Tarot karta dana za 23. januar 2018. godine - Obešeni - nedostatak sposobnosti da rešite probleme i suočite se sa izazovima. Osećate se nemoćno, jer ne možete da kontrolišete situaciju u kojoj ste. Ali, zapamtite da sudbina brzo menja svoj tok.

Ovo je savršen dan za usavršavanje, učenje, meditaciju, a uskoro pronalazite način kako da ponovo osetite čari slobode. Samo oni koji žele da vide svetlu stranu dešavanja, oni koji gaje optimizam, uspeće da pređu granice i ostvare se u željenom polju.

Izvor: Lovesensa

Horoskop za ljubavna iskušenja i neograničenu sreću: evo šta nam donosi Venera u Vodoliji (do 10. februara 2018.)

Venera je 18. januara ušla u zanimljiv znak Vodolije. Vladar Vodolije je planeta Uran, jedan vrlo društven, uzbudljiv i ekscentričan genijalac koji gde god da se pojavi dođe kao uragan, pomete sve pred sobom i ostavi vas u totalnom šoku, da pritom ne znate što vam se to upravo dogodilo.

Mesečev horoskop za sve znake Zodijaka: evo šta će nam doneti sudbina do punog Meseca u Lavu (do 7. februara 2018. godine)

Kada se planeta Venera nađe u ovom znaku znači da dolazi period gde je fokus sa prethodnog hladnog, povučenog i ćutljivog Jarca najednom prebačen na svetlucavost, vesele društvene događaje, ekscentrične ljude, adrenalinske zabave i ljubavi preko društvenih mreža. Najednom sve pršti od neobične energije.

Osobe u vezama želeće u ovom periodu puno više slobode kako bi se mogle zabavljati sa svojim društvom. Ovo će za neke možda značiti nagli raskid veze, pogotovo ako vam Uran radi neki značajniji aspekt, u vašoj natalnoj karti, na poslednjim stepenima Ovna.

Samci će potražiti neku osobu koja bi im mogla okrenuti život naopačke. Nekoga ko je možda dosta različit od ljudi koje vas inače privlače, inače vam se baš sada čini da je idealna prilika za započinjanje nečeg sasvim drugačijeg. Želja za buntovništvom je sada velika, pa pazite da se sami ne upletete u nešto što će vam kasnije zadavati glavobolje.

Venera u Vodoliji je vrlo društvena, ona postoji da bi se davala drugima. Sada ćete želeti da učinite svet boljim mestom, pa ćete razmišljati o nekoj donaciji za neku humanitarnu ustanovu. Možda ćete i odlučiti da volontirate negde, a sve kako bi nesebično pridoneli društvu u kojem živite i pritom ga učinili lepšim i ugodnijim mestom, kako vama tako i drugima.

Ova Venera se ne voli da se duboko vezuje. Ona mora da ima puno slobode kako bi mogla da procveta u svojoj punoj lepoti. Njoj treba divljenje, ali izdaleka, ali opet takvo da ona znam da ste uvek tu negde uz nju. Jer ona je veran prijatelj koji je uvek nesebično spreman pomoći svima u nevolji, ali baš svima, i zato joj se teško fokusirati samo na jednu stvar, samo na jednu osobu, kad ima još toliko puno onih kojima je potrebna pomoć.

Ovo je vreme kada će mnogi iz zabave potražiti pomoć astrologa ili sami istraživati šta im to sve astrologija pokazuje da ih čeka u narednoj godini.

Veneri se u Vodoliji 20. januara pridružuje i Sunce, pa će se svakako osetiti svojevrsno olakšanje od težine koju je nosila dok su se i Sunce i Venera kretali znakom Jarca. Kao da će nam odjednom sav teret pasti s leđa i osetićemo dašak lakoće, dašak slobode.

Venera će 15. februara raditi opoziciju sa Severnim čvorom, pa vam se možda baš tada desi neki sudbinski susret koji će vam, ako ništa drugo, ostati u lepom sećanju. Ali, svakako je idealno vreme za neke nove početke i neke nove, uzbudljiveveze.

Od 30. januara do 9. februara Venera će praviti kvadrat sa Jupiterom, a od 2. februara i sekstil sa Uranom, pa pripazite da ne preterujete u silnoj želji za uzbuđenjem, jer bi vam se kasnije ono moglo obiti o glavu.

Godišnji horoskop za ostvarenje želja: evo šta astrolozi predviđaju za svaki znak u 2018. godini

Jupiter iz Škorpije želeće da rastrošno trošite na stvari koje vam inače ne trebaju, pa pripazite i oko kupovine razne elektronike. Razmislite prvo da li vam zaista treba neki aparat, samo zato što je to sad trenutno super hit koji imaju apsolutno svi. Iako ćete imati veliku potrebu biti drugačiji od drugih, ali pre nego skočite zapitajte se - da li ste to zaista vi ili je samo to trenutni hir.

U ovom periodu nesebično delite ljubav najpotrebnijima i uživajte u nečem novom što će vam malo podići raspoloženje i vratiti osmeh na lice!

Izvor: Astro portal