Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Numerolozi najavljuju "Dan D" za sreću: kako da iskoristite broj duše 10. aprila 2018. godine

Živite sebe u svakom trenutku!

  Izvor: Foto: Unsplash / Boris Smokrovic

Prvo ćemo se pozabaviti numerološkom i astrološkom simbolikom ovog datuma, 10. aprila 2018. godine.

Krenimo od dominantnog broja dana, a to je sedam. Brojem 7 vlada Mesec koji predstavlja dušu, kao i genetsko nasleđe, ego i tradiciju. Pored toga, sedmica predstavlja težnju za dokazivanjem drugim ljudima.

Broj dana 10 predstavlja i borbu za društveni prestiž i autoritet. Dakle, vrlo jasno se vidi da brojevi 10 i 7 imaju izraženu potrebu za javnim priznanjem. Potom, mesečni broj 4 je poput Meseca - broj duše i broj porodičnog nasleđa, genetike, kao i usvojenih normi delovanja. A sabiranjem 10 i 4 dobijemo broj 14 koji pripada principu 2, koji je isto tradicionalističke prirode, a kako brojem 14 vlada Mesec, imamo pojačanu energiju Meseca.

Na prvi pogled, reklo bi se, današnji dan biće jedan sasvim prosečan dan u kojem će većina ljudi imati potrebu za porodicom i toplim domom. Ali ipak, svega će biti ovog dana, samo ispunjenja te potrebe biti neće. Naime, broj dana 10 i broj meseca 4 su opozitni brojevi. Kako rekosmo, četvorka predstavlja usvojene osobine i modele delovanja, dok desetka, iako je sklona tradicionalističkom robovanju, predstavlja i nova stremljenja. Četvorka je rođenje, a desetka je odrastanje. Četvorka je ono što jesmo, a desetka ono što želimo biti.

Pogledajmo još astrološke pozicije planeta vladara dominantnih brojeva. Četvorkom vlada Sunce, koje je u Ovnu, i cela ova konstelacija predstavlja ono što želimo biti. Vladar desetke je Mars u znaku Jarca, gdje je egzaltiran i maksimalno teži novim idejama, planovima i željama, baš kao i znak Ovna u kom se nalazi Sunce. Vladar sedmice i četrnaestice je Mesec koji je u Vodoliji, a takav Mesec je dobro poznat po originalnosti, humanosti, neobičnim interesima, velikim inovacijama i ekscentričnosti.

Tarot karta dana: simbolika sudbine za 10. april 2018. godine...

Mesec se nalazi u konjunkciji sa Ketuom, što njegovu težnju za inovacijama čini još većom. No, kako je ovo jedna malefična kombinacija, ta težnja je popločena brojnim preprekama, pa može ispasti da se daleko više svodi na puku težnju, nego na konkretno delovanje. Na ličnom planu ovaj dan mnoge će dovesti do tačke ključanja. Razapeti sa jedne strane između teške i naporne svakodnevice, života po očekivanjima i merilima drugih, a sa druge strane snažne želje da počnete da živite onako kako vam kaže vaše unutrašnje Ja, odnosno da učinite nešto što je vaš potpuni odraz, vaših želja i onoga po čemu ćete ostaviti traga.

Mnogo ćete se preispitivati i s tihim gađenjem gledati na mnoga zbivanja u vašim životima. Mislićete da su drugi krivi za mnogo toga čime sada niste zadovoljni, no to je tek delimično tačno. Snažno su vam možda drugi nametali svoju volju, ali vi ste bili slabi da se tome oduprete. Naučili ste da se to tako mora, da morate ispoštovati određeni društveni protokol po svaku cenu. Trpeli ste ili još uvek trpite nametanje, mešanja i pridike svojih roditelja, supružnika, prijatelja, nadređenih, prijatelja ili neke druge bitne figure u svom životu. No sad vam zbog toga više niko ne sme biti kriv.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj