Sam kraj meseca zaseći će mnoge rane koje nisu zarasle, a verovali smo da jesu. Pun Mesec u Škorpiji očekuje nas 30. aprila, desiće se oko 2.58 sati, na 9 stepenu Škorpije. Dani pred pun Mesec obično su obavijeni jakom energijom, praćeni čudnim snovima, a često i nesanicom. Uticaj punog Meseca osećamo i nedeljama kasnije, ponekad i mesecima, u zavisnosti od toga na koji način će uticati na svakoga od nas.

Horoskop za čišćenje energetskog polja: evo šta nam donosi retrogradni Pluton (do 30. septembra 2018.)

Podznak Ovan

Borićete se protiv strahova koji su previše duboko usađeni u vama, iako to ne priznajete lako. Borićete se i protiv sopstvenih emocija, za koje smatrate da su previše jake. Kao da niste spremni da doživite apsolut sa nekim. Vreme je da se suočite sa onim što osećate, sa onim što nije prestalo, iako želite da jeste. Očekuje vas i dosta poslovnih obaveza. Pojačan umor, i problemi sa nesanicom.

Podznak Bik

Zaljubljeni će želeti da rasprave sve ono što je još uvek nejasno, a tiče se nekih budućih planova sa partnerom. Ukoliko ne želite ništa da menjate u sadašnjem odnosu sa voljenom osobom, mogu vas iznenaditi neke zamerke partnera. Nekome ste trn u oku, pa neka vas ne iznenade priče o vama koje možete čuti. Studenti će lakše učiti.

Podznak Blizanci

Osećate potrebu da nešto menjate. Smeta vam ustaljena svakodnevnica. Smeta vam i dosada koja se polako uvlači u vaše dane. Želećete da ispunite svoje vreme. Pa će neko pronaći dodatni posao, neko će obavljati neke popravke u kući, a neko će pomagati prijateljima u nekom poslu. Pazite o čemu pričate u narednim danima, jer neko će vaše reči pogrešno protumačiti.

Podznak Rak

Slobodni će narednih dana osećati kako se čitav svemir "urotio" kako bi u njima probudio emociju, posle dugo vremena. Uzbudljivi dani su pred vama, družićete se sa dragim ljudima, češće ćete izlaziti i rado ćete prihvatati pozive za razne proslave. Vaši prijatelji će prolaziti kroz neke bitne događaje, pa će im biti potrebni vaši saveti. Mnogo je toga što ćete želeti da uradite u narednim danima.

Podznak Lav

Očekuje vas nekoliko bitnih razgovora sa članovima vaše porodice. Nešto vam već izvesno vreme zameraju, ali ćete tek sada saznati o čemu se tačno radi. Pokušajte da razumete zbog čega tako misle, i saslušajte njihovo objašnjenje, pre nego što odreagujete. Pokušaćete da se zaokupite poslom, kako biste što manje vremena proveli razmišljajući o svemu onome što vam trenutno budi nemir.

PageBreak

Budite spremni da uživate u darovima ljubavi

Iskren i otvoren razgovor jedino je što može učiniti da se "razbije" ta nervoza koju osećate. Mogući su neki kvarovi u kupatilu, pa obratite pažnju.

Podznak Devica

Vreme je da pošaljete neke važne poruke, da obavite neke razgovore koje odlažete već izvesno vreme i da donesete neke odluke koje će prekinuti "agoniju" koja vas prati. Iako će vam biti potreban period tokom koga ćete ponovo pronalaziti svoj mir. Dobar je period za učenje jer ćete se lakše skoncentrisati na gradivo, u želji da pobegnete od sebe i onoga što ne želite da osećate. Ukoliko ste planirali da putujete negde, očekuje vas lep provod, i možete upoznati zanimljive saputnike.

Horoskop za tajni plan i ljubav koja bledi: evo kakvu nam sudbinu donosi Venera u Blizancima (do 18. maja 2018.)

Podznak Vaga

Već neko vreme vam ne prija trenutna finansijska situacija i tragate za načinima koji će vam pomoći da nešto promenite. Prihvataćete dodatne poslove, radićete više i napornije, ali ćete za svoj rad biti i nagrađeni. Želite da nekoga obradujete poklonima, a vi uvek birate ono najlepše i najkvalitetnije. Budući da ste neodlučni, nećete se zaustaviti samo na jednom poklonu. Neko u porodici trenutno prolazi kroz teži period, pa će mu trebati vaša pomoć i podrška.

Podznak Škorpija

Vi već nekoliko meseci prolazite kroz procese velikih promena. Oni koji vas ne poznaju dobro, pomisliće kako ste se fizički dosta promenili. Što i jeste istina. Ali će samo vaši prijatelji znati koliko se vaš karakter menjao tokom prethodnog perioda. Pronalazili ste sebe, pronalazili ste svoj komadić raja i mira, i ne odričete se toga ni zbog čega. Dosta ste psihički ojačali, i teško da vas nešto može u većoj meri "pomeriti" sada. Parovi će planirati neko kraće putovanje i uspostaviće bolju komunikaciju. A slobodni bi mogli na nekom društvenom događaju da upoznaju nekoga posebnog. Budite spremni da uživate u darovima ljubavi.

Podznak Strelac

Potrebno vam je da se malo osamite. Previše je promena koje su vas zadesile, previše je tajni kojima ste okruženi i previše je planova koje želite brzo da realizujete. Zastanite malo, usporite ritam i razmislite da li vam je zaista neophodno sve to što želite da uradite. Pričajte sa prijateljima o tome kako se osećate. Finansijska situacija će se popraviti, jer vas očekuju neki dodatni poslovi.

Podznak Jarac

Dane pred vama posvetićete prijateljima koje ne viđate često. Sada imate dovoljno vremena za sve ono što ste propustili tokom prethodnog perioda. Saznaćete za neke planove vama drage osobe, koji će vas pomalo šokirati, jer nećete znati na koji način da reagujete i kako da posavetujete tu osobu. Slobodni će uživati u flertu i mogli bi imati zanimljive susrete.

Podznak Vodolija

Posvetićete se poslu. Neki poslovni planovi će se lakše realizovati i bićete uspešniji nego tokom prethodnog perioda. Ostavljaćete jak utisak na poslovne saradnike. A vaše samopouzdanje će rasti velikom brzinom. Vaša porodica smatra da nešto krijete od njih, jer ste tajanstveniji nego inače. Smetaće vam radoznalost drugih o temama o kojima ne želite da pričate.

Podznak Ribe

Studenti će naredni period posvetiti učenju. Neko će putovati. Neko će posvetiti vreme svom hobiju. Svakako ćete širiti vidike i otkrivati neke nove spoznaje. Period transformacije je pred vama. Vaši prijatelji češće će vam se obraćati za savet i pomoć. Razmislite dobro o tome šta ih savetujete. Jer ni vi sami ne biste poslušali neke od njih. Obratite pažnju na neke poruke koje ćete primiti. Neko vam poručuje nešto bitno.

Izvor: Astro portal