Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tarot karta dana: simbolika sudbine za 12. mart 2018. godine

Tarot karta dana: Četvorka štapova!

  Izvor: Foto: Unsplash/ Andrey Andreyev

Tarot karta dana za 12. mart 2018. godine - Četvorka štapova - ukazuje na želju za uspehom i preuzimanje rizika. Četvorka u ovoj karti je simbol za par, odnosno za dvoje koji planiraju da urade nešto veliko i važno za budućnost. Ova karta naglašava da sve što radite, imaćete najviše uspeha ako ste u timu. Kada se ukrste različite energije, sposobnosti i talenti, pobeda je zagarantovana.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018
Izvor: Foto: Shutterstock

Ne dozvolite da vam poslovne planove pokvari nedavni neuspeh, već nastavite napred. Ovo je karta iskrene ljubavi, pa se predviđa da će mnoge veze postati ozbiljnije i u narednom periodu očekuje nas puno venčanja ili početak zajedničkog života. Dobro stojite na polju finansija, a takav vas uspeh sa novcem očekuje i u bliskoj budućnosti. To nije sreća, već rezultat vašeg rada.

Izvor: Lovesensa

procitajte.jpg
Izvor: Foto: Shutterstock

Proverite da li je vaš horoskopski znak optimista: horoskop otkriva kako da gledate svet sa vedrije strane

Optimizam nam može pomoći da se mnogo lakše suočimo sa realnošću, jer će nas ta realnost ako smo optimistični mnogo teže obeshrabriti nego što je to slučaj sa pesimistima. Zavirite u sebe i nađite najbolji način da svojim pozitivnim, optimističnim razmišljanjem prebrodite sve teškoće koje se pojavljuju pred vama. Optimizam ne košta ništa, a ogromno daje.

Karmička numerologija otkriva ko ste bili u prošlom životu i šta vas čeka u budućnosti: evo kako da izračunajte broj svog karmičkog zadatka

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi krče sebi put kroz sve negativne situacije, a činjenica da u tom procesu mogu biti potučeni ili bačeni na kolena, ako da ih ni malo ne uznemirava. Ali i među najvećim optimistima događa se da prolaze kroz periode obeshrabrenja, čak i depresije, u momentima kada se pitaju da li je to sve vredno borbe. Optimizam može doći kao spas ako sami sebe podsetite da čak i Ovan, kao ljudsko biće, ima pravo na svoje loše trenutke koji će neizbežno proći. Stara formula brojanja do deset može umnogome da podigne vaš optimizam, jer će vas naterati da zastanete, pogledate i oslušnete. U tom trenutku ćete se setiti da ste osoba vredna poštovanja, da ste u životu nešto postigli, pa ni najzlonamerniji šef neće uspeti da vas izbaci iz koloseka. Dalekovidnog Ovna će uvek utešiti činjenica da je sutra novi dan.

BIK (22.4.- 21.5)

Generalno gledano optimizam Bika je ojačan njegovom verom u svoju individualnu snagu. Vi verujete u svoj talenat, svoje poglede, i iznad svega u svoju privlačnost i sposobnost da se dopadnete suprotnom polu.
A verujte, to je jedna od najčvršćih potpora za optimizam. Vi takođe umete da baratate sa novcem, što je važan element za samopouzdanje. Jedan od problema koji vas opterećuje je posesivnost i ljubomora u odnosima sa ljudima. Pod tim odnosima ne podrazumevaju se samo ljubavne, već i porodične, prijateljske i profesionalne veze. Ako vam se učini da neko nešto hoće da vam oduzme, vi počinjete da sumnjate u sebe.

Čak i najmanja sumnja da se vaš partner udaljava, da se dete pobunilo ili da vaš poslovni partner nešto prikriva, dovoljna je da vas uznemiri. Tada treba da se preispitate i obuzdate u donošenju zaključaka. U takvim trenucima je preporučljivo da potražite utehu za svoju dušu u šetnji kroz park ili pored morske obale, ili upijajući zadovoljstvo stvaranja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

U slučaju Blizanaca, želja za promenama i raznolikošću, kao i užasavanje od dosade, mogu se izjednačiti sa optimizmom. Sve dok ste u prilici da svuda oko sebe vidite neograničenu perspektivu, vi ćete biti zadovoljni. Zbog toga Blizanci ne bi trebalo da se upuštaju u poslove i odnose koji nisu dobro razmotreni i sa svih strana izvagani. Iz istog razloga Blizanci u brak nikada ne smeju da stupe na brzinu i impulsivno. Teško vam je da budete optimista kada osećate da ste u zamci. Ipak ne brinite. Sa svojom inteligencijom, snalažljivošću i smislom za humor vi ste i elastični i razumni. Vi ćete uspeti da nađete svetlu stranu u svakoj situaciji, ali naglašavamo, samo ako se ne osećate kao da ste u klopci. Blizanci su skloni da traže ili pojačavaju optimizam po sistemu jedi, pij i veseli se. Ovo retko uspeva, a i ako se to dogodi rezultati su kratkotrajni. Vaš istinski optimizam izvire iz vaše radoznalosti, neprekidnog traganja za novim idejama i izuzetnošću, kao i iz druženja sa drugim ljudima.

RAK (22.6. - 22.7.)

Ovaj znak je često optuživan za preteranu brižnost. Vi duboko preživljavate sve oko sebe i skoro je neizbežna vaša sklonost da se sekirate oko stvarnih ili izmišljenih uvreda ili pretnji. Način da to izbegnete je da stalno održavate izbalansiran odnos prema okolini, ne zaboravljajući da u svačiji život ponekad uđe tuga. Ali to ne treba shvatiti kao smak sveta. Nemojte izgubiti iz vida da je vaš znak veoma snažan, i pored svoje velike osećajnosti. Rak može izgledati pomalo krhko, ali u stvari ima čvrstu ljušturu i brz je, a može da uštine čoveka kad god to poželi. Vi posedujete sposobnost da se suprotstavite životnim izazovima sa minimumom straha, osim ako se ne prepustite strahovanju.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj