Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lunarni horoskop za svaki znak Zodijaka: evo šta nam čaroban Mesec donosi ovog proleća

Mesečeve faze ostavljaju trag na našoj sudbini, a evo kakve nam životne promene predviđa lunarna astrologija ovog proleća!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Čovek je satkan od uverenja, zavera, neverovanja. Polazi mu za rukom da sakrije istinu, ne samo od drugih, već i od samog sebe. Dobili ste poziv - poziv koji se ne odbija.

Razna učenja, o veštačkoj pozitivnosti, spektakularnoj radosti, istopila su se jer u vama nisu živela plodna polja gde bi se to seme primilo. Delovalo je da ima više smisla kriti se iza lažne veselosti, nego se zdravo suočiti sa svojim „senkama". Taktika je dobro osmišljena, ali, nije delotvorna. A, život je neverovatan! Iznenada, priredi nam spektakl od kojeg nas veoma brzo obuzme mučnina, a da ne znamo zašto nas je to snašlo. I posle životnih padova, kada smo prinuđeni da raščistimo sa pojedinim iluzijama, neka nepoznata sila nas opet izvuče na površinu. Život želi da se „radost" nastavi...

Karmička numerologija otkriva ko ste bili u prošlom životu i šta vas čeka u budućnosti: evo kako da izračunajte broj svog karmičkog zadatka

Ovan ima sastanak sa srećom u samom sebi, što je za malo nemoguća misija? Zamenite iluziju realnošću. Neophodno je da prepoznate ako ste uznemireni, šta osećate, opasnost ili strah? Treba da pogledate iza sebe. Ne postoji opasnost, to vam se samo pričinjava zbog društva u kome se već izvesno vreme nalazite. Situacija će se iz osnova promeniti kada shvatite da nemate posla sa realnim opasnostima, već sa vašim predstavama, fantazijama, pretpostavkama. Tada se lakše diše.

Zatim, usmerite pažnju ka vašoj realnosti, na ono što se zaista dešava, na sam život, a ne na ono što će biti. Stara je činjenica da je „ja" uzrok svih naših patnji. Ono vas u trci za komforom i sigurnošću pretvara u zarobljenike začaranog kruga radosti i patnje, jer su i komfor i sigurnost samo iluzije, a tome možete svedočiti 26. aprila. Na kraju ovog procesa, iskoristite mogućnosti koje vam život nudi, umesto što se pravdate svojim fantazijama, tržeći krivce spolja.

Bikovi nikad sigurniji i nikad jači. Svoj na svome, ali vas mami neka tajnovita sreća?? Igrajte igru s vremenom. Čim osetite strah, nelagodu, oslanjate se na prethodno iskustvo i počinjete da predviđate potencijalne događaje, opasnosti. Ne preterujte, tako gubite pojam o vremenu. Zamišljanje najgoreg scenarija je ono što vam pomaže oslobađajući vas svake vrste straha. Život je vaša umetnost, a uživanje vaša veština. Radost se ne nalazi u stvarima, tamo negde na horizontu koji vam izmiče kako mu prilazite. Ona je u vašoj podsvesti, oslobodite je! Sa srećom je kao sa pticom u kavezu - ako je zarobite, neće ni pevati, ni živeti, a ako je hranite, biće radosna i dolaziće vam sama. Od 24. aprila menjate svoje okruženje, izlazite iz zone sigurnosti i u prvoj polovini maja imate ispit „iluzije". Ko veruje, blago njemu!

Blizanci su prilično brzo ušli u razne aktivnosti, razvijeno je mnogo uverenja, loših odluka, nepromišljenih poteza. A duša traži sastanak sa srećom, gde i kako? U situaciji koja vas plaši, ponašajte se kao da ne osećate strah. Znam da ćete reći da zvuči lako, ali nije. Probajte ovako: opišite svoje ponašanje u situaciji koja vas plaši, a potom opišite kako biste videli istu situaciju da se tiče nekog drugog. Pokušajte da se ponašate u skladu sa drugim scenariom. Sada ste samo umorni, možda vam druženje sa prijateljima može ponuditi malo sreće, pod uslovom da ne gajite bilo kakva očekivanja, ponajmanje od partnera. U formalnim partnerskim odnosima može doći do promene raspoloženja od 24. aprila jer ćete biti bolje volje.

Rakovska potreba da kontrolišu ceo svet „za najveće dobro" može ući u začaran krug. Vaši snovi i želje se redovno razbijaju o grebene realnosti, a vi bivate izbačeni na pusto ostrvo. Tamo je hladno i sami ste. "Nikada nikog nema kada je vama potrebna pomoć"- mislite vi. Svakako, scena miljama udaljena od pojma sreće. Šta da radite da vaše nade ne krahiraju? „Trebalo bi da shvatite da su sreća i vaša iluzija o sreći dva različita pojma". Donekle, to je razumljivo. Kako kaže stara priča „Ko nije očaran - ne može da se razočara, ko ne veruje u sreću - ne pati što je nema!" Osnovni „lek" je prepoznati da određeni snovi nisu realni...Pun Mesec se dešava 30. aprila u znaku Škorpiona, savršena prilika da otpustite kontrolu i da se prepustite životu.

Lavovska potreba za srećom je egzaltirana, ushićena. Prethodni period je razbijao ego Lavova, kroz najemotivnije susrete. Sada je vreme da napravite životni popis. Razmislite šta je sve dobro kod vas i šta sve imate, a ne primećujete. Svoje izobilje i blagoslove prepoznate tek kada vam drugi kažu da ste egomanijak?

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj