Astrolozi tvrde da će februar biti težak mesec za neke znakove. Sa Venerom koja ulazi u Ribe 10. februara, Merkurom koji će to isto napraviti sedam dana kasnije i prelazom iz perioda Vodolije u Ribe, jasno je da će to biti prilično konfuzan mesec. Dodajmo tome mlad Mesec u Vodoliji i dobićemo pravi haos, pogotovo za sledeća tri znaka!

Numerološka prognoza za februar 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Bik

Bikove očekuje uspon u karijeri, šefovi će im poveravati više odgovornosti, a naporan rad doneće rezultat. Međutim, 15. februara delimično pomračenje Sunca u Vodoliji dovešće do problema u odnosima s voljenim osobama, s kolegama, a nažalost i sa šefom. Zbog svega ćete početi da razmišljate o tome kako radite svoj posao.

Važno je da rešavate jedan po jedan problem i na kraju ćete zahvaljivati svom racionalnom zemljanom znaku na tome što vas je izvukao iz nevolje. Upamtite da pomračenje Sunca znači novi početak pa ovo nije vreme za opuštanje. Ovaj period može lansirati vašu karijeru do zvezda ili je potpuno uništiti.

Rak

Poslednja stvar o kojoj Rakovi razmišljaju ovog februara je novac, a trebalo bi. Možda nećete trošiti novac kao da ne postoji sutra, ali ne razmišljate ni o tome kako da osigurate budućnost. To bi vam se moglo obiti o glavu. Pomračenje Sunca podstaknuće vas da razmislite o načinu na koji trošite novac, a na to bi mogao da vas podstakne i neočekivani udar na vaš tekući račun. Imajte na umu da ćete pravovremenom reakcijom sprečiti dalje nevolje.

Kineski horoskop za 2018. godinu: da li ste spremni za godinu zemljanog Psa? (GODIŠNJI HOROSKOP)

Strelac

Vi ste inače lovac, ali ovog meseca mogli biste da postanete lovina. Početkom meseca Merkur i Jupiter negativno će uticati na vaš znak, dovodeći do sukoba u ljubavnim odnosima. Mogli biste da imate problema u komunikaciji s partnerom, a Dan zaljubljenih bi mogao da vam postane najgori dan ove godine. Ako niste u vezi, mogli biste da se osećate neprijatno pored osobe koja vam se sviđa, a ako vam se niko ne sviđa mogli biste postati frustrirani zbog toga. Vaš ljubavni život uveliko zavisi od lekcija koje izvučete iz ovog perioda.

Izvor: Index