Dnevni horoskop - sekstil Merkura i Neptuna budi zaboravljene talente i donosi trenutke nežnosti ili uživanja, ali ovo nije dobar dan za posao, pa odložite donošenje važnih odluka, piše Lovesensa.

Dragi Lavovi, zvezde vam polako osvetljavaju put ka uspehu. Moguće je da ćete na poslovnom putovanju ostvariti kontakte ili poznanstva koja će pomoći da ostvarite ambicije. Oslonite se na svoje ideje, ali ukoliko one nisu u saglasnosti sa autoritetima, poslovnim partnerima ili kolegama, ne raspravljajte se, već pokušajte da pronađete kompromis.

Veče Lavovima donosi buđenje najlepših uspomena i uživanje u društvu partnera. Vaš brod ljubavi plovi mirnim morem, ali odnos ćete ulepšati i stabilizovati ukoliko napokon otvorite srce i kažete partneru sve što osećate.

Horoskop za vikend: nedelja je vodeni dan, a evo kakvu nam igru sudbine donosi (do 22. januara 2018.)

Mesec će u petak, 19. januara većinu dana biti u Vodoliji; tek uveče ulazi u Ribe. Merkur je u Jarcu, i dalje vrlo praktično nastrojen i organizovan. U sekstilu je s Neptunom u Ribama i Saturnom u Jarcu. Energija zemlje i vode u petak su uravnotežene "stvarajući dan koji je idealan za manifestaciju", kaže astrolog Gregory Scott.

Mesečev horoskop za sve znake Zodijaka: evo šta će nam doneti sudbina do punog Meseca u Lavu (do 7. februara 2018. godine)

"Sanjarite, slušajte intuiciju, krenite u akciju na temelju nje i bićete u stanju shvatiti svoje nade i snove, svoja maštanja", savetuje britanski astrolog. Mesec u Ribama donosi i dozu romantike i naglasak na vezama, zato sada možete manifestovati ono što želite u svom ljubavnom životu.

Koji su najsrećniji dani za vaš horoskopski znak: povoljni dani za ljubav i posao za svaki znak Zodijaka

U ranim jutarnjim satima u subotu počinje ovogodišnje razdoblje Vodolije. Mesec i Neptun u konjunkciji su u Ribama, u sekstilu s Merkurom u Jarcu. Jača želja za učenjem i povezivanjem sa drugima. Ako želite da učinite promene u ličnim odnosima, subota je dan za to", kaže G. Scott ističući da u subotu zaista možemo ostvariti ono što smo osvestili da želimo dan pre.

U petak i subotu veze će za vas imati prioritet i "budući da to postaje prioritet, a imamo tu kombinaciju zemlje i vode, mašinerija manifestovanja pokrenuće vaše nade i snove omogućujući da skupite misli koje će vam pomoći da delujete i ostvarite ih", kaže astrolog. Ova su dva dana povoljna za upoznavanje novih ljudi, za utvrđivanje kako su oni zanimljivi kao i za doznavanje nečeg novog o drugim ljudima, kao i započinjanje veza - i to značajnih i dugotrajnih - kako prijateljskih tako i romantičnih.

Mesec u Ribama u nedelju biće u trigonu s Jupiterom i Marsom u Škorpiji. Nedelja je potpuno "vodeni" dan, emocionalan, spiritualan i maštovit. To vam omogućava da sanjarite i da se prepustite očaranosti lepotom, bilo da je reč o lepim stvarima i umetničkim delima, bilo o prirodi.

Izvor: Sensa klub