BLIZANCI

Do početka proleća nalazićete se pod naglašenim vibracijama broja 4. Energiju Četvorke je neophodno shvatiti na pravi način. Ona zapravo utiče na značajnu transformaciju vaše ličnosti. Sada ćete i trebate eliminisati iz svog života, sve ono što vam nije ugodno i usmeriti se na nove ideje i zamisli. Ako još uvek niste, potrudite se maksimalno da proniknete u sebe, u svoju srž i preispitate koje su to vaše autentične želje i potrebe, one koje nisu uslovljene okolnostima u kojima se nalazite, postojanjem drugih i njihovim uticajima. Ispitajte ih, i uzmite ih. One su dar od Univerzuma samo za vas.

Od proleća ste pod uticajem energije broja 5. Sve što vam se u proteklom periodu činilo nerešivim i nedostižnim, sada postaje vaša stvarnost. Do kraja 2018. godine vas očekuje završetak značajnih stvari, dolazi vreme rasterećenja. Ako imate neku neostvarenu želju, u vidu kakvog posla, talenta, hobija, ideje, i sl. obavezno se usmerite u tom pravcu. Sreća će biti na vašoj strani, nema razloga za bilo kakve blokade.

POSAO: Tranzit Jupitera u vašoj 6. kuci svakako će se pozitivno odraziti na polje profesionalnog života. Očekuje vas mnogo truda i aktivnosti, ali vama će sve to jako goditi. U zimskom periodu odlično je za sve manje nove početke. Nezaposleni se mogu nadati dobijanju posla, ako tražite novi, bolji posao, uz malo više upornosti, dobićete ga, i na njemu vas očekuje mnogo dokazivanja. U letnjem periodu bi najbolje bilo ne poduzimati ništa novo. Razlog su vaša pojačana podložnost obmanama, što može stvoriti pregršt pogrešnih procena, i na kraju pregršt izneverenih očekivanja. Koji god posao da radite, ostanite tu gde jeste, a ako vam je potreban posao, jer nemate posao, onda se savetuje da sklopite određenu vrstu ugovora sa budućim poslodavcem, jer bi se moglo vrlo lako dogoditi da budete neisplaćeni. Na jesen se vaša poslovna situacija sasvim stabilizuje. Sve što vas je mučilo u poslu, od jeseni prestaje. Možete učiniti što god poželite, biće praćeno velikim uspehom.

FINANSIJE: Vaša finansijska situacija tokom ove godine, biće i više nego stabilna. Za neke čak i odlična. U prvom mesecu ćete imati podršku bliske osobe u rešavanju određenog finansijskog pitanja. Kod mnogih od vas se u periodu od 4. do 6. meseca, finansijska situacija popravlja u suštinskom smislu. U 8. mesecu bićete pod blagim stresom, zbog raskrštavanja se nekim repovima iz prošlosti, neizmirenim obavezama, dugovanjima i slično. Reagujte pravovremeno, i ako dođe do spomenutog ne uzrujavajte se. U 2. mesecu pričuvajte se krađa, dobro vodite računa gde i kako držite novac i koga puštate u prostorije u kojima držite novac i dragocenosti. Na proleće je moguć dobitak u igrama na sreću ali ako igrate u paru sa nekim.

LJUBAV: U slučaju da je u vašoj vezi bilo određenih problema,već sam početak godine donosi rešenje istih. Ukoliko je odnos stabilan, imaćete sve razloge da budete srećni. Period od 9. meseca pa do kraja godine, mnogim parovima donosi zajedništvo i brak, a nekima i ostvarenje potomstva. Ukoliko ste u vezi na daljinu, period od 4. do 8. meseca donosi izvesna otežanja, manje udaljavanje i zahlađenje. Ako ste u klimavom odnosu koji nema čvrstu formu, gdj je jedno od vas ili ste čak oboje zauzeti, ili u odnosu, gdje niste dovoljno sigurni u svoja osećanja, unapred znajte - ništa od ozbiljnosti i stabilnosti tog odnosa neće biti. Druga strana vas ne shvata ozbiljno. Ačo, nema razloga da taj odnos prekidate sve dok je lepo. U zadnjem kvartalu godine dolazi vam velika ljubav sa novom osobom.

ZDRAVLJE: Naglašena energija broja 5 i tranzit Jupitera u 6. kući delovaće povoljno na energetsko stanje vašeg organizma. Bićete zaštićeni od svih težih i izazovnijih zdravstvenih problema.

MOTIVACIONA PORUKA ZA 2018. GODINU: Vreme iskušenja je iza vas. Zahvalite na svemu što imate u životu, kao i na svim izazovnim događajima i situacijama. Čak i na onim najgorim događajima i situacijama... Sve vas je to učinilo još boljima. Došlo je vreme da stavite fokus na sve ono što volite, što vam pričinjava ugođaj. Živite ono što volite. Volite život, uvek imajući na umu da život bezuslovno voli vas.

ANĐEOSKA PORUKA: Arhanđel Gabriel - " Svrha tvog života je veoma važna i odnosi se na komunikaciju i umetnost. Molim te, ne dozvoli nesigurnosti da te vuče unazad. Ja ću ti pomoći. "

VAGA

Do proleća ćete se nalaziti pod naglašenim uticajem energije broja 8. Ovaj period će vam doneti okončanje brojnih problema i suočavanja sa kojima ste se susreli u periodu od prošle godine. Sada je vreme da završite sa svim onim što vam je pričinjavalo neugodnosti ili vas činilo nesrećnim.

PageBreak

Zavolite sebe

Pustite sve negativno od sebe. Da biste sve to sproveli u delo, neophodno je da se okrenete sebi. Da zavolite sebe!

POSAO: Ovo je period, kada ćete intenzivno biti fokusirani na polje posla. Očekuje vas mnogo uložene energije i truda, ali koji će stvoriti put za dalje još vece uspehe. U zimskom periodu, ulagaćete veliki trud u sve što radite, i to ćete činiti sa uživanjem. Period od leta kod mnogih donosi raskrštavanje sa svim poslovima i poslovnim partnerima koji vam već duže vreme ne odgovaraju. Kod nekih od vas, posebno ako imate svoj posao, moguće je da će doći do blage stagnacije, ali ista je samo prolaznog karaktera.

FINANSIJE: I financijska situacija biće prilično stabilna. Zapravo vodi ka vidnoj ekspazniji, samo se savetuje veliki oprez u 1. i 10. mesecu, a tiče se toga da ne činite nikakva izvanredna ulaganja, koja bi vas mogla dovesti do značajnijih gubitaka, kao i da nikako ne pozajmljujete novac, jer posle gotovo nemoguće da ćete ga ikad videti.

LJUBAV: Osećaj praznine postaje sve veći i možda to još uvijek ne vidite, ali osamite se i porazgovarajte sa svojom dušom, u njoj se nalaze odgovori na mnoga pitanja koja vas muče. Period proleća i leta biće izuzetno tenzičan. Mnoge veze će naglo upasti u ozbiljnije krize, a neke i pući. Mnogima od vas će se u 2. polovini godine pružiti mogućnost za paralelnu vezu, pri čemu nikako ne smijete upasti u zamku preispitivanja i krivice. U prvom redu doživite je kao priliku da postavite stvari na svoje mesto, što se tiče ljubavnog života. Prepustite se emocijama do kraja, ali na drugoj strani budite snažni i rešite situaciju u potpunosti.

ZRAVLJE: Zdravlje će biti prilično stabilno. Ipak, zbog naglašenog uticaja energije broja 9, možete drastično zanemariti svoje zdrave navike...vrlo lako može doći do prekomernog uzimanja hrane, kao i zanemarivanja fizičke aktivnosti, što bi na kraju moglo proizvesti probleme sa endokrinim sistemom, pretilošcu i bolovima u donjem delu kičme.

MOTIVACIONA PORUKA ZA 2018. GODINU: Sloboda je put kojim ste već krenuli, i nastavite još jačim intenzitetom.

ANĐEOSKA PORUKA: Anđeo Indira - " Ti si prosvetitelj. Potreban si Bogu da svojom ljubavlju i svjetlošcu kao anđeo obasjavaš planetu i njene stanovnike. "

VODOLIJA

U predstojećoj godini, nalazićete se pod naglašenim vibracijama energija brojeva 3 i 4. Od proleća će dominantniji uticaj imati 4. Za vas dolazi godina velikih transformacija, koje će se odraziti i na vaš životni put. Posebno u prvoj polovini godine, vrlo lako se može dogoditi da prolazite kroz razne, ne baš tako ugodne psihološke faze. Neophodno je da shvatite to da ste vi bezgranični potencijal, i da svi odgovori za vaš dalji razvoj, leže u vama samima.

PageBreak

Zaboravite na toksične odnose

Vi ste ti koji svojim mislima kreirate svoju budućnost. Zatp, dobro vodite računa o svojim mislima. Upravo je strah samo loša misao. I uvek kada vas obuzme nekakva panika, strah, strepnja, apatija, anksioznost i sl. kažite sebi - To je samo misao, a misao se može promeniti. Neka vam misli budu najbolji prijatelji. Uvek birajte pozitivne misli, misli podrške.

POSAO: Poslovna situacija je skroz stabilna. Ulagaćete mnogo truda, samo se po pitanju svih većih poduhvata savetuje više promišljenosti. U zimskom periodu, sva vrata će vam biti otvorena. Ako ste nezaposleni, očekujte jako dobar posao.

FINANSIJE: Nakon izazovnih perioda, koji su kod većine vas bili aktualni u prethodnih godinu, godinu ipo dana, dolazi do stabilizacije. Period do proleća biće statičan po pitanju finansija, imaćete utisak, da sve kao i do sada visi u vazduhu. U 4. mesecu se nikako ne preporučuje da uzimate bilo kakav kredit, niti da pozajmljujete novac. Već od narednog, 5. meseca, sve polako dolazi na svoje.

LJUBAV: Na scenu isplivavaju određene razlike u karakterima i dovodiće do konflikata. Ali, iskoristite ovu priliku da jednom za svagda razrešite što vam to jedno kod drugog ne odgovara. Ipak, treba da znate da svog partnera ne možete menjati i da je neke njegove osobine nužno da prihvatite. To je tako jednostavno, samo se usresredite na sebe. Pođite sa stavom, nije mi potreban partner da se ja osećam pozitivno.

ZDRAVLJE: Tranzit Saturna kroz 12. kuću, zatim kvadratni odnos Jupitera i Vašeg Sunca, kao i tranzit Ketu-a od 11. ka 12. kući, ozbiljni su signifikatori da se više usmerite na svoje kako psihičko, tako i fizičko zdravlje. Konstelacija dominantne energije broja 4 i Saturna u 12. kući, kod mnogih će prouzrokovati želju za smanjenjem telesne težine, gde biste vrlo lako mogli otići u drugu krajnost. Sjajno je to što želite učiniti promenu u vezi sa svojim izgledom, ali poanta nije u iscrpljivanju. Svako iscrpljivanje vodi u kažnjavanje. Stoga, vodite računa o tome šta činite.

MOTIVACIONA PORUKA ZA 2018. GODINU: Sve velike životne promene se događaju neplanski. Naša duša ih je iskreirala, i one su prava stvar za nas. Ne plašite se promena, one su te koje će jednog dana prouzrokovati da svedočite životu kakav želite.

ANĐEOSKA PORUKA: Arhandel Gabriel - "Svrha tvog života je veoma važna i odnosi se na komunikaciju i umetnost. Molim te, ne dozvoli da te nesigurnost vuče unazad. Ja ću ti pomoći. "

Izvor: Aura