Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Numerološka prognoza za mart 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Mesečna numerološka prognoza predviđa šta nas očekuje u martu 2018. godine - evo šta očekuje vaš bioritamski broj na polju ljubavi, posla, finansija i zdravlja!

  Izvor: Foto: Profimedia

Da biste dobili svoj bioritamski broj, saberite vaš datum i mesec rođenja i svedite sve brojeve sabiranjem na jednocifren broj. Na primer, ako ste rođeni 3. marta 1980. godine, saberate 3+3+1980=24=6. Vaš bioritamski broj je 6.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za mart 2018. godine

BIORITAM 1

Na prvi pogled dosta miran mesec, ali donosi dešavanja u partnerskim odnosima, gde ćete osjećati potrebu za osloncem u životu koji bi vam pružio neku vrstu sigurnosti. Težnja ka uravnoteženju kako emocionalnom tako i materijalnom. Potreba da se preuzme kontrola nad svojim životom.

Ljubav - naći ćete se u iskušenju po pitanju svih vrsta partnerskih odnosa, bilo da je to veza ili brak. Duševne brige biće vaša svakodnevnica u ovom mesecu, iz čiste potrebe za ravnotežom i sigurnošću. Istovremeno prisutna neodlučnost da li okončati nešto, da li ste doneli pravu odluku. Potražite pomoć starijih ili iskusnijih.

Posao: Želja i napor za poslovnim ostvarenjem. Mogućnosti će biti prisutne samo ih treba iskoristiti, bez straha od neuspeha. Finansije će ići uzlaznom putanjom.

Zdravlje: obratiti pažnju na organe za reprodukciju.

BIORITAM 2

Stresan mesec koji nosi hroničnu nestabilnost i nepredviđene situacije koje će doneti dosta nervoze i napora pa probleme sa psihičkim zdravljem. Brojni nesporazumi će biti prisutni, kao i odugovlačenja na raznim životnim poljima.

Ljubav: problemi u partnerskim odnosima mogu dostići vrhunac, pa i napuštanje od strane partnera. Loša komunikacija, potrebno je napraviti korenite promjene kod jednog i drugog partnera da bi se nastavilo dalje. Nije dobro ulaziti u novu vezu ili partnerstvo, neće trajati, a bićete izigrani i prevareni.

Posao: Na poslovnom polju dosta intriga i problema. Treba biti oprezan da ne dođe do većih obmana i prevara. Mogući su nagli preokreti na poslu koji su izvan vaše kontrole. Budite oprezni, mogućnost upadanja u dugove usled loše procene.

Zdravlje: Pojačana nervoza, psihičke smetnje.

BIORITAM 3

Mesec kada imate osećaj da možete sve što hoćete, samo pazite između hrabrosti i ludosti je tanka linija. Imaćete sreće da više zarađujete, i da krenete uzlaznom putanjom. Ne propustite ovu priliku.

Ljubav: Promene su izvesne, ali nejasne. Prisutna nesigurnost zbog dvoumljenja. Obnova neke prekinute veze. Čekanje da se veza obnovi ili započne u ovom slučaju nije gubljenje vremena. Prikupite snagu, nađite kompromis i imaćete bolji i kvalitetniji odnos sa partnerom.

Posao: Novi poslovni ciljevi su pred vama. Dovoljno ste hrabri da ih sprovedete u delo i postignete ono što želite u poslu. Poboljšanje finansijske situacije je izvjesno.

Zdravlje: nedostatak gvožđa bi mogao uzrokovati umor i iscrpljenost.

BIORITAM 4

Osećaj da se žrtvujete i radite za tuđu sreću će biti prisutan tokom ovog meseca. Završite sve započete poslove, da bi sebi olakšali period u koji ulazite. Ako vam traže pomoć, pomozite, ali pazite da ne budete iskorišćeni.

Ljubav: Otvoreni razgovori sa partnerom će vas dovesti do raščišćavanja nejasnih situacija i nalaženje rešenja za bolje sutra. Ako baš ne ide bolje prekinite vezu da ne biste vukli ono što će svakako pući. Ne započinjite ništa novo jer nije vrijeme za to.

Posao: Poslovna saradnja će zahtevati otvorenost i traženje pomoći, da bi se poslovi završili onako kako treba. Slušajte svoju intuiciju i pokušajte naći rešenje kroz saradnju.

Zdravlje: Problemi sa pritiskom i kičmom.

BIORITAM 5

Pokušajte se osloniti na sopstvene snage i ne reagujte agresivno ma šta da se bude dešavalo jer vam takvo ponašanje neće doneti ništa dobro. Mnoge stvari će se pokrenuti i rešiti na potpuno nov način. Smanjite napetost jer su moguće nezgode.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj