OVAN (21. 3 - 20.4)

Posao: Vaš vladalac, Mars, simbol akcije, pod negativnim uticajem Neptuna, planete obmana i prevara, upozorava da tokom cele nedelje izbegavate nepotrebne troškove i potpisivanje važnih ugovora. Ukoliko se bavite umetnošću, naukom ili medicinom, novac vam pritiče preko honorarnih poslova. Lav vam šalje SMS, a Strelac misli na vas.

Horoskop predviđa borbu za iskrenu ljubav i snove: evo šta nam donosi čudesan Mars u znaku Strelca (do 18. marta 2018.)

Ljubav: Već početkom perioda, naglašen znak Riba u koji "pada" vaše astrološko polje tajni u kome se nalaze čak četiri planete, pod uticajem Juptera iz Škorpije, može da probudi sumnju u partnerovu vernost, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku. Oko 23. februara, očekuje vas iznenadni susret sa osobom koja često putuje, zbog posla.

Zdravlje: Moguća je prehlada.

BIK (21. 4 - 21.5)

Posao: Oslabljen uticaj planete biznisa, Merkura, vladaoca astrološke kuće finansija, već početkom perioda, opominje da budete oprezniji ukoliko pregovarate o novim poslovnim aranžmanima. U vreme prve Mesečeve četvrti, 23. februara, obratite više pažnje na odredbe ugovora koje potpisujete, naročito ukoliko ste nedavno uspostavili saradnju sa strancima.

Ljubav: Koncentracija planeta u vašoj astrološkoj kući neočekivanih situacija, među kojima je i vaš vladalac Venera, simbol ljubavi, pod uticajem Jupitera koji upravlja partnerskim odnosima, već početkom nedelje, upozorava da izbegavate rasprave s partnerom. Škorpija misli na vas.

Zdravlje: Konzumirajte namirnica bogatih više vitaminima.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Posao: Mnoštvo planeta u vašem astrološkom polju karijere među kojima se nalazi i vaš vladalac Merkur, simbol biznisa, kao i Jupiter u opoziciji sa Algolom, već početkom nedelje, upozorava na oprez sa trošenjem novca, naročito ukoliko ste rođeni u prvoj dekadi. U vreme prve Mesečeva četvrti u vašem polju ličnosti, 23. februara, budite realniji u procenama poslovnih šansi, naročito ako ste muškarac.

Ljubav: U prvoj polovini perioda, moguć odlazak na zajednički put s partnerom, pogotovo ako se radi o nekom vatrenom ili vazdušnom znaku. Krajem perioda, na kraćem putu ili predavanju, očekuje vas susret sa osobom čijem ćete šarmu teško uspeti da odolite.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

RAK (21. 6 - 22.7)

Posao: Već početkom perioda, moguće je proširenje poslova sa poslovnim partnerima iz zemalja nemačkog jezičkog područja, naročito ukoliko s njima planirate saradnju na duže staze. Krajem nedelje, trebalo bi da povedete više računa o dokumentima, ključevima, karticama, mobilnim telefonima, fleš memorijama i sl. Poslušajte savet jednog Bika.

Jyotish horoskop otkriva tajne ljubavi i partnerstva: evo kakvu nam ljubavnu sudbinu predviđa vedska astrologija

Ljubav: Sredinom perioda, moguća je obnova veze sa starom simpatijom, najverovatnije s nekim vodenim ili zemljanim znakom. Aspekti Saturna, vladaoca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, u vreme prve Mesečeve četvrti, 23. februara, nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu vezu s nekim od koga vas deli veća razlika u godinama.

Zdravlje: Dobro se osećate.

LAV (23. 7 - 23.8)

Posao: Pozicija Merkura, vladaoca astrološkog polja posla, upozorava da da budete oprezniji prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora.

PageBreak

Romantičan susret

Pazite šta pričate pred saradnicima. Naglašena astrološka kuća finansija u kojoj se nalazi i vaš vladalac, Sunce, simbol ugleda i entuzijazma, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije.

Ljubav: Početkom nedelje, očekuje vas susret sa jednim duhovitim Ovnom ili nekim šarmantnim Strelcem. U vreme prve Mesečeve četvrti, 23. februara, u astrološkom polju neočekivanih situacija, preko neke društvene mreže ili interneta možete da upoznate mlađu osobu. Blizanac vam šalje SMS, a Vaga misli na vas.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

DEVICA (23. 8 - 23.9)

Posao: Naglašen znak Riba, u kome se nalaze četiri planete među kojima je i vaš vladalac Merkur, koji upravlja vašim astrološkim kućama ličnosti i karijere. Već početkom nedelje, donosi vam mnogo obaveza. U vreme prve Mesečeve četvrti, 23. februara, obratite više pažnje na odredbe ugovora koje bi trebalo da potpisujete do kraja meseca.

Ljubav: Početkom perioda, pokušajte da odvojite više vremena za partnera koji se oseća zapostavljenim, naročito ako se radi o nekom vodenom znaku. Ojačana pozicija Venere, simbola ljubavi, u u izazovnom aspektu sa Marsom, simbolom seksualnosti, u vatrenom Strelcu, nagoveštava strastveni susret sa osobom koja često putuje, zbog posla.

Zdravlje: Proverite vid.

VAGA (23. 9 - 22.10)

Posao: Koncentracija planeta u vašem astrološkom polju posla i zdravlja, među kojima se nalazi i vaš vladalac Venera, simbol novca, donosi vam uspeh i uvećanje prihoda, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili radite u medijima. Susret sa osobom koja radi u nekoj sranoj firmi, krajem perioda, najavljuje mogućnost proširenja saradnje sa strancima.

Mesečev horoskop za sve znake Zodijaka: da li ste spremni za promene koje donosi pun Mesec u Devici (do 11. marta 2018. godine)

Ljubav: Početkom perioda, iskoristite poziciju Sunca u senzualnim Ribama, ukoliko biste voleli da obnovite vezu sa nekim koga ste već upoznali preko poslovnih kontakata. U vreme prve Mesečeve četvrti, 23. februara, očekuje vas strastveni susret sa umetnikom ili sportistom. Ovan vam šalje SMS, a Vodolija misli na vas.

Zdravlje: Rekreirajte se.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)

Posao: Koncentracija planeta u vašoj petoj astrološkoj kući, pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka, donosi vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem, sportom ili šou biznisom. Bilo bi dobro kada biste mogli da odložite potpisivanje važnih ugovora ili sklapanje novih dogovora sa strancima za početak marta.

Ljubav: U prvoj polovini nedelje, očekuje vas strastveni susret sa osobom s kojom ste venajverovatnije već ušli u tajnu ili paralelnu vezu. U vreme prve Mesečeve četvrti, 23. februara, možete da dobijete SMS od Device koja već duže vreme razmišlja o vama. Krajem perioda, posvetite više pažnje stalnom partneru.

Zdravlje: Promenite način ishrane.

STRELAC (22. 11 - 21.12)

Posao: Već početkom perioda, vaš profesionalizam dolazi do punog izražaja u okviru nekog novog poslovnog aranžmana sa strancima.

PageBreak

Čudesna energija Meseca

Izbegavajte rizične finansijske transakcije, ukoliko se bavite privtnim biznisom. U vreme prve Mesečeve četvrti, 23. februara, vodite računa o tome šta izjavljujete pred kolegama i sradnicima.

Ljubav: Mars, planeta akcije ali i agresije u vašem znaku, upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Sredinom perioda, očekuje vas susret sa nekim ko nosi uniformu na radu. Jedan Ovan vam šalje SMS, a neki Lav misli na vas.

Zdravlje: Provodite više vremena na otvorenom.

JARAC (22. 12 - 29.1)

Posao: Naglašen znak Riba u kome je i Sunce, vladalac vaše osme astrološke kuće, pod uticajem Plutona, planete bogatstva i moći, iz vašeg znaka, povoljno utiče na vaše finansije. U prvoj polovini perioda, možete da proširite obim posla sa strancima u čemu ćete najverovatnije imati pomoć nekog vodenog ili zemljanog znaka.

Ljubav: U vreme prve Mesečeve četvrti, 23. februara, izbegavajte konflikte sa partnerom, naročito ako se radi o nekome ko nosi uniformu na radu. Krajem nedelje, na nekom predavanju ili kraćem poslovnom putu, moguća je obnova stare ili ulazak u vezu sa osobom koja će od vas sakriti da je zauzeta. Škorpija misli na vas, Rak vam šalje SMS.

Zdravlje: Izbegavajte alkohol.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)

Posao: Aspekti vašeg vladaoca Urana, simbola neočekivanih situacija, već početkom perioda donose vam mogućnost odlaska na kraći put u inostranstvo. Pozicija Saturna, jednog od vladalaca vašeg znaka koji upravlja i astrološkim poljem prepreka, opominje da bi trebalo da budete oprezniji ako planirate kupoprodaju nekretnina.

Ljubav: Ulaskom mnoštva planeta u vaše drugo polje, rastu šanse da preko poslovnih konatakata upoznate nekoga ko radi za neku stranu firmu, bavi se turizmom, marketingom ili radi u medijima. U vreme prve Mesečeve četvrti, 23. februara, mlađa, atraktivna osoba učiniće sve da privuče vašu pažnju. Blizanac vam šalje SMS, a Strelac misli na vas.

Zdravlje: Čuvajte se za volanom.

RIBE (20. 2 - 20.3)

Posao: Pozicija jednog od vaših vladalaca, Jupitera, simbola prosperiteta, već početkom perioda, najavljuje nove mogućnosti u poslovima sa strancima, naročito iz prekookeanskih zemalja. Ipak, tokom ove nedelje, izbegavajte rizične finansijske transakcije, podizanje kredita i nepotrebne troškove. Krajem meseca, finansijska situacija se popravlja.

Ljubav: Zbog mnoštva planeta u vašem znaku, bićete omiljeni ste i popularni naročito kod suprotnog pola, tako da će mnogi želeti da se nađu u vašem društvu, U vreme prve Mesečeve četvrti, 23. februara, osoba koju poznajete preko posla, pokušaće da vam se približi, ako ste žena. Škorpija misli na vas, a Rak vam šalje SMS.

Zdravlje: Više šetajte.

Izvor: Novosti