Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop za vrtlog rizične sudbine i velikih izazova: šta nam donosi napeti kvadrat Merkura i Saturna (do 28. aprila 2018.)

"Ono u šta verujemo postaje naša istina. Biram skladnu i harmoničnu istinu!" Evo kakva nas istina očekuje dok vlada napeti kvadrata Merkura i Saturna...

  Izvor: Foto: Profimedia

U periodu od kasnih podnevnih časova 21. aprila do oko 28. aprila 2018. godine, biće izražen uticaj napetog kvadrata između Merkura koji je u stacionarno direktivnom hodu i Saturna koji se nalazi u stacionarno-retrogradnom hodu.

Nedeljni horoskop za period od 22. do 29. aprila 2018. godine: šta nam donose aspekti retroradnog Saturna i Plutona

Vrlo interesantno. Merkur izlazi iz retrogradnog hoda, a Saturn ulazi u retrogradni hod. Zanimljivo je da su obe planete melanholične prirode. I ovakvu konstelaciju u kojoj učestvuju, vrlo slikovito mogli bismo objasniti na sledeći način: Merkur je sakupljač informacija, a Saturn je taj koji ih obrađuje i formira određeni stav.

Na ličnom planu manifestovaće se tako da će se mnogi osećati kao da su izgubljeni u prostoru i vremenu. Nedostatak snage, volje, opterećenost, pesimizam, samo su neke od manifestacija. Još kako su obe planete u kardinalnim znacima koje krasi izražena pokretljivost, razlog takvim vašim stanjima izražava se u tome da biste preduzeli nešto novo, a ne znate tačno šta.

I ne preduzimajte ništa, do oko 28. aprila. Možda ste sigurni u ono što želite, ali verujte da niste. Muči vas strepnja ili strah, da li sada učiniti novi, veći korak. To je to. Niste dovoljno sigurni u sebe, a šta treba da očekujete, ako niste dovoljno sigurni u sebe? Polovično rešenje, u najboljem slučaju. Jer, ne znate tačno što želite. E, pa bez obzira koliko imali osrednje ili nisko mišljenje o sebi, eto vam prilike da ga popravite. A, popravićete ga, samo ako za novi poduhvat sačekate period od 28. aprila pa na dalje, kada maksimalno budete sigurni u ono što želite.

Mogu se javiti brojni izazovi, ali vi ste kreatori svog života, pa na sve možete uticati. Savet je - pratite i osluškujte svoje želje, zapisujte ih, pa kad dođe period od 28. aprila krenite u akciju. Videćete, koliko će sve ići rasterećenije, jednostavnije, i iznad svega s velikom emotivnom ispunjenošću.

Nepovoljno je ovo vreme za regulisanje svih papiroloških pitanja. Tu se naoružajte strpljenjem. Zatim, Merkur predstavlja trgovinu, pa nikako nije povoljno za uvođenje nove robe, kao i usluga. Promet te robe ili pak usluga, ići će oslabljeno. Savet je da napravite veliko sniženje. Takođe, izbegavajte nove marketinške korake.

Zbog naglašenog upliva Saturna, vodite računa o kućnoj instalaciji, kućnim uređajima, kao i sredstvima komunikacije. Nikako da kupujete nove uređaje ili sredstva komunikacije, jer ćete vrlo brzo shvatiti koliko vam muke zadaju.

Polje saobraćaja jako je teško aspektirano. Stopa nezgoda bi mogla biti velika. Takođe, budite distancirani, kada se radi o upoznavanju novih ljudi. Mogli biste doživjeti određene neprijatnosti.

Naravno, kada govorimo o saobraćaju, mogući su i manji izazovi, kao što su kašnjenja na odredišta, i da u poslednjem momentu propustite autobus ili voz, ili da ne čekirate kartu zbog čega možete imati određenih značajnih napetosti, ili, gubici važnih voznih dokumenata, prekoračenja dozvoljene brzine, kao i to da prilično kasno primetite kako niste registrovali svoje prevozno sredstvo.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj