantično vreme s nekim koga obožavate. Ovo kvalitetno vreme će vas definitivno zbližiti i dovesti do vrlo srećnog raspoloženja. Vreme je za ljubav!

Bik - april 2018: Ovo je savršeno vreme da pokažete svima koji rade sa vama sve što stvarno možete da uradite. Možete lako dobiti unapređenje ili priliku da dobijete priznanje za dobro obavljen posao. Prijatelji i saradnici žele da vide vaš uspeh. Dozvolite im da vam se pridruže i pomognu vam u projektima koji mogu pomoći svima da budete uspešniji. Koncentrišite se više na sopstvene nade, snove i želje. Pravo je vreme je da donesete neke od najvažnijih odluka za svoju budućnost.

Bik - maj 2018: Pratite sve svoje planove i projekte. Završite potpuno ono što počnete pre nego što pređete na nešto drugo. Pokušajte da kontrolišete svoj temperament, naročito pred ljudima koje obično poštujete. Pokažite inicijativu u svemu što ćete raditi i bićete poštovani za vaše napore. Vaš glavni fokus je na poboljšanju vašeg budžeta. Držite noge čvrsto na zemlji i ne rizikujte sa novcem ovog meseca. Pokušajte da planirate neko "posebno vreme" sa onima kojima najviše volite. Možda imate neke nove odgovornosti u vezi sa decom, ali, sve je dobro. Neka vaš fokus jasno bude na vašoj budućnosti. Negujte pozitivne misli svakodnevno.

Bik - jun 2018: Jun će biti jedan od najboljih porodičnih meseci koji ćete imati ove godine! Planirajte da provedete što više vremena sa ljudima koje volite i planirajte neke sjajne porodične izlete na neka specijalna i neobična mesta koja ste oduvek želeli da vidite. Vodeni parkovi će biti odlična glavna atrakcija za sve vas, pa obucite svoj kupaći kostim i krenite! Vrlo je moguće da ćete ovog meseca potrošiti neplanirano nešto više novca. Sve što treba da uradite je da ustanete i krenete! Svaka vežba će vam učiniti mnogo toga dobrog! Veoma ste atraktivni i zato uživajte u dodatnoj pažnji!

Koje čakre treba odblokirati da bismo imali uvek dovoljno novca...

Bik - jul 2018: Pogledajte šta se sada dešava oko vas i šta možete učiniti kako biste poboljšali situaciju? Veze naklonosti između vas i nekog veoma posebnog postaju mnogo dublje. Deljenje ličnih iskustava dovešće do prelepe i dugotrajne veze. Smirite se i pokušajte da provedete što više vremena zajedno u ovom romantičnom mesecu.

Bik - avgust 2018: Uskoro ćete doći do preokreta. Svaki detalj može imati veliki uticaj na način na koji reagujete u situacijama oko vas. Imate neverovatan osećaj diplomatije, delikatnosti i osetljivosti, što vam je od velike pomoći kada razgovarate sa osetljivim ljudima. Ako neko može uspeti da komunicira sada sa njima sada, to ste vi!

Bik - septembar 2018: Trebalo bi da se osećate prilično dobro tokom većeg dela ovog divnog meseca. Ako su vaši odnosi jaki, ovo može biti sjajno vreme, ali ako su vaši odnosi napeti, ovo će biti početak završetka odnosa koji ćete zauvek ostaviti iza sebe.

Budite pametni pre nego što počne ovaj period i pokušajte da se uskladite sa ljudima koje najviše volite. Što se tiče ljudi koji vas "sabotiraju", uskoro ćete moći da ostavite te negativne veze iza sebe i to zauvek.

Bik - oktobar 2018: Niko ne može donositi odluke za koje znate da sami možete najbolje da napravite. Vi možete da primate smernice koje tražite, ali na kraju morate biti vi taj koji donosi konačnu odluku. Eliminišite negativne ljude iz svog života koji vam smetaju. "Organizacija i prioritet" su ključne reči za vaš uspeh ovog meseca.

Bik - novembar 2018: Vi ste prava osoba koja pomaže onima oko vas koji prolaze kroz stresne situacije. U stanju ste da držite svoj um usmeren i smirite se u situacijama koje izgledaju vrlo opterećujuće. Puno ćete naučiti o sebi ali ćete i osetiti da vas cene svi oko vas ovog meseca. Novembar je pravi trenutak da shvatite koliko ste važni onima oko vas koji su, takođe, tako važni vama u vašem životu.

Bik - decembar 2018: Svakog dana, svaki korak na vašem putu, naučićete nešto novo. Nešto novo o sebi, i ako držite svoje srce otvoreno dovoljno, naučićete nešto novo o ljudima koji su oko vas. Vreme je da otvorite oči, uši i srce i zaista pokušajte da ostvarite vrstu vezu koju želite. Što vi više dajete iskreno sebe drugima, to ćete više postići i više će vam se vratiti.

Izvor: Konopljanews