Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubavni godišnji horoskop za zemljane znake Zodijaka: evo šta Bika, Devicu, i Jarca očekuje na Dan zaljubljenih 2018. godine

Evo šta zemljane znake Zodijaka očekuje na polju ljubavi u celoj 2018. godini, a evo i kako će se Devica, Jarac i Bik provesti za Dan zaljubljenih!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ljubavni godišnji horoskop za vodene znake Zodijaka: evo šta Raka, Škorpiju i Ribe očekuje na Dan zaljubljenih 2018. godine

Ljubavni godišnji horoskop za zemljane znake Zodijaka: evo šta Bika, Devicu, i Jarca očekuje na Dan zaljubljenih 2018. godine

BIK

Na čvrstim temeljima

Većina sporih planeta će biti na vašoj strani u 2018. pa je to vreme za dugoročna planiranja. Imate priliku uneti više stabilnosti u bračni i ljubavni život. Ako naiđete na neke probleme, moći ćete da se oslonite na iskustvo i pomoć starijih osoba, kao i onih koje su stručne za pružanje pomoći. Jupiter u Škorpiji je vaš srećan tranzit koji vas čini otvorenima prema ostvarenju novih odnosa. Vrlo je moguće da u život privučete novu ljubav ili čak da u postojeći odnos unesete više novih sadržaja i probudite plamen strasti. Samcima je povećana mogućnost zaljubljivanja u osobu koja živi u drugom gradu ili potiče iz druge sredine.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018
Izvor: Foto: Shutterstock

Pitanja koja su vezana uz partnerstvo biće posebno značajna u drugoj nedelji marta i jula, kad će Jupiter da se zaustavi i promeniti smer kretanja. U tom razdoblju dogodiće se nešto značajno što će baciti novu sliku na zatečenu situaciju. Od 15. maja do 7. avgusta Uran će boraviti na prvim stupnjevima vašeg znaka, što je posebno značajno ako ste rođeni od 21. do 23. aprila jer je pred vama jedna nagla i nepredviđena promena koju nećete moći da kontrolišete. Retrogradna Venera od 5. oktobra do 16. novembra budi sumnje i strahove, pa u tim danima nemojte da donosite važne odluke. Od 26. juna do 27. avgusta Mars se kreće retrogradno, moguć je povratak u prošlost, susret sa bivšom ljubavi, ali ne očekujte previše.

Na Dan zaljubljenih: Možda ćete očekivati nešto što se neće dogoditi. Kad je o ljubavi reč, danas razmišljajte manje srcem, a više glavom.

DEVICA

Učite voleti

Pluton i Saturn kretaće se vašom kućom srca i ljubavi. Imate li decu, što god da poduzmete kao roditelj imaće dubok efekat na njih i njihovo vaspitanje. Ako niste roditelj, bićete spremniji da preuzmete tu novu ulogu. Možete da budete privučeni i ljudima koji će doneti vrlo intenzivna, možda i sudbinska ljubavna iskustva. Odnosi neće biti jednostavni, ali će biti intenzivni i duboki, promeniće vas i vaše navike. Magnetska privlačnost biće jača od razuma, pa je moguće da se upustite u vezu sa osobom za koju instinktivno znate da nije dobra za vas. Saturn će nakon dve godine nestabilnih uticaja napokon stati na vašu stranu, želite da se skrasite, svijete sa nekim svoje ljubavno gnezdo, naučićete da dajete i primate ljubav bez straha. Učite da volite. Neće biti jednostavno i ako preživite neka krizna razdoblja, kao što će biti mart, april, potom i oktobar, vaša će veza da potraje.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj