PunMesec u aprilu jedan je od najčarobnijih u godini. U 2018. pada u noći sa 29. na 30. april u 16. stepenu Škorpije.

Horoskop koji se raduje ljubavi: evo šta nam donosi Venera u Blizancima (do 19. maja 2018.)

Vreme punog Meseca podstiče nas na promene, a kada je u znaku transformativne Škorpije, tada nas hrabri da napravimo velike promene u životu. Pun Mesec u aprilu često se naziva i ružičasti Mesec jer se smatra nosiocem ženske sreće, odnosno onaj koji pokreće prolećnu energiju.

Škorpija predstavlja smrt, novo rođenje i bezuslovnu ljubav. Na površini ona je pohlepna i egoistična, ali zapravo je izvor velikodušne ljubavi.

Energija Škorpije može da napravi značajne preokrete tamo gde su potrebni. Upravo zato, pun Mesec u Škorpiji može biti vrlo moćan trenutak u životima pojedinaca.

Uoči punog Meseca počnite da primećujete kakve vam misli dolaze, i što osećate. Ovo bi trebalo biti vreme dubokog propitivanja, zbog čega ćete možda imati potrebu da se osamite i zaštitite od sveta. Kao posledica toga može se pojaviti prevrtljivost krajem meseca.

Pod svetlošću punog Meseca u Škorpiji dobićete priliku da odstranite neke slojeve koji su vas sprečavali u tome da budete ono što zaista jeste. Kad osetite tu spoznaju, bićete spremni za čišćenje svih stvari koje vas blokiraju na putu ka istini.

PageBreak

Izazov je šansa da postanete jači

Moraćete da naučite da se suočite sa strahovima i izazovima u svom životu da biste iz situacije izašli snažniji nego pre. Nemojte da se krijete, niti da sakrivate svoje prave emocije lažnim osmehom i neiskrenim optimizmom.

Setite se da sa svakim izazovom dolazi rast i razvoj. Takođe, prisetite se da postoji mnogo lepote u procesu samootkrivanja.

Horoskop za vrtlog rizične sudbine i velikih izazova: šta nam donosi napeti kvadrat Merkura i Saturna (do 28. aprila 2018.)

Energija punog Meseca u Škorpiji probudiće mnoge, podržaće nas i dotaći tamo gde treba da budemo podstaknuti na ljubav. Ljubav prema sebi, prema onome što tek treba da postanemo i prema ljudima oko nas.

Pun Mesec u Škorpiji lično će pogoditi osobe rođene u znaku Strelca, Blizanaca, Vodolije, Škorpije i Lava.

Izvor: Zadovoljna