Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop za tajni plan i ljubav koja bledi: evo kakvu nam sudbinu donosi Venera u Blizancima (do 18. maja 2018.)

Venera u Blizancima obojiće naše živote šarmom, osmehom, zanimljivim razgovorima i ljubavlju prema životu!

  Izvor: Foto: Profimedia

Ovo proleće donelo nam je dašak energije brže nego što smo mogli očekivati. Donelo nam je i velike količine šarma, sa kojim i sada ne znamo šta tačno da učinimo. Menjali smo se neverovatnom brzinom, i još uvek se privikavamo na promene.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za maj 2018. godine

Neko je krenuo određenim putem, sa jasno utvrđenim ciljem, ali je završio na neočekivanom mestu, sa nekim spoznajama koje su promenile čitav dalji tok njegovog života. Neko je želeo da promeni frizuru, ali je rezultat iznenadio i njega samog. Neko je želeo da obnovi kontakt sa nekim ko je obeležio njegovu prošlost, i shvatio je da emocije žive i kada gasimo svaki trag života.

Ovo proleće, iako nam se čini kako se brzo pretapa u leto, nagoni nas da živimo, dišemo i iskusimo stvarnost u potpunosti. Osećamo se kao da krv brže teče venama, kao da svaki korak koji načinimo ima neki svoj tajni plan, koji nam nije poznat, ali mu verujemo.

Venera u Blizancima obojiće naše živote šarmom, osmehom, zanimljivim razgovorima i ljubavlju prema životu. Planovi će se lakše realizovati, razgovori će se lakše voditi, uspostavićemo bolju komunikaciju sa svojom okolinom i konačno ćemo rešiti neke zaostale obaveze.

Osobe sa Venerom u Blizancima osvajaju svoju okolinu širokim osmehom, zaraznom energijom, lepršavim šarmom i optimističnim pogledom na svet. Ovo su i svi oni koji životu pružaju otvorene dlanove, koji prihvataju darove života i umeju da cene iskustvo sadašnjeg trenutka. Retko će vas susret sa njima ostaviti ravnodušnima.

U svakome koga sretnu ostave komadić svoje energije, mrvicu svog šarma i dodir svog optimizma. I, nije to onaj plastični optimizam, ono naivno verovanje, i zamagljivanje realnosti. Osobe sa Venerom u Blizancima svesne su svakog problema, svake prepreke i svega lošeg. Ali biraju sunčanu stranu ulice. Biraju one koji bude ono najbolje u njima. Biraju da se bore osmehom i ljubavlju. I pobeđuju.

Ako im se dopadate, ove osobe će u vašem društvu biti pomalo stidljive, nervozne i pričaće i ono što ne žele. Postaviće vam stotinu pitanja i sami odgovoriti na njih. Njihov pogled će "leteti", a osmeh će odavati svaku misao. Jednostavno ćete znati da ste im posebni. Iako mnogi mogu pomisliti da zbog svoje neusiljene komunikativnosti, ove osobe imaju sličan pristup svima i da jednako šarmiraju sve sa kojima stupe u kontakt.

Istina je da oni nisu svesni moći koju poseduju. Istina je i da će retko namerno nekoga remetiti svojom energijom. A, kada im se zaista dopadate, sve i da žele, neće umeti svesno da aktiviraju svoj šarm. I u tome je njihova posebnost. Ta prirodna lepršavost, koja je svojstvena samo njima.

Osvojiće ih iskrenost, zrelost i ambicija. Osvojiće ih i sloboda koju živote. Šarm i duhovitost su nezaobilazni deo "paketa". Osvojiće ih i prisustvo prijateljstva, jake emocije, strasti i povezanosti na jednom drugačijem nivou svesti.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj